تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 3017 اولاول ... 2142147151151751851952052152252352452553157162110211521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایمان تو که میگی توی اواسیس حجمی یک به چهار هست مگه توی ضحی یک به چند بود ؟ یک به شونصد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عیمان الان شرکت اواسیس دفترش کجاست ؟ چون اون دفتر که توی کیانپارسه فقط مال ضحی هست .عایا دفتر اواسیس همون شرکت پاس ماناماده ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من دو سال پیش که سرویس گرفتم همین کیش اُ آ سیس بودم که اگه یادتون باشه اپراتورش همین 3036 بود.بعد از چند ماه همه رو تغییر دادن به ضحی کیش و شد 2020.حالا میبینم نوشته از اول مرداد دوباره برمیگرده به کیش اُ آ سیس.نمیدونم والا.قاطی پاطی شده.فعلاً که من با ضحی کیش تمدید کردم اما ظاهراً اتوماتیک همه ی پورتها رو دوباره میدن به همین کیش اُ آ سیس.واسه همینم سرعتا واقعی شد دوباره.البته اینم بگم که توی سرویسهای کیش اُ آ سیس ضریب اشتراک سرویسهای نامحدود 1به10 و سرویسهای حجمی 1 به 4 هستش.اینم لیست تعرفه هاش:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    راضی نیستم از سرویس 2048 که گرفتم.البته بازم میگم توی سامانه ی سیترا هنوز روی خطم فعال نشده.شاید فعال شه درست شه.الان اینم:

خط شما میکشه ایمان؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    به نظر من 512 نامحدود میگرفتی بهتر بود - شک نکن 60- 70 تا رو بهت میداد
    1مگ دارم 110 رو میده - فقط توی ساعت رایگان یکم نوسان داره
    از ایمان جان تشکر می کنم که این سرویس رو گرفتن
    خلاصه بعضی از دوستان میگیرن که ببینیم چه جوریه
    ایمان این رو خرید و امیدوارم سرعت خوبی بهش بده
    خوبی همچین انجمن هایی این هست که همه با هم بحث می کنن برای اینکه همه سود ببرن

ایمان تو که میگی توی اواسیس حجمی یک به چهار هست مگه توی ضحی یک به چند بود ؟ یک به شونصد ؟
    فکر نمی کنم بین اپراتور فروش اینترنت مخابرات خوزستان فرقی بین ضریب اشتراک باشه

4. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یه سرویس 2048 محدود با شارژ 63-64 هزارتومن دارم به دلیل اینکه به شهری دیگه رفتم و خط تلفن ندارم ( منطقه ما نمیکشن ) میخوام واگذار کنم... این اکانت توی تمام خوزستان کار میکنه دوستان اگه میخوان بگن...

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یه سرویس 2048 محدود با شارژ 63-64 هزارتومن دارم که تا 15هم برج 8 فرصت استفاده داره به دلیل اینکه به شهری دیگه رفتم و خط تلفن ندارم ( منطقه ما نمیکشن ) میخوام واگذار کنم... این اکانت توی تمام خوزستان کار میکنه دوستان اگه میخوان بگن...

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    به نظر من 512 نامحدود میگرفتی بهتر بود - شک نکن 60- 70 تا رو بهت میداد
    1مگ دارم 110 رو میده - فقط توی ساعت رایگان یکم نوسان داره
    ایمان هستم.کینگش اضافیه
    والا من توی چند صفحه قبلم توضیح دادم.بین 512 و 1مگ و 2مگ مونده بودم.نهایتاً تصمیم گرفتم ریسک کنم و 2مگ بردارم ببینم چطوره.بالأخره اینجوری یه تجربه ای میشه واسه همه ی بچه ها.اینجا باید تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم دیگه.
    الان بازم سیترا رو چک کردم.هنوزم خطم روی 2مگ بسته نشده که بتونم با اطمینان از کیفیت سرویس حرف بزنم.امیدوارم تا فردا کاملاً بشینه روی خطم که بگم چی به چیه.
    اون اوایل اینطور ببود:
    نامحدود: 1 به 10
    محدود: 1 به 8

اما الان رو نمیدونم.
    عیمان الان شرکت اواسیس دفترش کجاست ؟ چون اون دفتر که توی کیانپارسه فقط مال ضحی هست .عایا دفتر اواسیس همون شرکت پاس ماناماده ؟
    آره عزیزم.پارس ماناماده.
    خط شما میکشه ایمان؟

از ایمان جان تشکر می کنم که این سرویس رو گرفتن
    خلاصه بعضی از دوستان میگیرن که ببینیم چه جوریه
    ایمان این رو خرید و امیدوارم سرعت خوبی بهش بده
    خوبی همچین انجمن هایی این هست که همه با هم بحث می کنن برای اینکه همه سود ببرن

فکر نمی کنم بین اپراتور فروش اینترنت مخابرات خوزستان فرقی بین ضریب اشتراک باشه
    والا آرمین فعلاً دان استریم و آپ استریمم مثل همون وقتیه که 256 داشتم.یعنی دانم 2500 و آپم 700.هنوز عوض نشده که نویز خط بره بالا ببینم میکشه یا پرش لینک میده.واسه همین میگم منتظرم کامل روی خطم ست شه بعد در مورد سرویس نظر بدم.
    من یه سرویس 2048 محدود با شارژ 63-64 هزارتومن دارم به دلیل اینکه به شهری دیگه رفتم و خط تلفن ندارم ( منطقه ما نمیکشن ) میخوام واگذار کنم... این اکانت توی تمام خوزستان کار میکنه دوستان اگه میخوان بگن...
    بیشتر توضیح بده لطفاً

8. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه هایی که مثل خودم 256 نامحدود داشتن و میخوان ارتقا بدن،احتمالاً بهترین انتخاب همون 512 نامحدود باشه.البته هنوز زوده برای قضاوت.سال گذشته که من سرویس حجمی داشتم،سرعت دانلودم توی شب و روز یکی بود.واسه همین راضی بودم.الان این یه شبی که گذشته خوب نبوده،اما هنوز زوده که نتیجه بگیرم.اما هر چی شد اعلام میکنم.اگه بخواد سرعت زیر 200 بهم بده که ماه بعد 1024 تمدید میکنم.اگه از اونم راضی نبودم میرم سراغ همون 512 نامحدود.تا ببینیم چی میشه.
    گفتم دوستانه بهتون اطلاع بدم که منتظر نتایج تجربه ی تغییر سرویس من باشین.

اينقدر سرويست رو تغيير بده تا از تو پورت مخابرات دود در بياد!
    امروز رفته بودم كه 256 رو 512 كنم كه فهميدم نميشه چون از چهارماه دوره فقط يكماه مونده كه اونم چون جشنواره بوده و يكماه رايگان شركت پولي بابت اون يكماه بهم نمي ده. در مجموع ميشه به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره كرد.
    آقا نمي دوني چه خبر بود از كاربران فيبر نوري كه از پارس آنلاين گفته بودن بهشون ديگه سرويس نمي ديم بهتون بريد از مخابرات بگيريد.
    حالا ايمان جان شما 2 مگ نامحدود داري يعني كف كفش بايد 250 دانلود كني. وگرنه فايده نداره. دانلود 150 رو سرويس 128 محدود هم بايد بده.
    آدم بره 256 محدود پارس آنلاين بگيره خيلي بهتره راحت توي روز 200 دانلود ميكنه(اگه جديدا كم نشده باشه!)
    حالا من تو فكر اينم كه اين يه ماه رو چه طور بايد با سرعت 32 سر كنم!

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرعت رفت بالا باز! چند بار واسه من قطع و وصل شد بعد که لینک پایدار شد سرعت دانلود از سایت های داخلی حتی تا 350 هم میرسید همین الان با چیز پی ان دارم با 60-70 دانلود می کنم . سرویسم 256 نامجدود

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مقطعی خواهد بود.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرعت رفت بالا باز! چند بار واسه من قطع و وصل شد بعد که لینک پایدار شد سرعت دانلود از سایت های داخلی حتی تا 350 هم میرسید همین الان با چیز پی ان دارم با 60-70 دانلود می کنم . سرویسم 256 نامجدود
    ممنون كه گفتي آره سرعت دانلود من شد 230.
    اي بابا مقطعي باشه محمد حسين بذار خوش باشيم

14. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •