باز هم ممنون،
من تهران ساکن هستم...
امکانش هست فروشگاه معتبری رو معرفی کنید که تهیه کنم تا تقلبی نباشه؟
باز هم ممنون،
من تهران ساکن هستم...
امکانش هست فروشگاه معتبری رو معرفی کنید که تهیه کنم تا تقلبی نباشه؟
مبارکتون باشه
تشکر ویژه از شما که تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید
متاسفانه به شخصه این هدفون رو تست نکردم اما مدلهای توگوشی سنهایزر اغلب بیس خوبی دارند اگر چه نظر سنهایزر بیشتر اینه که بیس بسیار قوی دارند
در کل می شه گفت سنهایزر برند بدون مشکل در مید هست ولی همیشه در بیس و تا حدود زیادی در های مسئله ساز بوده و این هدفون هم شامل همین موارد هست ولی با توجه به بیس خوب که آن هم بیشتر به خاطر توگوشی بودنش هست یک مید متوسط ولی کمی ضعیف نسبت به بیس و های داره و های هم در بیشتر اوقات تمایل به تیزی داره البته با توجه به گراف پاسخ فرکانسی این هدفون می شه یک مشکل نه چندان مهم رو هم متوجه شد و اون اینکه در High-mid صداها تمایل به س (sibilance) شدن دارند
استایل استاندارد این هدفون نشونه یه راحتی استفاده برای چند ساعت هست و اینکه از نظر موسیقی یه نظر میاد با توجه به خصوصیات صوتی این هدفون و با توجه به هماهنگ بودن پاسخ فرکانسی هر دو درایور این هدفون می شه گفت که مناسب سبکهای پاپ و راک بیشتر از بقیه سبکها باشه البته از زیر سبکهای راک باید تا حدودی از Hard Rock و زیر سبک های مشابه فاصله گرفت تا نقاط ضعف این هدفون به گوش شنیده نشه و همینطور Vocal زن
هدفون بدون اشکال وجود نداره و بهترین هدفونی که تصور کنید اشکالهای اساسی داره که این شما هستید که اون رو مطابق کاربردتون استفاده میکنید و از صدای هدفونتون نهایت استفاده رو بکنید تا فردا روزی که هدفون جدیدتر تون رو انتخاب کنید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
سلام به شما
قبل از شروع بد نیست یه نگاهی به اینجا بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم موفق باشید.
بله درسته مدل Pro هم وجود داره و اینکه westone 4 رو پیشنهاد ندادم بلکه ضمنی گفته شده بود که مدلهای پایین تر ارزش خرید چندانی ندارند به خصوص westone2
به تجربه:
تمام تولیدات جدید، اصل هستند اما تولیداتی که تبلیغ زیادی برای اونها انجام شده باشه و حداقل 1 سالی از بازار پر فروش اونها گذشته شذه باشه گزینه های مناسب انتخابی برای تولید محصول تقلبی هستند البته اغلب اوقات نمونه تقلبی به اون معنی که ما تصورمون هست که " تولید به جهت کلاهبرداری" نیستند چون باید نیروی جدید ساخت و تولید آموزش عملی ببینه و برای همین به عنوان یک جور منبع کسب هزینه های مصرفی نه سود خالص این قبیل محصولات تولیدی به بازار مصرف روانه می شوند تا بلکه تا حدودی جبران هزینه های مصرفی اون فعالیت باشه و معمولآ این قبیل محصولات دراری کیفیت ظاهری بسیار پایینی هستند که با نمونه اصلی قابل مقایسه نخواهند بود و با قیمت بسیار پایین مثلآ ممکنه یه کالایی به قیمت 1/100 الی 1/5 فروخته بشه و موقع فروش تاکید هم میشه که اصل نیست!
ولی اون نمونه کلاهبرداری، به هدف سود خالص فقط نمونه های High Copy از محصولات هستند که بعید می دونم بشه به راحتی فرقی بین اصل و بدل پیدا کرد
westone در ایران نمایندگی نداره و این برند تا جایی که اطلاع دارم موجود نیست
و تفاوت westone 4 با westone 4R صرفآ به خاطر کابل جداشونده این هدفون هست و هیچ تفاوت کیفی از نظر صوتی و ساخت با هم ندارند ولی مدل r مدل حرفه ای تری هست چون میشه کابل این هدفون رو با کابل مرغوب عوض کرد که کیفیت صدای بهتری دریافت کرد هر چند که قیمت کابل مرغوب تر حدود یه هدفون westone4R دیگه هست
تنها راهی که با ریسک زیاد قابل انجام هست اینه که سفارش خرید به وارد کننده های کالا بدید که هزینه خیلی زیادی باید پرداخت کنید که ارزش خرید رو بسیار پایین میاره یا اینکه دوست یا آشنایی براتون خرید کنه
در آخر پیشنهاد میکنم برای شروع از هدفون های ارزان تر انتخاب کنید تا:
1. با جنس صدای برندهای مختلف آشنا بشید
2. تجربه بیشتری از استفاده هدفون کسب کنید
3. با صدای مختلف آشنا بشید
4. بی خودی هزینه نکرده باشید
5. ممکنه شمایی که قصد حرفه ای گوش دادن رو ندارید هزینه 400 دلاری برای شما یک پرداخت غیر ضروری به حساب بیاد
6. با پرداخت بیشتر ممکنه تفاوت کیفیتی که شما تصورتون هست بدست نیارید چون اغلب این تصور رو دارند که هر چه بیشتر پرداخت کنند اون هدفون بسیار با کیفیت تر هست در حالیکه اینطور نیست و از هدفون 10 هزار تومنی گرفته تا 10 میلیون تومنی و تا جایی که اطلاع دارم هیچکدام کامل نیستند و اینکه حتی ممکنه یک هدفون 200 تومنی برای یک کاربر آماتور بسیار بد کیفیت باشه چون برخلاف تصور آماتوری که بیس قوی و قدرت صدا جزوء ملزومات هستند هدفونهای شروع سطح حرفه ای با این عناوین آماتوری خداحافظی می کنند
شما هم موفق باشید.
سلام
اکثر مغازه های جمهوری موجود دارن ولی نمایندگیهاش تو این پست موجود هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان و اساتید
امروز یه ازمایشی رو شروع کردم که از دوستان و اشنایان خودم می خوام که همه هدفون های full size موجودم رو تست کنن و نظرشون رو بهم بگن که صدای کدوم هدفون رو بیشتر میپسند.البته هیچکدومشون حرفه ای نیستند و به صورت تفننی موسیقی گوش میدن و خیلی هاشون اصلا هدفون ندارن.اینطوری بهتر میشه فهمید کسانی که به صورت فان ویا نیمه حرفه ای موسیقی گوش میدن چه نوع هدفونهایی می پسندند.(البته تقریبا)
به زودی نتیجه ای ازمایش رو خدمتتون ارز میکنم.
(هدفون های in ear چون از جمله لوازم شخصی مثل مسواک میمونه نمی تونم تو ازمایش شرکت بدم.شرمنده)
سلام به شما
می تونم پیش بینی کنم؟
1. اون هدفونی از همه بهتره که اون فرد آماتور احساس کنه صداش قوی تره به خصوص صدای بیس هر چه بوومی تر به نظرش عالی تر
2. هدفونی بهتره که صدای بلند تری و گوش خراش تری داشته باشه
3. هدفونی بهتره که هر چند که آماتورها به صورت فنی با Soundstage آشنا نیستند اما می گن انگار همه صداها اطرافمون بود
4. هدفونی بهتره که بزرگتر باشه ولی نه سنگین
5. هدفونی بهتره که همون تراک مورد علاقه اون رو داره پخش میکنه و غرق در رویاهای خودش میشه نه صدای هدفون بعد می گه همین عالی ترین بود
6. هدفونی بهتره که بگید گرونترین همینه که باهاش گوش کردی
7. هدفونی بهتره که . . .
به هر حال از نظر آماتور یک صدای خوب تعریف واقعی نداره برای همین ممکنه یک صدای حرفه ای رو کاملآ خشک و بی روح بشناسه ولی صدای بسیار رنگی و دفورمه شده یک هدفون ارزان قیمت رو بهترین صدا
اما زمانی یک آزمایش می تونه درست باشه که شرایط آزمایش کاملآ مساوی باشه که متاسفانه اغلب پیش نمیاد ولی فکر میکنم رده سنی متفاوت نتایج بسیار متفاوتی دارند مثلآ کودکان به خاطر حساسیت بالای شنیداریشون از صدای بلند خوششون نمیاد و مرد بالغ از صدای قوی و پر جزییات بیشتر لذت می بره و زن بالغ از صدای ملایم که بیس اون معمولی و مید اون هم چندان قوی نباشه فقط در حدی که به راحتی قابل تشخیص باشه و از همه مهمتر از های قوی و تیز همچنان فراری و مرد میانسال از صدای آرام و شاعرانه به یاد روزهای خاطره انگیز گذشته و صرفآ بهانه ای به جهت خیالپردازی های ایام و به دور از روزگار روزمره و زن میانسال هم همچون گذشته نه چندان دور از صداهای تیز و قوی دوری میکنه و صدای ملو و رنگی رو بیشتر می پسنده تا شاید اون حس قوی شنیداریش چندین سال دیگه به این شکل مراقبت کنه
شما هم موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون
نکات مهم و خوبی رو گوش زد کردین.
البته دوستانم و از اشنایانی که می خوام تست کنن اغلب بین 26 تا 30 سال هستند.
در مورد اهنگ هم 2 تا تراک از یانی انتخاب کردم که فکر کنم همه می پسندند rain maker و Jivaeri .
ولوم همه هدفون ها رم تو ماکسیمم قرار میدم.البته فکر کنم باید رو 50% باشه ولی اون موقع بیس هدفون اونطور که باید نیست.
قیمت هیچکدوم رو هم بهشون نمیگم حداقل تا قبل از شنیدن نظراتشون.
اگه بازم موردی به نظر تون میاد که باید اعمال کنم بهم بگین خیلی ممنون میشم از لطفتون
من in-ear دارم creative-630 و باسش زیاده! نمیدونم چه مدل بهتری توی همین رنج قیمت هست. فقط هم in-ear میخوام
نوع موسیقی یا در حقیقت سبک موسیقی برای این نوع تست های گروهی خیلی مهمه مثلآ باید تراکهایی نه فقط تراک خاصی انتخاب بشه که برای اغلب اونها شناخته شده باشه و مهم اینه که برای اونها تراک تداعی کننده خیال پردازی اونها نشه مثلآ به جای توجه به صدای هدفون به نوع موسیقی و رویاپردازی برسن
معمولآ تراکهای الکترونیک چندان مناسب نیستند ولی با توجه به کم آشنا بودن کاربر به موسیقی برای این تست مناسب هستند ولی نباید از تراکهای بسیار آشنا استفاده کرد چون صداها در ذهن به دنبال هم ترتیب یک ریتم رو می دن و اون ریتم به راحتی توسط مغز به خاطر سپرده میشه و کاربر به دنبال شنیدن جزییات در صدا نیست
و اینکه متناسب با هر هدفون باید ولوم متوسط انتخاب بشه و معمولآ تمام هدفونها بهترین کیفیت صوتی رو در توان متوسط خودشون دارند نه ولوم زیاد و اغلب در توانهای بالاتر بیس به شدت افت پیدا میکنه و به راحتی تفاوت این افت رو یک کاربر آماتور هم متوجه می شه و های هم با ولوم بالا دچار اعوجاج شدید شده و تمایل به تیزی پیدا می کنه و در ولوم کم معمولآ بیس قوی ترین صدا خواهد بود و مید متوسط و تا حدود زیادی محو شده و های که جزء صداهای بسیار قوی فرکانس بالای موجود در تراک چیزی ازشون شنیده نمیشه البته این برای تمام هدفونها صادق هست ولی کم و بیش داره و فرقی نمی کنه اون هدفون چه مدلی و با چه قیمتی باشه حتی اگر بهترین دنیا باشه
پیشنهاد می کنم اگر کاربرهایی که شما انتخاب کردید مرد هستند تراکهای الکترونیک انتخاب کنید و اگر اغلب زن هستند از تراکهای ملو استفاده کنید تا نتیجه آزمایش شما به واقعیت نزدیک بشه و به هر کاربر اجاز بدید قبل از اینکه تست شما رو شروع کنه یه چرخی توی تراکهایی که موجود هست بزنه و بزراید چند دقیقه ای به هدفون عادت کنه و دست آخر بخاید که نظرشون رو درباره کیفیت صدای تراک بگن نه صدای هدفون!
چرا؟
من بعدآ میگم ولی شما چی فکر می کنید؟
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
معمولآ اغلب هدفونهای توگوشی بیس قوی دارند اما به سختی می شه مدل با بیس مانیتور و ارزون قیمت که کیفیت خوبی هم داشته باشه پیدا کرد
اگر فرض کنیم که منظور شما هدفونی باشه که بیسش نصف هدفون شما باشه و با همون کیفیت صدا، EP830 می تونه انتخاب بهتری باشه و در غیر اینصورت یکی دو مدل توگوشی پاناسونیک هست که به شخصه تست نکردم ولی نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوبی دارند و مشخصات اونها رو حدود 20 صفحه قبل پیدا کرد و سایر برندهای مطرح هم قیمت هاشون کمی بالاتر از بودجه شما هست
شما هم موفق باشید.
سلام.
من یه کاربر آماتور در زمینه ی موسیقی هستم.می خواستم یه هدست بی سیم مناسب با قیمت حوالی 100 هزارتومن بهم معرفی کنید.
مهمترین چیزی که برام مهمه ساپورت درایورش توی مک هست و سبک بودنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)