تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 645 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من ويندوز لپ تاپ عوض كردم.
    ميخواستم ببينم چه چيز هايي رو بايد پس از نصب ويندوز نصب كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

شما وارد قسمت device manager بشید ببینید کدام ابزارها رو ویندوز نشناخته با علامت زرد رنگ مشخصه اونها رو باید نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

Dell N5010 Core I5 دارم .. امروز یدونه نعلبکی از حدود ارتفاع یه متر درست خورد سمت چپ جایی ک دکمه shift هست ..
    سیستم هنگ کرد و فقط تو بایوس میتونم برم .به هیچ وجه وارد وین نمیشه .. :(

نمیدونم چجور بلایی سر هاردش اومده .. یا اینکه جایی که ضربه خورده دقیقا چی قرار گرفته ( کمی پایین از سینک و س پی یو ) می تونم بگم درست جایی که سوکت line out صدا قرار گرفته

تویه Bootable آیا چیزی هست که Check disk یا Scan Disk بکنه ؟

Last edited by Snow Storm; 04-02-2011 at 18:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض mammad-shatle

سلام
    یه سوال
    کارت گرافیک لب تاپو میشه عوض کرد یا ارتقاش داد؟
    پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

2

[QUOTE=mkh.mkh;5826155]این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!

از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard

مثل اینکه کسی نیست که ما رو راهنمای کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    من ی لپ تاپ Sony VAIO F13JFX رو گرفتم ، مشکلی که دارم اینه که نور پس زمینه کیبورد فعال نمیشه.حتی تاریکترین محل هم قرار بدم باز کار نمی کنه.
    وقتی به VAIO Control Center میرم گزینه ی هم نداره واسه تنظیم.
    ممنون میشم کمکم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من یه نتبوک خریدم که آندروید روش نصبه چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد منوها عینا گوشی ایکس 10 هست مال گوشی رو نصب کنم جواب میده یا پاک کنم یه ایکس پی بنصبم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام . در محیط ورد درقسمت دریافت فایلها هیچ راهی برای پاک کردن آنها از این قسمت ذکرنشده است راهنمایی می خواستم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

Dell N5010 Core I5 دارم .. امروز یدونه نعلبکی از حدود ارتفاع یه متر درست خورد سمت چپ جایی ک دکمه shift هست ..
    سیستم هنگ کرد و فقط تو بایوس میتونم برم .به هیچ وجه وارد وین نمیشه .. :(

نمیدونم چجور بلایی سر هاردش اومده .. یا اینکه جایی که ضربه خورده دقیقا چی قرار گرفته ( کمی پایین از سینک و س پی یو ) می تونم بگم درست جایی که سوکت line out صدا قرار گرفته

تویه Bootable آیا چیزی هست که Check disk یا Scan Disk بکنه ؟

ضربه خوردگی رو دقیق نمیشه در اینجا راهنمایی کرد ، کاری هم از دست شما بر نمیاد
    باید ببرید مرکز خدمات

سلام
    یه سوال
    کارت گرافیک لب تاپو میشه عوض کرد یا ارتقاش داد؟
    پیشاپیش ممنون
    فقط برخی مدلها نه همه لپ تاپ ها ، اون هم اگر کارت قابل نصب و جایگزین کردن اون مدل پیدا بشه .

[QUOTE=mkh.mkh;5832405]
    این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!

از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard

مثل اینکه کسی نیست که ما رو راهنمای کنه.

گرافیک اکسترنال یه ایده صرفا تبلیغاتی هست تا یک محصول موفق ، دو برند msi و asus تولید کردن ولی از نظر من ارزش خرید و استفاده نداره .
    بهتره در موقع خرید لپ تاپ نیازتون رو رفع کنید تا در آینده دنبال همچین چیزی نباشید

سلام من یه نتبوک خریدم که آندروید روش نصبه چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد منوها عینا گوشی ایکس 10 هست مال گوشی رو نصب کنم جواب میده یا پاک کنم یه ایکس پی بنصبم.
    چه برند و چه مدلی هست ؟

با سلام . در محیط ورد درقسمت دریافت فایلها هیچ راهی برای پاک کردن آنها از این قسمت ذکرنشده است راهنمایی می خواستم
    در انجمن مرتبط با مشکلتون سوال رو مطرح کنید دوست عزیز

سلام
    شما تمام درایورهایی که با سیستم عامل نصب شده سازگاری داره رو نصب کنید ، حتما هم آخرین آپدیت ها رو از سایت سازنده بگیرید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من لپ تاپ Dell 1510 Vostro دارم چند وقتی این مشکل پیش اومد دارم فیلم و موزیک گوش میدم یهو این کلید استوپ روشن میشه و چشمک میزنه ! ویندوز عوض می کنم چند روز خوبه ولی دوباره همین مشکل پیش می آید راهی است این کلید ها رو غیر فعال کنم منظورم دکمه های استوپ و پخش مدیا پلیر است !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •