تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 954 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت sepehrag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...
    :lol:
    اگه بشناسه که دیگه بازی نمی کنه. یه دست بازی کن باش replay رو اپ کن همینجا .
    همون جریان مرغ و ...

در آغاز فعالیت sepehrag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان دوتا باز
    آقا قرار نیست هرکی اومد اینجا یه چیزی پروند جدی بگیریم. بی خیال این یارو شید. احتمالا از اون gg بازای پر ادعاست که اینجارو با روم gg اشتباه گرفته. آخه یه فرهنگ غلطی که تو روم ایرانه اینه که هرکی شاخ بازی در اورد و یا دیگرون رو نوب خوند و چرت و پرت به این و اون گفت رو پرو میدونن و هر کس اشتباهشو قبول کرد یا زیاد حرف نزد رو نوب.
    The 69 eyes جان به نظر من انتظارت از بازیکنهای ایرانی خیلی بالاست چون با اون طرز فکری که تو داری من فکر میکنم همه ی بازیکن های روم ایران نوبن یا حداقل من پرو ندیدم.بالاخره یه تفاوتی باید بین ایرانی ها با اروپایی ها باشه دیگه ! مثل همون بازی که کردیم کریستال بودی . واسه خفت تو 2 تا 6 زدن تو هم هاج و واج مونده بودی واسه هیرو ساپورتی 6 میزنن؟
    تو روم ایران همچین چیزی رو کسی نمیفهمه . کاش ایرانیها هم یه روز ...
    در ضمن من هم از روم ایرانم!

تا جایی که The 69 eyes رو می شناسم حتی وقتی خودش رو تو آیینه می بینه می گه ا noob رو ببین
    مگه نه ؟؟ چه انتظاری داری ؟؟ بیاد بگه تو ایران pro دیدم ؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    سوال : یه جا بازی می کردم مود ap بود -wtf و -test هم نداشت . اما نمی دونم همه چجوری باگ می کردن .همه نامریی بودن و از هم item می دزدیدن . با کلی خوشحالی item می خریدی می رفتی جلو می دیدی نیست حریفت برش داشته .
    کسی می دونه چجوری این کار رو می کردن ؟

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا جایی که The 69 eyes رو می شناسم حتی وقتی خودش رو تو آیینه می بینه می گه ا noob رو ببین
    مگه نه ؟؟ چه انتظاری داری ؟؟ بیاد بگه تو ایران pro دیدم ؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    سوال : یه جا بازی می کردم مود ap بود -wtf و -test هم نداشت . اما نمی دونم همه چجوری باگ می کردن .همه نامریی بودن و از هم item می دزدیدن . با کلی خوشحالی item می خریدی می رفتی جلو می دیدی نیست حریفت برش داشته .
    کسی می دونه چجوری این کار رو می کردن ؟
    اولا من از جنابعالی نظر نخواستم .
    دومندش من نه The 69 eyes می شناسم نه بچه محلمونه و اگر هم این حرفارو زدم به خاطر اینه که بازیشو دیدم و باهاش بازی کردم .
    تو هم اگر نوب نبودی نمیگفتی بیا تک به تک بابا دوتا بازیه پنج به پنجه. مثل اینه که یارو بیاد بگه فوتبال تک به تک

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثل اینه که یارو بیاد بگه فوتبال تک به تک
    گل کوچیک

در آغاز فعالیت brute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه این نوب بازیا و کل کلا رو تموم کنید؟
    هممون نوبیم!
    عوض این کارا سعی کنین بازی یاد بگیرین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان دوتا باز
    آقا قرار نیست هرکی اومد اینجا یه چیزی پروند جدی بگیریم. بی خیال این یارو شید. احتمالا از اون gg بازای پر ادعاست که اینجارو با روم gg اشتباه گرفته. آخه یه فرهنگ غلطی که تو روم ایرانه اینه که هرکی شاخ بازی در اورد و یا دیگرون رو نوب خوند و چرت و پرت به این و اون گفت رو پرو میدونن و هر کس اشتباهشو قبول کرد یا زیاد حرف نزد رو نوب.
    The 69 eyes جان به نظر من انتظارت از بازیکنهای ایرانی خیلی بالاست چون با اون طرز فکری که تو داری من فکر میکنم همه ی بازیکن های روم ایران نوبن یا حداقل من پرو ندیدم.بالاخره یه تفاوتی باید بین ایرانی ها با اروپایی ها باشه دیگه ! مثل همون بازی که کردیم کریستال بودی . واسه خفت تو 2 تا 6 زدن تو هم هاج و واج مونده بودی واسه هیرو ساپورتی 6 میزنن؟
    تو روم ایران همچین چیزی رو کسی نمیفهمه . کاش ایرانیها هم یه روز ...
    در ضمن من هم از روم ایرانم!
    ببین من خودمو دارم میکشم که همین چیزا رو تو روم بفهمن.به خدا بعضیا تو روم ایران واقعا دیوونه هستن.Juggernot بودم.گفتم یکی crystal ورداره که بیاد یخ کنه من fury کنم.lvl1 گفتم بریم fb.گفت ok.رفتم جلو دیدیم اومد nova زد.گفتم دیوونه چرا Nova گرفتی ؟ game رو Pause کرد شروع کرد منو به فحشه .... کشیدن ....

:lol:
    اگه بشناسه که دیگه بازی نمی کنه. یه دست بازی کن باش replay رو اپ کن همینجا .
    همون جریان مرغ و ...
    lol .
    سپهر اینجا forum هست جای این حرفا نیست

اولا من از جنابعالی نظر نخواستم .
    دومندش من نه The 69 eyes می شناسم نه بچه محلمونه و اگر هم این حرفارو زدم به خاطر اینه که بازیشو دیدم و باهاش بازی کردم .
    تو هم اگر نوب نبودی نمیگفتی بیا تک به تک بابا دوتا بازیه پنج به پنجه. مثل اینه که یارو بیاد بگه فوتبال تک به تک
    ایشون از دوستانه.ولی قوانینه forum رو نمیدونه ...

هممون نوبیم!
    والا
    Last edited by The 69 eyes; 02-03-2009 at 14:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هممون نوبیم!
    چه خبر شده تو این تاپیک؟! واسه تنوع هم که شده بگید ببینیم تیم ملی dota داریم ؟؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه این تاپیک داره شورشو در میاره.. بابا بسه دیگه......
    هنوز کسی نگفته فرق maim و greater maim چیه؟ اصلا کسی میدونه من دارم چی میگم؟

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیگه این تاپیک داره شورشو در میاره.. بابا بسه دیگه......
    هنوز کسی نگفته فرق maim و greater maim چیه؟ اصلا کسی میدونه من دارم چی میگم؟
    ببین من تجربه بهم میگه همونطورم که از اسمش معلومه maim ضعیفتر از Great maim هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

برای lord of olampia به جز mana reload چی برای hp ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که زود نمیره اول بازی دو تا چک میخوره میوفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •