تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 860 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

4

چشم عزیزم تابعد از ظهر ساعت 6.00 یه آموزش میزارم البته من درسطحی نیستم که آموزش بدم بچه ها همه اوستان !!!!!!!
    شما لطف دارید دوست گرامی راستی نظری در باره ی سایت ندارید!

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

دستت درد نکنه دوست من راستی راجب سیوت خیلی خوب بود تا2پاییز خوب بازی کردی آفرین فقط اگه من جای تو بودم گاو وگوسفند ومرغ نمی خریدم که hard worker بپره با اکسچنج می آوردم آخه کی حوصله داره 6000g فقط پول یه گاوه و4000g فقط پول یه گوسفند تازه باید کلی پول واسه بزرگ کردن خونه بدیم به نظر من که اصلا نمی شه کل فصلهای سه سال رو hardworker کرد نظر شما چیه؟؟!!!!
    حالا نمی خوام از خودم خیلی تعریف کنم ولی حالا کجاش رو دیدی خیلی چیزها یادم رفته و درست انجام ندادم و اگه درسام اجازه داد رفتم تا سار دوم سیوش رو براتون می زارم!
    نظرم هم رو مورد HARD WORKER مثل شماست←←←←↑↑↑↑→→→→
    منتظر آموزشت هم هستم فعلا بای!!!

2. این کاربر از Sepehr Rezamand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

6 آموزششششششششششششششششش

خدمت شما:
    شما باید 4عدد مموری کارت داشته باشید ودو عدد سیو بانامهای متفاوت(که یکیش سیو اصلی شماست) یکی شو توی مموری 1 ودومی رو توی مموری 4بعدش مموری چهارم رو کلا کنار مزارید بعدسیو اصلی شما که در مموری یک قرار دارد رو باید 10تاگاو و10تا گوسفندو10تا مرغ داشته باشی بعد روز قبل از مسابقه سیو کن بعد:
    1- مسابقه مرغها: اول شما که خواستید به مسابقه برید درساعت 10اول مرغ دوم رو انتخاب کنید وببرید بعد که با آن برنده شدید در قسمت دوم مموری اول سیو کنید بعد دوباره سیو اصلیتون رو لود کنید با مرغ سوم بازی رو برنده شید و درمموری اول در جای سوم سیو کنید حال دوباره سیو اصلیتون رو لود کرده وبا مرغ چهارم برنده شید ودرمموری دوم درجای اول سیو کنید بعد به همین ترتیب تا مرغ آخر بعد که با همه تا مرغ دهم برنده شدید مموری چهارم رو لود کنید وبرید قسمت اکسچنج بعد دونه دونه مرغهای دو تا 10روروی سیو مموری چهارمتون سیو کنید وبعد که دارای نه تا مرغ طلایی در یک سیو جدا بانام متفاوت شدید سیو اصلیتان را لود کرده ولوال عادی بازی را طی کنید وبا مرغ اول برنده شده وموقع خواب حتما سیو کنید در روز بعد بعد از کارهایتان درساعت 11.00صبح به مزرعه مرغداری رفته ومرغهای 2تا10خود رابفروشید وبعد باخیال راحت مرغ های طلایی مموری چارم خودرابه ترتیب نام اکسچنج کنید ازمموری چارم به سیو اصلی خودتون
    2- گاو ها وگوسفندان هم همینطور بای جداگانه دوباره 4تا مموری جدیدو......وفقط دوروز قبل از مسابقه باید سیو کنید بعد که یک روز قبل از مسابقه بارلی اومد به ترتیب از دو تا10انتخاب کنید فقط مطمئن شوید که گاوها وگوسفندانتان برنده اند بعد که اونها رو بارلی برد برید بخوابید وروز بعد ساعت 10 برید مزرعه بازلی جشن رو ببینید وبا گاوهای طلایی دونه دونه ازمموری 1تا3سیو کنید و.........به مموری چهارم انتقال دهید وبعد مموری چهارم رو سیو کرده وسیو اصلی تا ن رو لود کنید وبرید دوباره 9تاگاو برای مسابقه گاوها و9تا گوسفند رو برای مسابقه ی کوسفندها فروخته وبرید خونه اکسچنج کنید وسیو کنید حالشو ببرید
    3- وسلام...........
    4- امیدوارم موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض Help me

سلام:

لطفا واضح تر بگید گیج شدم بابا خیلی توهمه خودتون هم نمی فهمید ok!

5. این کاربر از Sepehr Rezamand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

agha vas in bazi cheat nis asan !? (pc) bazi az karasho vaghean nemishe bedoone cheat anjam dad!! sakhte

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام:

لطفا واضح تر بگید گیج شدم بابا خیلی توهمه خودتون هم نمی فهمید ok!
    خلا صش باید 4تا مموری کارت داشته باشید سیو اصلی تون که 10تا گاو وگوسفند ومرغ داره رو تو مموری اول جای اول بریزید بعد با تمام مرغهای 2تا نه برنده بشی وهرکدومو توی یه قسمت از مموری به ترتیب سیو کنی تا بشه 9تا سیو که هرکدومشون یکی از مرغهای طلایی روداره مثلا مموری یک مکان دو مرغ طلایی 2روداره مکان سومی مرغ طلایی 3رو داره و....الی آخر بعد دونه دونه مرغهارو باید به یک سیو دیگه که اسم مزرعش با اسم مزرعه خودتون فرق کنه بریزی بعد از سیو مموری چهار اکسچنج کنی مموری اول که سیو اصلیتونه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

5

خلا صش باید 4تا مموری کارت داشته باشید سیو اصلی تون که 10تا گاو وگوسفند ومرغ داره رو تو مموری اول جای اول بریزید بعد با تمام مرغهای 2تا نه برنده بشی وهرکدومو توی یه قسمت از مموری به ترتیب سیو کنی تا بشه 9تا سیو که هرکدومشون یکی از مرغهای طلایی روداره مثلا مموری یک مکان دو مرغ طلایی 2روداره مکان سومی مرغ طلایی 3رو داره و....الی آخر بعد دونه دونه مرغهارو باید به یک سیو دیگه که اسم مزرعش با اسم مزرعه خودتون فرق کنه بریزی بعد از سیو مموری چهار اکسچنج کنی مموری اول که سیو اصلیتونه
    بله بله بله متوجه شدم ولی چطوری تو سال اول همه رو ده قلبه کنیم و تازه با اسم های متفاوت و اونم بدون رمز من اینو پرسیدم!

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

agha vas in bazi cheat nis asan !? (pc) bazi az karasho vaghean nemishe bedoone cheat anjam dad!! sakhte
    چرا رمز نداره تا دلت بخواد رمز داره ولی به نظر من بازی خیلی چرند میشه و دو لطفا تا مدیر سایت بهتون گیر نداده فارسی تایپ کنید مگه قوانین رو مطالعه نکردید!

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

عزیز اینو اولین نفری که گفت،بنده بودم!!!

ایشون میگه که یک روز قبل از تمامی مسابقات،وقتی حیوانتون در مسابقات برنده شد،اکسینج کنید ولی،سیو اصلیتو رو مجدآ سیو نکنید و دوبار بازی رو انجام بدید و دوباره اکسینج کنید تا تمامی حیواناتتون طلایی بشن!

10. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

9

سلام:
    ممنون از راهنمایتون ولی بازم قابل قبول نیست متوجه منظورتون شدم ولی باید چندسال بازی کرد تا همه رو طلایی کرد و وارد سیو اصلی کرد! کی میره اینهمه راهرو!

یه خبر برید اینجا خیلی جالبه انواع بازی های مزرعه دار برای Emulator
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

عزیز من،اینها همش توی یک روز هست!!!
    اکسیج تا حالا نکردی؟

من یادم اون زمانها با پلی استیشن یک فن بسیار جالبی انجام میدادم که الان دیگه کسی نداره تا بهش آموزش بدم.

اونم این بود که وقتی از معموری اول به دوم اکسچیج رو میزدی،وقتی فرستاد،تا اومد توی معموری یک کپی کنه،سریعآ از دستگاه جداش می کردم
    خیلی حال داد! توی 10 دقیقه،کل گوسفندانم طلایی شدند.

13. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم و زیاد بلد نیستم .... چند تا سوال دارم که کم کم میپرسم ...
    1- حتماً باید موقع آبیاری تک تک ریخت نمیشه یهو چند تا با هم بریزه ؟؟؟؟
    2- وقتی 3x3 شخم زدم باهاش گیاه وسطی رو وقتی گیاه های کناریش در اومدن نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم!!!
    3- برای ماهیگیری باید چکار کنم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •