تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 624 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

سلام
    یعنی واقعا تاکنون کسی گیرنده فراسو نگرفته که ببینیم چطوریاست؟؟؟
    شما پست بنده رو دیدید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از peymanmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

خداحافظی با آنالوگ

در اتحادیه برودکستر اروپا (EBU) گروهی در این سازمان فعالیت می کند با نام گروه اکشن تلویزیون دیجیتال زمینی می باشد اتحادیه برودکستر اروپا دارای دو شعبه که اصلی ترین ان در ژنو سویس قرار دارد ودیگر شعبه ی در شهر جنوا ایتالیا می باشد این گروه در سال 2006 کنفرانسی برگزار کرد با نام جنوا 06(GE 06) انجام گردید در این کنفرانس برگزار شده اساس نامه ای تنظیم شد در جهت خاموش کردن سیستم دیجیتال در این اساس نامه کشور هایی که زودتر به سیستم دیجیتال دست یافتند (منظور کشورهایی که با فرمت MPEG-2) دیجیتال شدند بایستی تا پایان سال 2012 خاموشی سویس انالوگ را انجام دهند .اما در این اساس نامه کشورهایی که دیرتر به سمت دیجیتال کوچ کردند موظف هستند تا سال 2015 سیستم انالوگ خود را خاموش نموده که صداوسیما نیز باید طبق این تاریخ عمل کند و تمامی ایستگاه هایی که فرستنده های انالوگ دارد را خاموش کند.

همان طور عنوان کردم طی این اساس نامه کشورهایی که دیرتر دیجیتال شدند باید تا سال 2015 خاموشی انالوگ را اعلام کنند در متن ذیل این اساس نامه امده
    The Geneva 2006 Agreement
    The Geneva 2006 (GE-06) Agreement regulates frequency usage in the broadcast
    bands of Europe, Africa and parts of Asia. It establishes two separate plans for an
    analogue and digital environment in these regions of the world. It is a binding
    international treaty signed by national administrations and registered with the United
    Nations.
    In an all-digital environment, GE-06 takes into account 72,761 country requirements
    for the transmission of ----T and T-DAB services in frequency Band III (174-230
    MHz) and ----T services in frequency Bands IV/V (470-862 MHz). Generally,
    countries have been allocated 3 T-DAB and 1 ----T "coverage layers" in the Band
    III and 7-8 ----T layers in Bands IV/V.
    Frequency management prior to GE-06
    In Europe and parts of Asia, GE-06 replaces part of the existing Stockholm 1961
    (ST-61) Agreement which regulated frequency usage in an analogue broadcast
    environment. Because it also regulated frequency usage for services in bands I and
    II, parts of ST-61 and its subsequent agreements remain in force. Similarly, GE-06
    replaces the Geneva 1989 Agreement for African countries.
    While ST-61 allocated only 5,300 country requirements, it provided the necessary
    flexibility to allow ultimately for the assignment of 80,000 analogue transmitters. It
    is hoped that GE-06 will also allow for such flexibility for future requirements.
    Reaching this point
    The process leading up to the GE-06 began in 2000, when some European countries
    asked the International Telecommunication Union (ITU) to revise ST-61 for bands
    III, IV and V.
    In 2004, the first session of the Regional Radiocommunication Conference (RRC)
    met for three weeks in Geneva to establish the planning parameters for an all-digital
    broadcast environment. The second session met in 2006 to develop the digital plan
    as well as the analogue plan based on revisions to ST-61 and GE-89. It successfully
    concluded with the adoption of GE-06.
    Analogue switch-off
    GE-06 sets the precise date of 17 June 2015 at 00.01 hr UTC as the end of the
    transition period. This means that after this time, countries will no longer need to
    protect the analogue services of neighbouring countries and can freely begin using
    the frequencies assigned to them in GE-06 for their digital services.
    It is possible for countries to begin implementing the GE-06's digital plan as of 17
    June 2006. However, doing so will require the prior agreement of countries
    implicated by such an action. Implicated countries are defined as those within a plan
    entry that need to provide agreement prior to the implementation of an
    assignment/allotment.
    The end of the transition period does not necessarily signify that analogue switch-off
    will take place throughout a given country. It does, however, mean that analogue
    services will no longer be protected or available along the borders, and hence could
    serve as an impetus to switching off analogue services throughout a given country.
    The date of 2020 has been set for the end of the transition period in some African
    and Arab countries for analogue services in Band III.
    خلاصه ترجمه خاموشی آنالوگ:
    این ترجمه می گوید کشور هایی که که این اساس نامه را پذیر فتند با یستی در تاریخ 17/6/2015 که مصادف با 27/3/94 شمسی می باشد بایستی فرستنده های خود را خاموش نموده و صداوسیما نیز بایستی تابع این اساس نامه باشد. در این اساس نوشته شده که برخی از کشور ها می تواند سیستم انالوگ را دیرتر خاموش کنند که در متن اشاره به تعدادی از کشور های افریقایی و کشور های حوزه عرب هستند که فقط می تواند سرویس باند وی اچ اف باند 3 را تا سال 2020 برای کشورشون فراهم کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی شما...
    تاالان که استفاده کردی چه نظری داری؟؟فرمتهای دیگر رو هم امتحان کردی؟؟مشکلی در گیرندگی نداشتی؟؟
    کیفیت ساختش چطوره؟؟ظاهرش خوبه؟؟البته من نظرم روی مدل 216 اون هستش؟؟
    شاید تنها چیزی که نسبت به فراسو منو به شک انداخته عدم پشتیبانی نرم افزاری اون باشه؟؟

Last edited by ha789di; 26-02-2013 at 10:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی شما...
    تاالان که استفاده کردی چه نظری داری؟؟فرمتهای دیگر رو هم امتحان کردی؟؟مشکلی در گیرندگی نداشتی؟؟
    کیفیت ساختش چطوره؟؟ظاهرش خوبه؟؟البته من نظرم روی مدل 216 اون هستش؟؟
    شاید تنها چیزی که نسبت به فراسو منو به شک انداخته عدم پشتیبانی نرم افزاری اون باشه؟؟

والا من بیشتر استفاده ام از قسمت گیرنده اش بوده که انصافا اذیتم نکرد هم تو پخش هم تو ضبط.
    مدلی که من خریدم 212 هستش فکر میکنم اولین سری گیرنده های دیجیتال فراسو هستش خیلی خوش استیل و خوشکل و جمع و جوره اصلا رخش به دل می شینه، بدنه و استیلش هم محکمه کاملا مشخصه کیفیت ساخت بالایی داره و فقط بدی که داره صفحه ال سی دی جلوش که شماره کانال ها رو نشون میده خیلی کوچیکه و در حالت استندبای هم ساعت نشون نمیده. البته شاید تو این مدلی که مدنطر شما هست این مشکل وجود نداشته باشه.
    در مورد پشتیبانی نرم افزارش اطلاع دقیقی ندارم نمی دونم ولی فراسو شرکتی نیست که کاربرش و لنگ بزاره ، گارانتی محصولاتش هم الان دست شرکت اسپیرو هست که زیر نظر خود فراسو کار میکنه. این 216 و که شما گفتی من تو سایت اسپیرو نگاه کردم نبود اگر تصمیم به خرید فراسو گرفتید حتما مدلی و خریداری کنید که گارانتی اسپیرو باشه. این لینک گیرنده های فراسو تو سایت اسپیرو هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

7. این کاربر از peymanmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش یدونه گیرنده ایکس ویژن 353 خریدم
    نمیدونم چرا یدفه ریست میشه کانالهایی که چیده بودم مثل اول میشه . جالبه بعد از این اتفاق کانال 1 و 2 و ... نمیگیره
    ولی کانال مستند و ورزش و ... اینارو میگیره
    تا حالا 2 بار اینطوری شده . مشکلش چیه ؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید میخواستم در مورد گیرنده star sat sr-t200hd نظر بدید و در صورت امکان از مزایا و معایبش و امکانات و ویژگیهای این دستگاه بگید..
    در ضمن میگن جدیدترین مدلش star sat sr-t300hd میشه در مورد این گیرنده هم راهنمائیم کنید؟
    فقط میشه زود جوابم رو بدبد،ممنون میشم
    از سایت خوبتونم صمیمانه سپاسگزارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ضمن تشکر
    من بدنبال گیرنده ای هستم که برام کار کنه واذیت نداشته باشه ،البته گیرندگی دستگاه برام خیلی مهمتره ،در سوال دوم عرض کردم ایستر (اگه بیاد بازار) سما یا ... نظر شما را میخوام
    منتظر جوابم جناب irandvb-t

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش یدونه گیرنده ایکس ویژن 353 خریدم
    نمیدونم چرا یدفه ریست میشه کانالهایی که چیده بودم مثل اول میشه . جالبه بعد از این اتفاق کانال 1 و 2 و ... نمیگیره
    ولی کانال مستند و ورزش و ... اینارو میگیره
    تا حالا 2 بار اینطوری شده . مشکلش چیه ؟
    مرسی
    از منم میشه
    با اینکه آپدیت 1.20
    می گفتن اگه از برق بکشی ترتیب کانال ها به هم می خوره ولی با اینکه من از برق اصلا نمی کشم باز ترتیب کانال ها به هم می خوره
    زنگ بزن به نمایندگی شهرتون
    Last edited by musican33; 02-03-2013 at 14:36.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

از منم میشه
    با اینکه آپدیت 1.20
    می گفتن اگه از برق بکشی ترتیب کانال ها به هم می خوره ولی با اینکه من از برق اصلا نمی کشم باز ترتیب کانال ها به هم می خوره
    زنگ بزن به نمایندگی شهرتون
    من ایکس ویژن ندارم ولی با این اوصاف تنظیمات کانال ها در رم ذخیره می شه. بعضی از نوسان ها هم برد رو خاموش و روشن می کنه و اطلاعات داخل رم رو پاک می کنه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    لطفا نظرتون رو در مورد گیرنده ایکس ویژن 555 بدید، اگر کسی از این مدل گیرنده استفاده کرده میشه مزایا و معایبش رو هم بگه..
    لطفا زودتر جواب بدید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •