ایمان تو که میگی توی اواسیس حجمی یک به چهار هست مگه توی ضحی یک به چند بود ؟ یک به شونصد ؟
ایمان تو که میگی توی اواسیس حجمی یک به چهار هست مگه توی ضحی یک به چند بود ؟ یک به شونصد ؟
عیمان الان شرکت اواسیس دفترش کجاست ؟ چون اون دفتر که توی کیانپارسه فقط مال ضحی هست .عایا دفتر اواسیس همون شرکت پاس ماناماده ؟
خط شما میکشه ایمان؟
از ایمان جان تشکر می کنم که این سرویس رو گرفتن
خلاصه بعضی از دوستان میگیرن که ببینیم چه جوریه
ایمان این رو خرید و امیدوارم سرعت خوبی بهش بده
خوبی همچین انجمن هایی این هست که همه با هم بحث می کنن برای اینکه همه سود ببرن
فکر نمی کنم بین اپراتور فروش اینترنت مخابرات خوزستان فرقی بین ضریب اشتراک باشه
من یه سرویس 2048 محدود با شارژ 63-64 هزارتومن دارم به دلیل اینکه به شهری دیگه رفتم و خط تلفن ندارم ( منطقه ما نمیکشن ) میخوام واگذار کنم... این اکانت توی تمام خوزستان کار میکنه دوستان اگه میخوان بگن...
من یه سرویس 2048 محدود با شارژ 63-64 هزارتومن دارم که تا 15هم برج 8 فرصت استفاده داره به دلیل اینکه به شهری دیگه رفتم و خط تلفن ندارم ( منطقه ما نمیکشن ) میخوام واگذار کنم... این اکانت توی تمام خوزستان کار میکنه دوستان اگه میخوان بگن...
ایمان هستم.کینگش اضافیه
والا من توی چند صفحه قبلم توضیح دادم.بین 512 و 1مگ و 2مگ مونده بودم.نهایتاً تصمیم گرفتم ریسک کنم و 2مگ بردارم ببینم چطوره.بالأخره اینجوری یه تجربه ای میشه واسه همه ی بچه ها.اینجا باید تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم دیگه.
الان بازم سیترا رو چک کردم.هنوزم خطم روی 2مگ بسته نشده که بتونم با اطمینان از کیفیت سرویس حرف بزنم.امیدوارم تا فردا کاملاً بشینه روی خطم که بگم چی به چیه.
اون اوایل اینطور ببود:
نامحدود: 1 به 10
محدود: 1 به 8
اما الان رو نمیدونم.
آره عزیزم.پارس ماناماده.
والا آرمین فعلاً دان استریم و آپ استریمم مثل همون وقتیه که 256 داشتم.یعنی دانم 2500 و آپم 700.هنوز عوض نشده که نویز خط بره بالا ببینم میکشه یا پرش لینک میده.واسه همین میگم منتظرم کامل روی خطم ست شه بعد در مورد سرویس نظر بدم.
بیشتر توضیح بده لطفاً
اينقدر سرويست رو تغيير بده تا از تو پورت مخابرات دود در بياد!
امروز رفته بودم كه 256 رو 512 كنم كه فهميدم نميشه چون از چهارماه دوره فقط يكماه مونده كه اونم چون جشنواره بوده و يكماه رايگان شركت پولي بابت اون يكماه بهم نمي ده. در مجموع ميشه به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره كرد.
آقا نمي دوني چه خبر بود از كاربران فيبر نوري كه از پارس آنلاين گفته بودن بهشون ديگه سرويس نمي ديم بهتون بريد از مخابرات بگيريد.
حالا ايمان جان شما 2 مگ نامحدود داري يعني كف كفش بايد 250 دانلود كني. وگرنه فايده نداره. دانلود 150 رو سرويس 128 محدود هم بايد بده.
آدم بره 256 محدود پارس آنلاين بگيره خيلي بهتره راحت توي روز 200 دانلود ميكنه(اگه جديدا كم نشده باشه!)
حالا من تو فكر اينم كه اين يه ماه رو چه طور بايد با سرعت 32 سر كنم!
سرعت رفت بالا باز! چند بار واسه من قطع و وصل شد بعد که لینک پایدار شد سرعت دانلود از سایت های داخلی حتی تا 350 هم میرسید همین الان با چیز پی ان دارم با 60-70 دانلود می کنم . سرویسم 256 نامجدود
ممنون كه گفتي آره سرعت دانلود من شد 230.
اي بابا مقطعي باشه محمد حسين بذار خوش باشيم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)