عدم محاسبه ترافیک باقیمانده در گزارش 48 ساعته![]()
عدم محاسبه ترافیک باقیمانده در گزارش 48 ساعته![]()
خراب شه این پارس انلاین
زنگ زدم 10 امین نفر تو پشتیبانی ایم یکسال از عمرت میگذره هیچ
واسه یه بالاتر بردن سرعت خط که تابلوه کشش داره میگه باید 48 ساعت مانیتور بشه!
صد رحمت به پشتیبانی های وب ادم زنگ میزنه نه شماره ای چیزی وارد میکنه نه انتظار تو صف میکشه درجا میگی خط رو ببند میبنده و میبنه کشش داره یه خدافظی میکنه با ادم
ولییی جان ممد چ دخترایی اینداختن واسه پاسخگویشون اینقد اب دار با ادممم صحبتتت میکننن نگووو ! اصن ادم بیکار شه بشینه کلا با پشتیبانی پارس کلا فک بزنه
آخه مساله سرکار گذاشتن نیست مشتری ها رو بلا نسبت نفهم فرض کردن ...
توی همین بسته های مزحرف انرژی که با افتخار اعلام میکنن برای اولین بار توی ایران و ... کلی تبلیغات ... شما مقایسه قیمتش با ایرانسل رو ببین (من روز دومی هستش که از ایرانسل استفاده میکنم و در مورد کیفیت نظر نمیدم)
کیفیت پارس آنلاین توی این چند ماه اخیر به شدت افت کرده توی بازی آنلاین باید دست به آسمون ببری وسطش قطع نشه بازی هایی که من امتحان کردم StarWars BattleFront به سختی میشه بازی کرد (حتی موقعی که خوب بود پارس) فیفا کلا نمیشه بازی کرد... توی یوتیوب باید هی رفرش کنی کل پیج رو تا بتونی ویدئو ببینی قطع و وصلی های مکرر که جز اعصاب خراب برات نمیزاره .
اما قیمت:
بسته انرژی تراقیک 20 گیگ در هفته (یعنی اگر از همه ترافیکت استفاده نکنی در طول هفته بافی مانده ترافیک می سوزه) هقتگی 28 هزار تومان یعنی ماهیانه 112.000 هزار تومان سالی 1.344.000 در کل برای هر گیگابایت در یک سال شما 1400 تومان باید پرداخت کنی با در نظر گرفتن کیفیت پایین و سوختن حجم مصرف نشده!
حالا ایرانسل:
بالاترین حجمش برای یک سال 1000 گیگابایت هستش که شامل 500 گیگابایت ساعت 2 تا 8 صبح میشه یعنی مجموعا 1500 گیگابایت (همین که تا 8 هستش خودش یه امتیاز مثبت برای من که همیشه ساعت 6 بیدار میشم 2 ساعت میتونم استفاده کنم)
قیمتش میشه یک میلیون تومان یعنی برای ترافیک 1000 گیگابایت روزانه شما به ازای هر گیگابایت 1000 تومن پرداخت میکنید اون 500 گیگ هم مجانی حساب کنید!
مساله دیگه پول مودم هستش که با طرح تشویقی که الان گذاشته مودم + سیم کارت + صد گیگ + هزینه های جانبی پیک و مالیات شما 212 تومن میشه ... شما مودم رو رایگان حساب کنید ترافیک میشه گیگی 2100 ...
برای قیمت های بسته ها مالیات رو هم باید اضافه کرد...
البته این برای من که حجم بالا میخرم ممکنه به صرفه باشه برای شخصی که بخواد کم حجم بخره قیمت هاش متفاوت باشه...
اینم یکی از عجایبه مملکت ماست که قیمت اینترنت موبایل و LTE به صرفه تر از اینترنت ثابت میشه! و خیلی جالبه که دوستان نابغه برای حل این مشکل بجای ارزونتر کردن اینترنت ثابت تصمیم بر گرونتر کردن اینترنت موبایل گرفتن!!!!! از همین جا خسته نباشید میگم خدمتشون !!
بسته های انرژی هم واقعا چیزی شبیه جوک هستن با این قیمت. حداقل باید ۱۰ هزارتومن ارزونتر بشن تا بشه گفت صرفه دارن
برای مثال الان بسته تلگرام با ۱۰ گیگ ترافیک با مالیات قیمت هر گیگ میفته حدود ۱۶۰۰ تومن در حالی که همین الان با خرید بسته ۵۰ گیگ ترافیک ۱۰ گیگ هم هدیه میده که قیمت هر گیگ با مالیات میشه همون ۱۶۰۰ تومن با این تفاوت که اونو فقط تو تلگرام میشه استفاده کرد ۱ ماه هم بیشتر وقت نداره ولی اینو همه جا و مهلت استفادش هم نامحدوده!
تازه اگه حجم بیشتر بگیری قیمت هر گیگ از این هم کمتر میشه!
Last edited by STTIGER; 14-08-2017 at 13:11.
سلام. دوستان این حجم اضافه ای که میگیریم (مثلا همین جشنواره تابستونش) به تمام قراردادهای بعدی منتقل میشه یا فقط یک قرارداد بعد؟ چون من ماهانه شارژ می کنم می خوام ببینم باقیش می سوزه یا نه.
به همه قراردادهای بعدی منتقل میشه در صورت تمدید. البته شاید درصورت اینکه از پلن حجمی به پلن نامحدود برید ترافیک خریداری شده از بین بره. چند سال پیش من از حجمی به نامحدود رفتم ترافیک خریداری شدم سوخت. نمیدونم الان هم همینطوری هست یا نه
در توضیحات انرژی نامحدود یک روزه نوشته: "حداقل ترافیک دریافتی 4 گیگابایت است."
یعنی چی؟
_____
ضمنا پریروز بسته اینترنت بین الملل (!!) هم داشت. الان دیگه نیست.
چرا انرژی هاشون هر روز داره آب میره؟
Last edited by kamkar; 15-08-2017 at 13:42.
ایرانسل بسته 1000 گیگابایتی داره؟؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
امروز بعد از تمدید انرزی ها اضافه شدن برام
چقد مزخرفرن: گرون بی کاربرد حجم محدود
یعنی پارس تا 4 گیگ رو تضمین میکنه ک بتونید استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)