:lol:
اگه بشناسه که دیگه بازی نمی کنه. یه دست بازی کن باش replay رو اپ کن همینجا .
همون جریان مرغ و ...
:lol:
اگه بشناسه که دیگه بازی نمی کنه. یه دست بازی کن باش replay رو اپ کن همینجا .
همون جریان مرغ و ...
تا جایی که The 69 eyes رو می شناسمحتی وقتی خودش رو تو آیینه می بینه می گه ا noob رو ببین
![]()
مگه نه ؟؟ چه انتظاری داری ؟؟ بیاد بگه تو ایران pro دیدم ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال : یه جا بازی می کردم مود ap بود -wtf و -test هم نداشت . اما نمی دونم همه چجوری باگ می کردن .همه نامریی بودن و از هم item می دزدیدن . با کلی خوشحالی item می خریدی می رفتی جلو می دیدی نیست حریفت برش داشته .
کسی می دونه چجوری این کار رو می کردن ؟
اولا من از جنابعالی نظر نخواستم .
دومندش من نه The 69 eyes می شناسم نه بچه محلمونه و اگر هم این حرفارو زدم به خاطر اینه که بازیشو دیدم و باهاش بازی کردم .
تو هم اگر نوب نبودی نمیگفتی بیا تک به تکبابا دوتا بازیه پنج به پنجه. مثل اینه که یارو بیاد بگه فوتبال تک به تک
![]()
گل کوچیک![]()
میشه این نوب بازیا و کل کلا رو تموم کنید؟
هممون نوبیم!
عوض این کارا سعی کنین بازی یاد بگیرین!
ببین من خودمو دارم میکشم که همین چیزا رو تو روم بفهمن.به خدا بعضیا تو روم ایران واقعا دیوونه هستن.Juggernot بودم.گفتم یکی crystal ورداره که بیاد یخ کنه من fury کنم.lvl1 گفتم بریم fb.گفت ok.رفتم جلو دیدیم اومد nova زد.گفتم دیوونه چرا Nova گرفتی ؟ game رو Pause کرد شروع کرد منو به فحشه .... کشیدن ....
lol .
سپهر اینجا forum هست جای این حرفا نیست
ایشون از دوستانه.ولی قوانینه forum رو نمیدونه ...
والا![]()
Last edited by The 69 eyes; 02-03-2009 at 14:46.
چه خبر شده تو این تاپیک؟! واسه تنوع هم که شده بگید ببینیم تیم ملی dota داریم ؟؟
دیگه این تاپیک داره شورشو در میاره.. بابا بسه دیگه......
هنوز کسی نگفته فرق maim و greater maim چیه؟ اصلا کسی میدونه من دارم چی میگم؟
ببین من تجربه بهم میگه همونطورم که از اسمش معلومه maim ضعیفتر از Great maim هستش
برای lord of olampia به جز mana reload چی برای hp ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که زود نمیره اول بازی دو تا چک میخوره میوفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)