سلام
من ويندوز لپ تاپ عوض كردم.
ميخواستم ببينم چه چيز هايي رو بايد پس از نصب ويندوز نصب كنم
سلام
من ويندوز لپ تاپ عوض كردم.
ميخواستم ببينم چه چيز هايي رو بايد پس از نصب ويندوز نصب كنم
شما وارد قسمت device manager بشید ببینید کدام ابزارها رو ویندوز نشناخته با علامت زرد رنگ مشخصه اونها رو باید نصب کنید.
سلام
Dell N5010 Core I5 دارم .. امروز یدونه نعلبکی از حدود ارتفاع یه متر درست خورد سمت چپ جایی ک دکمه shift هست ..
سیستم هنگ کرد و فقط تو بایوس میتونم برم .به هیچ وجه وارد وین نمیشه .. :(
نمیدونم چجور بلایی سر هاردش اومده .. یا اینکه جایی که ضربه خورده دقیقا چی قرار گرفته ( کمی پایین از سینک و س پی یو ) می تونم بگم درست جایی که سوکت line out صدا قرار گرفته
تویه Bootable آیا چیزی هست که Check disk یا Scan Disk بکنه ؟
Last edited by Snow Storm; 04-02-2011 at 18:24.
سلام
یه سوال
کارت گرافیک لب تاپو میشه عوض کرد یا ارتقاش داد؟
پیشاپیش ممنون
[QUOTE=mkh.mkh;5826155]این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!
از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard
مثل اینکه کسی نیست که ما رو راهنمای کنه.
سلام وقت بخیر
من ی لپ تاپ Sony VAIO F13JFX رو گرفتم ، مشکلی که دارم اینه که نور پس زمینه کیبورد فعال نمیشه.حتی تاریکترین محل هم قرار بدم باز کار نمی کنه.
وقتی به VAIO Control Center میرم گزینه ی هم نداره واسه تنظیم.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام من یه نتبوک خریدم که آندروید روش نصبه چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد منوها عینا گوشی ایکس 10 هست مال گوشی رو نصب کنم جواب میده یا پاک کنم یه ایکس پی بنصبم.
با سلام . در محیط ورد درقسمت دریافت فایلها هیچ راهی برای پاک کردن آنها از این قسمت ذکرنشده است راهنمایی می خواستم
ضربه خوردگی رو دقیق نمیشه در اینجا راهنمایی کرد ، کاری هم از دست شما بر نمیاد
باید ببرید مرکز خدمات
فقط برخی مدلها نه همه لپ تاپ ها ، اون هم اگر کارت قابل نصب و جایگزین کردن اون مدل پیدا بشه .
[QUOTE=mkh.mkh;5832405]گرافیک اکسترنال یه ایده صرفا تبلیغاتی هست تا یک محصول موفق ، دو برند msi و asus تولید کردن ولی از نظر من ارزش خرید و استفاده نداره .
بهتره در موقع خرید لپ تاپ نیازتون رو رفع کنید تا در آینده دنبال همچین چیزی نباشید
چه برند و چه مدلی هست ؟
در انجمن مرتبط با مشکلتون سوال رو مطرح کنید دوست عزیز
شما تمام درایورهایی که با سیستم عامل نصب شده سازگاری داره رو نصب کنید ، حتما هم آخرین آپدیت ها رو از سایت سازنده بگیرید .
سلام
من لپ تاپ Dell 1510 Vostro دارم چند وقتی این مشکل پیش اومد دارم فیلم و موزیک گوش میدم یهو این کلید استوپ روشن میشه و چشمک میزنه ! ویندوز عوض می کنم چند روز خوبه ولی دوباره همین مشکل پیش می آید راهی است این کلید ها رو غیر فعال کنم منظورم دکمه های استوپ و پخش مدیا پلیر است !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)