تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 755 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    ممنون بابت جواب و راهنماییت
    1سوال دارم اینکه وقتی برای مدت زیادی از لپ تابم استفاده می کنم صفحه مانیتور اتوماتیکی تاریک می شه و مطالب واضح نیست و بعد از چند دقیقه دوباره روشن می شه . و اینکه کیبورد لب تاپ بعضی وقتا یهو قفل میکنه.مشکل از کجاست؟
    ممنون اگه راهنمایی کنی
    خواهش می کنم دوست من
    اما اینجا انجمن پرینتر و اسکنر هست و درست نیست سوالات متفرقه پرسیده بشه،‌ افرادی مثل من هم که اینجا هستیم بیشتر رو این مسائل علاقه داریم و شاید راه کاری به ذهنمون برسه.
    جستجو کنید، تو همین تالار، تالار های دیگه ای هم هست که مخصوص همین موضوعاته.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با درود
    یه سوال داشتم
    من یه پرینتر
    hp phptpsmart c6283
    پیغام ارور با کد
    0xc18a0105
    میده. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا مشکل من حل شد مرسی حالا پرینت که میگیرم فقط رنگ مشکی و زرد رو دارم حیلی وقت بود جوهر حشک شده بوده چی کار باید بکنم یعنی هد دستگاه رو باید عوض کنم یا راه دیگه هم هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اقا مشکل من حل شد مرسی حالا پرینت که میگیرم فقط رنگ مشکی و زرد رو دارم حیلی وقت بود جوهر حشک شده بوده چی کار باید بکنم یعنی هد دستگاه رو باید عوض کنم یا راه دیگه هم هست؟
    سلام دوست من
    خدارو شکر که حل شد.
    می شه توضیح بدید چطوری حل کردین مشکلتون رو تا بعد از این به درد بقیه هم بخوره؟
    در مورد هد:
    نازل چک که می گیرید، کدوم رنگ ها هستند و آیا همه نازل ها باز اند؟
    در صورتی که هد گرفته باشه می تونید محلول هد باز کن بخرید و به روش زیر بازش کنید:

اگر باز نشد به تعمیرگاه بفرستید دستگاهتون رو.
    توجه داشته باشید که اگر هد تون نیاز به تعویض داشته باشه، گاهی اوقات به صرفه هست که دستگاه جدیدی گرفته بشه.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دست شما درد نکنه راستش مطلب شما به دردم خورد گرفتم دو دگمه red eye removal و print photos بقیش هم که شما گفتید
    راستش داداش من نمیدونم نازل چک چیه ولی alligen که میگیرم سه رنگ ابی کم رنگ و مشکی و زرد رو دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض پرینتر پاناسونیک

سلام.من پرینتر پاناسونیک MB 2000 دارم.
    مشکل من اسکن هست.وقتی که می خام اسکن کنم دستگاه ارور میزنه:
    pc fail or busy

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دست شما درد نکنه راستش مطلب شما به دردم خورد گرفتم دو دگمه red eye removal و print photos بقیش هم که شما گفتید
    راستش داداش من نمیدونم نازل چک چیه ولی alligen که میگیرم سه رنگ ابی کم رنگ و مشکی و زرد رو دارم
    خواهش می کنم دوست من.
    دقیق خاطرم نیست که تو پرینت های اچ پی چه اصطلاحی بود اما تو تنظیمات پرینتر تون و در قسمت Maintenance گزینه هایی وجود داره که یکیش با مفهوم نازل چک هست که وقتی می زنید خطوط موربی (به ظاهر) بصورت راه راه از هر رنگ چاپ میشه که نشونه سلامت نازل هاست.
    به این عکس توجه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر ناز ها گرفته بودن چند باز هد کلین رو امتحان کنید و اگر باز نشدن از محلولی که اشاره شد استفاده کنید و اگر نشد ...
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من.
    دقیق خاطرم نیست که تو پرینت های اچ پی چه اصطلاحی بود اما تو تنظیمات پرینتر تون و در قسمت Maintenance گزینه هایی وجود داره که یکیش با مفهوم نازل چک هست که وقتی می زنید خطوط موربی (به ظاهر) بصورت راه راه از هر رنگ چاپ میشه که نشونه سلامت نازل هاست.
    به این عکس توجه کنید:
    اگر ناز ها گرفته بودن چند باز هد کلین رو امتحان کنید و اگر باز نشدن از محلولی که اشاره شد استفاده کنید و اگر نشد ...
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من.
    به این عکس توجه کنید:
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید،من یه پرینتر چند کاره سامسونگ مدل SCX 3405FH دارم،منتهی نمیتونم از تلفن بانک صورتحسابم رو بصورت فکس دریافت کنم،موقعی که تلفن گویا میگه strat رو بزنید من start میکنم منتهی دستگاه میزنه sending و یه گزارش پرینت می گیره،ممنون میشم کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •