من پشتیبانی زنگ زدم شما هم زنگ بزنید از سرعت شبانه شکایت کنید بلکه درست بشه
من پشتیبانی زنگ زدم شما هم زنگ بزنید از سرعت شبانه شکایت کنید بلکه درست بشه
اون عزیزی که میگفت چند بار دیس کنید تا با یه اپی که سرعتش بالاست وصل شیم
اره همینطوره من 15 بار دیس و کانکت کردم اما یه چند بار اول با سرعت 10 بود بعدش کلا صفر بود و time left هی زیاد میشد اما اخریا که هی دیس کردم با سرعت 260تا میرفت اما مشکل اینجاست برای 30 ثانیه یا حداکثر 45 ثانیه اونجور که زمان گزفتم
از 260 به مراتب میومد 180 بعد میشد 100 و در نهایت 10 البته تغییر میکنه اما از 10 خیلی بشه میشه 30 بشتر ازاین نمیشه
چنهدبار اینکار دیس کردن رو کردم اما بازهم همینطور بود زرت میومد پایین شاید این روش واسه بعثتیاست
مودم رو هم خاموش کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد
طرح طلایی دارم
سلام
اقا خیلی مواظب باشید
من نمی دونم چه جوری نصف بیشترحجمی که داشتم به فنا رفته جدود 2 گیگ
تو ریزکارکرد که نگاه می کردم دیدم دربازه های زمانی روزانه که وضل بودم اگه مثلا 100نگ دان داشتم 250مگ اپلود داشتم درحالی که اصلا من چیزی اپلود نکردم تنها چیزی که به نظرم اومد نزمافزار Hotspot هستش که من بازمی زاشتم وچند ساعت همین جوری اینترنت وصل بود به نظرم هرچی هست زیرسراین نرمافزاره است
به هرجال خیلی حواستون باشه
درسته! این مساله نشون دهنده اینه که خود مخابرات سرعت رو محدود میکنه توی تایم رایگان و برای همه آی پی هاست که با تغییر اون چیزی عوض نمیشه! من نمیدونم مگه پهنای باند ارث بابای ایناست که اینجوری گرون فروشی میکنن؟! خدا میدونه دوباره دارن چه گندکاری تازه ای میکنن، بزودی معلوم میشه! فقط هرچی که هست هر روز بدتر از دیروز
سلام زنگ زدم 2020
طرف خانم هول شده بود بهش گفتم شبانه سرعتم 10 کیلوبایته من که 2 مگابیت دارم این چه وضعشه خیلی طلبکارانه باهاش حرف زدم میگه فقط شبانه افت سرعت داری
میگم خانم محترم افت سرعت چیه اصلا سرعت ندارم با 10 کیلوبایت چی میتونم دانلود کنم
بعد بهم میگه برو تو سایت speedtest.ir اونجا بهم بگو سرعتت چقدره
بهش گفتم
بهم میگه از فیلتر شکن استفاده میکنی
میگم نه
میگه گوگل رو باز کن ..باز کردم بعد 6 ثانیه باز شد
بعد بهم میگه برو تو تنظیمات فایر فاکس قسمت network setting اونجا ببین تیکش رو کدومه؟؟
من میگم خانم جان من از فیلتر ششکن استفاده نمیکنم تیکش هم رو no proxy هست
میگم بابا 3 شبه سرعتم 10 کیلو بایت از سرور خارجی اصلا دانلود نمیکنه شبا جی میل باز نمیکنه عوضش خبر انلاین و سایتهای که پسوند .ir دارن مثل جت باز میکنه این چه وضعشه شبا میزارم واسه دانلود صبح بلند میشم میبینم دیس شدم
بعد میپرسه شبانه افت سرعت دارین عادیه
میگم یعنی چی عادیه؟ اگه 2 مگابیت رو تقسیم بر 8 کنین میشه 250تا
میگه اره
میگم پس این 250 تا کجاست چرا باید با سرعت 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنم روزانم بشه 110تا
میگم پس یه حالت بیشتر نمیمونه اونم اینه که دارین کم فروشی میکنین و بیشتر از 8 تقسیم میکنید
میگم الان ریزکارکردهامو نشون نمیده تاریخ امروز رو (بقیه هم همینطورین؟؟؟ ریز کارکرداتونو نگاه کنید )
میگم تا تاریخ 26/6/92 نشون میده یکم قال کردم گفتم پول رو خوب مخابرات بلده از ملت بگیره اما اندازه سر سوزن جوابگو نیستین
اخرش گفت پورت منو ریست میکنه 10 مین مودم خاموش باشه بهتر میشه
(زنگ بزنید حقمنو رو دارن میخورن) کسانی که طلایی هستن به این شماره زنگ بزنن8413535
خونه قبل بعثت داشتم، خونه جدید طلایی. بنظر "من" حرفتون درسته. لااقل برای من که همینطوری بوده. دیشبم ظاهرا دیس شده دیگه کانکت نشده. 700 تا گرفتم از سایتای ایرانی.
برای من چرا اینجوره پس
حتی از همین پی سی ورلد خودمون هم با سرعت مورچه دانلود میکنم
دیشب روی هم 540 تا گرفتم ! .... :|
سرور ایرانی و خارجی
چند بار زن زدم میگه تو همون ساعتی که افت سرعت دارید تماس بگیرید
البته گفت افت سرعت تو اون ساعت طبیعی هستش !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
با دیشب 5 شب شد که سرعت زیر 10 واسه من و خیلی از شماها ,
ولی دیشب باز یه اتفاق عجیب از عجایب هفتگانه مخابرات افتاد , من از ساعت 45: 12 یک فایل و گذاشتم برای دانلود , به طور عجیبی تا ساعت 50: 1 با سرعت خوب همیشه داشت دانلود میکرد و با اینکه 15 دقیقه زودتر از تایم رایگان دانلود کردم اما دانلود رایگان حساب شد , اما بعد از 50: 1 بازم به شکلی عجیب سرعت کم کم شد 10 و یعد هم کلا تعطیل رسمی شد .
دیگه دسکانکت شدن و مودم خاموش کردن و ریست و کوبیدن سر به دیوار و اینا جواب نمیده
اون افرادی هم که این کارا واسشون جواب میده واسه اینه که مخابرات برای اکثر کاربراش این محدودیت و تو این 5 شب ایجاد کرده , و بعضی ها هنوز سرعت و خوب و دارن , و من نمیدونم چرا باید بعضی ها سرعتشون خوب باشه و بعضی ها مضخرف .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)