گوشی اندروید و مودم سیمکارت خور tplink mr200
گوشی اندروید و مودم سیمکارت خور tplink mr200
Last edited by mohammad_87; 13-10-2016 at 01:12.
تی پی لینک که نشون نمیده.
اندروید هم بعضی مدلها با کدهای مخفی مثل سرویس مود نشون میده
سامسونگ و ال جی یه کم توی این زمینه بهترن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بسته شبانه 2تا7 تاچند گیگ سقف دانلود داره؟
2 تا 7 > 20 گیگ
1 تا 11 صبح > 30 گیگ
بسته نامحدود شبانه با 4g میشه دانلود کرد؟
عكس اولي lte همراه اول هست
عمس دومي 3g همراه اول
اختلاف ببينيد كه حتي نميتونن يك حالت تقريبا استيبلي تو شبكه داشته باشن
يكي اونقدر بالا يكيش اونقدر پايين
![]()
منطقه ما که 4G نیست ولی دوستان میگن بسته شبانه فعال کنید روی شبکه 4G رجیستر نمیشه
عجب حرکتی زدن!!! نمیدونستم.حالا امشب ی بسته بزنم ببینم سرعت 3جی چطوره؟
به نظر من اگه سرعت شبانه تون خوب باشه حداکثر تا 22 مگ میره در این صورت دیگه 4G بودن اصلا مطرح نیست چون با همین 3G میتونید کل 20 گیگ رو بگیرید. 2 تا بسته هم که نمیشه گرفت (در طول 24 ساعت یکبار میشه شبانه زد) پس عملا توجیهی نداره 4G. پیشنهاد میکنم روی سیمکارت خودتون اگه دائمی هست اصلا ریسک نکنید. اگر اعتباری هم هست خیلی روش شارژ نداشته باشید. ترجیحا با سیمکارت جداگانه دانلود کنید چون به محض اینکه 20 گیگ رو رد کنه بدون اخطار و قطعی یا قبض نجومی میندازه یا شارژ رو خالی میکنه. من همیشه 1000 تومن شارژ میکنم بسته میخرم فقط
البته قبلا شارژ دلخواه می شد خرید
الآن فقط خط به خط جواب میده
هیچ کارتی زیر 5000 تومان نمی ده با USSD
قبلا چند بار شارژ دلخواه میزدم از 10 تاش آخر سر یکیش قبول می کرد اما جدیدا دیگه اونم نمیشه
می تونید از سایت newpin.ir شارژ خط به خط بخرید بعد از سیم کارت که شارژ توشه هر بار که خواستین بسته شبانه بزنین 1000 تومان با 40 تومان کارمزد(دیوثا) خط به خط کنین
با خیال راحت بدون نگرانی از سوختن شارژتون از بسته شبانه لذت ببرید و حتی لازم نیست شبا بیدار باشید می تونید با یه دانگل و تنظیم wake timers و IDM اتوماتیک کامپیوتر روشن و دانلود و بعدش خاموش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)