سلام
باید معلوم بشه کدوم قسمت آسیب دیده
پد آنتن - آنتن هوایی - قطعی مسیر آنتن - آیسیهای آنتن - احتمال خیلی کم نرم افزار
6.000 - 8.000 - 10.000 - 20.000 - 15.000
کا 800 ارزش درست شدن رو داره![]()
سلام
باید معلوم بشه کدوم قسمت آسیب دیده
پد آنتن - آنتن هوایی - قطعی مسیر آنتن - آیسیهای آنتن - احتمال خیلی کم نرم افزار
6.000 - 8.000 - 10.000 - 20.000 - 15.000
کا 800 ارزش درست شدن رو داره![]()
به نظرتون با گوشی موبتیلی که 5 تا دکمه هایش کار نمی کنه خیلی وقته و جوابش کردنو باید کجا ببرم وچکارش کنم
دکمه های 4و7و9و* و مربع اش خرابه
هه هه ماخ!! سلام.....به نظرتون با گوشی موبتیلی که 5 تا دکمه هایش کار نمی کنه خیلی وقته و جوابش کردنو باید کجا ببرم وچکارش کنم
دکمه های 4و7و9و* و مربع اش خرابه
اتفاقی داشتم تاپیک گوشیم رو دنبال میکردم.......
چند وقت پیش(دو سال پیش!!) نمیدونم چرا دستکاری کردم گوشی رو این دگمه ها از کار افتاد....بعد فلشش کردم درست شدن....
تست کنین که موسش به ۴ طرف سالمه یا دو تا از اونا هم عیب داره؟ به هر صورت فلش معمولی با seetool که اموزش هاش تو همین سایت هست انجام بدین احتمالا درست بشه و مثل روز اولش!
سلام
با گوشی k300 با خط ایرانسل نمی تونم آنلاین بشم . با همراه اول آنلاین میشم . وقتی توی یاهو لاگ این می کنم که وارد ایمیل بشم پیغام ارور میده : Bad Gateway
با گوشی P1i هم ، نه با ایرانسل و نه با همراه اول هیچکدوم نمی تونم آنلاین بشم . پیغام ارور میده : سرویس دهنده دور از دسترس می باشد .
لطفا من رو راهنمایی کنید ، چطوری می تونم با این دو نوع گوشی وارد اینترنت و ایمیل یاهو بشم و ایمیلم رو چک کنم ؟
پاسخ کوتاه
سوال شما گنگ است
بهتر است اول تنظیمات اینترنت خود را چک کنید
به مسیر Settings/connectivity/internet settings/connect usings
بروید و یک اشتراک ایجاد کنید
سلام
گوشی من K800 هستش
(واقا گوشیه ضد گلوله ایه)
==================
جدیدا گوشیم قاتل هنس فری ها شده!!!
ینی من هنس فری که وصل میکنم بعد یه مدتی آهنگ گوش دادن
یکی از گوشی ها صداش میافته!!!
بعد اون هنس فری رو که میزنم به یک گوشی دیگه بازم از یکی از گوشی هاش صدا در نمیاد!!!(قبلش در میومد!!!)
الان هم یه هنس فری جدید که خریدم بعد یک ساعت آهنگ گوش دادن یکی از گوشی ها صداش خیلی ضعیف شده
میدونم که بازم گوش بدم از کار میافته
قضیه چیه؟
بدم موبایل فروشی برام درست میکنن؟
خرجش چقدره؟
خیـــــــــــــــــــلی ممنون
آخ آخ من هم همین مشکل رو داشتم
ولی رو گوشی دیگری از سونی اریکسون S500I
دیگه بش هندزفری نزدم و ردش کردم رفت
چارتا هندزفری خراب کرد تا ردش کردم
به نظرم شاید نشه کاریش کرد![]()
این همه مهندس اینجا هستش
ینی هیچکس نمیدونه درست شدنیه یا نه
احتمالا مشکل از خروجی گوشیت باشه بده واست اتصال خارجی گوشیت رو عوض کنند منظورم همونجایی هست که هندزفری و شارژر رو بهش وصل میکنی و خرجش هم فکر نکنم بیشتر از 5000 تومن بشه.
دوست عزیز اگه از نرم افزار Opera mini استفاده میکنید باید عرض کنم که مخابرات محترم این نرم افزار رو مسدود فرمودند!
اگر هم از مرورگر خود گوشی استفاده میکنید باید اول امکان استفاده از اینترنت رو فعال کنید بعدش بصورت صحیح تنظیمات اینترنت رو انجام بدید.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
تنها راهش اینه که از نرمافزار Opera mini نسخه 4 استفاده کنید اما مخابرات مسدودش کرده!
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
اگه منظورتون همون قفلی که وقت روشن شدن گوشی بالا میاد بله اگه فراموش بشه باید فلش بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)