خدا رو شکر که راضی هستی ولی adsl شبانه داره و این نداره... پس هنوز اونو ترجیح میدم
ولی خوب فعلا مجبورم از تی دی استفاده کنم چون به شرطی اینجا تلفن وصل میکنن که فیبر بگیرم و کم کم ۱۲۰۰ هزینشه...
خدا رو شکر که راضی هستی ولی adsl شبانه داره و این نداره... پس هنوز اونو ترجیح میدم
ولی خوب فعلا مجبورم از تی دی استفاده کنم چون به شرطی اینجا تلفن وصل میکنن که فیبر بگیرم و کم کم ۱۲۰۰ هزینشه...
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
سلام دوستان من چند هفته پیش مجبور شدم مودم ۵۱۴۲ رو با ۲۱۰۱ عوض کنم و یه نقد هم ازش نوشتم
امروز از بسته نامحدود روش استفاده کردم اما بعد چند دقیقه دانلود ، مودم ریست میشه!!!! بدون دانلود مشکل نداشت این مدت.... کسی مشکل مشابه داشته؟ با مودم gp2101
سلام
منم مودم gp2101 دارم و تو تایم شبانه نامحدود یک ساعته دانلود زیاد داشتم و تو این چند ماه حدودا دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یعنی موقع دانلود نت می پرید ولی وقتی دانلود نمی کردم و وبگردی درست میشد.
مشکلی نیست شیطنت ایرانسله طبق معمول![]()
دوستان قیمت ارزانترین مودم ایرانسل با بسته صد گیگ اولیه چقدره ؟
اگه دست دوم بخریم باز میشه این صد گیگ را فعال کنیم یا بخریم ؟
ارزون ترین 149 تومنه
و نه باید همراه مودم گرفته بشه
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
١٠٠ گيگ روي مودم ميدادن شده سه ماه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان من مودم b5142 دارم1. میشه آنلاکش کرد؟
2. چطور می تونم بهترین مکان رو برای بهترین پینگ پیدا کنم ؟منظورم بهترین سیگناله.
3.این مودم تنظیمات خاصی داره برا بازی آنلاین میخام
ممنون![]()
Last edited by amymor; 27-11-2017 at 22:25.
سلام به همه...وقت بخیر
بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .
الان چند تا سوال دارم خدمت عزیزان:
1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟
ممنونم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)