تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 602 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس وسیلتون مناسبه. و تا 150 دلار منطقیه خرج کردن. البته باید آهنگ هاتون هم با کیفیت باشن.
    راستیتش توصیه هدفون، کار خیلی سختیه. هر هدفون یا وسیله تولید صدا، 2 ویژگی اصلی داره :1- سبک صدا 2- کیفیت صدا
    در خرید محصولات، مهمترین اصل، تعیین سبک صدای مورد علاقه فرد هست. بعد از اون باید رفت سراغ محصولی که بهترین کیفیت رو توی او
    من اینجا به عنوان راهنمایی کننده فقط می تونم بهتون گزینه ایی رو معرفی کنم که کیفیت صدای خوبی توی اون سبک صدای مورد علاقتون داشته باشه. پس این شمایید که باید با اطلاعاتی که به من میدید، سبک صدای مورد علاقتون رو به من بفهمونید تا من براساس اون با کیفیت ترین گزینه ممکن رو اگر بشناسم، بهتون معرفی کنم.
    اگر فردی، اطلاع دقیقی از سبک صدای مورد علاقش نداشته باشه، اونوقت اصل بر اینه که هدفونی با سبک صدای گرم یا لااقل سبک صدای متعادل اندکی مایل به گرم به فرد توصیه میشه.
    گزینه ایی که من به شما پیشنهاد کردم، دقیقاً هدفونی بود با صدای متعادل و اندکی مایل گرم در قسمت میدرنج. گزینه های دیگه:
    صدای گرم و نرم یاماها eph-100
    صدای اندکی متعادل تر از های فای من: vsonic vc1000
    صدای طبیعی: vsonic gr01, rockit sound r-50, vsonic gr07
    شبیه همون های فای من ولی با سوند استیج بازتر و اندکی بیس بیشتر: vsonic gr07 bass edition
    تشکر از راهنماییت عزیزم
    والا من نمی دونم منظور شما از سبک چیه اگه سبک موسیقی منظورتونه که من راک و متال و پاپ و کانتری همه چی تقریبا گوش میدم اما اینا بیشتر.
    در مورد جنس صدا هم که من بیس خیلی قوی می خوام در حالی که صداهای دیگه محو نشن و صدا هم بلند باشه.
    یه چیز دیگه من earphone های که تا حالا داشتم 1 ماه خراب شده خودش خود به خود البته از این ارجینالای گوشی بوده مثلا یورش دیگه نمیخونده یا صداش کم شده از این حرفا.آیا اکثرا این earphone ها اینطورین؟؟چون من میخوام استفاده کنم حدااقل چند وقت
    برای انتخاب آخر با توجه به نیاز من بین اینا کدوم بهتره؟
    klipsch x10
    yamaha eph100
    vsonic gr07 bass edition
    hifiman re 400
    sony xb600

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چند تومانه؟ ایا برای ورزش مناسبه؟ موقع ورزش داخل گوش ثابت میمونه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    قبلا حدود 85 هزارتومن بود الان را نمیدونم نباید خیلی گرونتر شده باشه
    ورزش و تعریق تمام معادلات را به هم میریزه بهتر منتظر نظر اساتید فروم بشید

3. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون که این وقت صبح جواب دادی رفیق

یه چیزی میخام که موقع دویدن مثل هندسفری خود گوشی از گوش بیرون نیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه هدفون (هدست؟) مدل داخل گوشی برای گوش دادن به موسیقی میگردم ، تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم ، مهمترین چیزی که دنبالشم حذف نویز هستش و اینکه صدای آهنگ بیرون نره چیزی که خودم دیدم سن هایزر مدل MM70 هستش نظرتون چیه ؟ و اینکه پیشنهاد شما چیه ؟
    پیشنهادی نبود ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ای پی 630چه فرقی با ای پی 660داره
    دوتاشون گارانتی دوازده ماهه شاب هستن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....
    در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره
    اررش داره سی تومن بیشتر هزینه کنم تا این مدل رو خرید کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ای پی 630چه فرقی با ای پی 660داره
    دوتاشون گارانتی دوازده ماهه شاب هستن

درست یادم نیست ولی فکر می کنم ep660 به خاطر نحوه قرار گرفتن تو گوش یک مقدار ایزولیشن بیشتری نسبت به ep630 داره و شاید یک مقدار کم افزایش بیس و ..

اررش داره سی تومن بیشتر هزینه کنم تا این مدل رو خرید کنم

همونطور که خدمتتون گفتم بهترین راه تست قبل از خریده ولی اگر نظر منو میخاید ارزششو داره...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متاسفانه امکان تست ندارم گرامی
    واسه همین سعی میکنم تا جایی که امکان داره نوع صدا رو از شما دوستانی که تست کردین بپرسم تا درست بخرم
    Last edited by mehrabooni; 08-09-2014 at 20:12.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام

دوستان و اساتید عزیز نظرتون راجع به این برند و مدل چیه؟

Klipsch Image ONE Bluetooth On-Ear Headphones

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل کشور پیدا میشه؟ قیمتش؟

چون تعریف برندش رو زیاد شنیدم میخوام بگم از اونور برام بیارن! کیفیتش چطوره؟

بیشتر تفکیک زیر و بم برام مهمه تا قدرت بیس ! معمولا هم موزیک آلتر راک گوش میدم . . آناتما. بلکفیلد و . .

اگه مدل بهتری سراغ دارید ممنونم میشم معرفی کنید ! البته تو همین رنج قیمتی . . و البته هم بلوتوث باشه و هم قابلیت اتصال سیم !

ممنون، شاد باشید

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییت rave-87 عزیز
    منتهی من دیگه انقدر هدفون in air استفاده کردم یکم دلمو زده نه اینکه بد باشن چون هدفون klipsch و jvc من هردوتا سیمشون پاره شد
    اما من الان دنبال یه هدفون فول سایز میگردم که قابلیت حمل و نقل هم داشته باشه چون من شبا که با آهنگ میخوابم روزا هم بیرون آهنگ گوش میدم
    در حال حاضر هم philips shl9600 رو دارم که تقریباً عمرشو کرده منم الان نهایت هزینه ای که میتونم برای هدفون فول سایز بکنم 350 تا 400 تومن هست
    هدفون فول سایز با صدای گرم و بیس زیاد توی قیمت پایین، سونی xb600 رو می شناسم. که البته خیلی هم پایین نیست
    اگر دنبال گزینه های پرتابل بگردین، سنهایزر px200 II هست که نسبت به مدل های معمولی سنهایزر، صدای طبیعی تری داره. گزینه دیگه akg q460 هست که اون صدای جذابی داره و کاملاً متفاوت از هدفون های با صدای طبیعی هستش.
    اگر دنبال صدای طبیعی باشی، کمی بهتره. akg k77 , k99 یا هدفون های سوپر لوکس عالین.

ممنون
    به نظر شما این هدفون با پلیر کوون میتونه خودشو رو بهتر نشون بده ؟ یا تفاوتی در پلیرهای اجرایی نداره این هدفون یا کلا به نظر شما این هدفون ( فیلیپس ) میتونه جایگزین موقتی خوبی باشه؟
    و در آخر اینکه بعد از استفاده موقتی ازاین هدفون شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید که صدای شفاف و خوبی رو داشته باشه با کیفیت بالا. من خودم کلیپش رو دوست داشتم. نمیدونم هنوز هست یا نه
    یه مدلش بود که مخصوص دستگاه های اپل بود و این محصولاتی که به صورت اختصاصی واسه اپل زده میشه یه جورایی منم از اون شرکت زده میکنه
    نظر شما چیه ؟ چی رو پیشنهاد میکنید؟
    حدود قیمتم هم تا 200 تومن هست

مرسی
    فیلیپس she3590 صد در صد انتخاب خیلی خوبی هست. شما با مقایسه اون فیلیپس و کریتیو می تونین تا حد خوبی تعیین کنین که قدم بعدیتون چه خواهد بود. اونوقت من براساس توصیفات شما از فیلیپس و کریتیو بهتر می تونم گزینه بعدی برای آپگرید رو خدمتتون معرفی کنم. مخصوصاً اگر به بازار خارج از کشور دسترسی داشته باشین، خیلی خیلی کار راحت تر می شه.
    ولی تا 200 تومن ارتقا خاصی از این فیلیپس پیدا نخواهید کرد. چونکه از طرفی فیلیپس در مقابل قیمتش عالیه و از طرف دیگه بقیه هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن توی ایران همشون بیس زیاد دارن و صدای غیر طبیعی و در مقابل قیمتشون آنچنان خوب نیستن. حالا فعلاً باید منتظر نظرات شما در مورد فیلیپس و کریتیو بمونیم تا بفهمیم حرکت بعدی در چه جهتی باشه خوبه

تشکر از راهنماییت عزیزم
    والا من نمی دونم منظور شما از سبک چیه اگه سبک موسیقی منظورتونه که من راک و متال و پاپ و کانتری همه چی تقریبا گوش میدم اما اینا بیشتر.
    در مورد جنس صدا هم که من بیس خیلی قوی می خوام در حالی که صداهای دیگه محو نشن و صدا هم بلند باشه.
    یه چیز دیگه من earphone های که تا حالا داشتم 1 ماه خراب شده خودش خود به خود البته از این ارجینالای گوشی بوده مثلا یورش دیگه نمیخونده یا صداش کم شده از این حرفا.آیا اکثرا این earphone ها اینطورین؟؟چون من میخوام استفاده کنم حدااقل چند وقت
    برای انتخاب آخر با توجه به نیاز من بین اینا کدوم بهتره؟
    klipsch x10
    yamaha eph100
    vsonic gr07 bass edition
    hifiman re 400
    sony xb600
    سبک صدا در اصل معادل واژه sound signature هست که من استفاده می کنم. یعنی مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره. یکی تریبل زیاد داره. یکی تریبل کم. اونیکی بیس طبیعی و ...
    توصیه من یاماها eph-100 و کلیپش x10 هست. ببینید اگر اختلاف قیمت و زحمت زیادی نداره براتون، همون یاماها رو تهیه کنین. وگرنه کلیپش هم در اون حده.

سلام

دوستان و اساتید عزیز نظرتون راجع به این برند و مدل چیه؟

Klipsch Image ONE Bluetooth On-Ear Headphones

داخل کشور پیدا میشه؟ قیمتش؟

چون تعریف برندش رو زیاد شنیدم میخوام بگم از اونور برام بیارن! کیفیتش چطوره؟

بیشتر تفکیک زیر و بم برام مهمه تا قدرت بیس ! معمولا هم موزیک آلتر راک گوش میدم . . آناتما. بلکفیلد و . .

اگه مدل بهتری سراغ دارید ممنونم میشم معرفی کنید ! البته تو همین رنج قیمتی . . و البته هم بلوتوث باشه و هم قابلیت اتصال سیم !

ممنون، شاد باشید
    من مدل غیر بلوتوثی این هدفون رو تست کردم و اصلاً خوشم نیومد. بیسش خیلی زیاد بود و شل و ول بود. هرچند بعضی ها ممکنه خوششون بیاد، ولی فکر نکنم یک طرفدار راک خوشش بیاد.
    الأن Sony MDR-1RBT توی ایران هست با قیمت یک میلیون که صدای گرمی داره. هرچند تأکیدش باز هم روی بیس هست. ولی در مقابل سری xb سونی، صدای کاملاً متعادلتری داره.
    Last edited by rave-87; 08-09-2014 at 21:58.

12. 8 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •