تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 4105 اولاول ... 2142147151151751851952052152252352452553157162110211521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای مشکل روانپزشکیم که از سه تا دکتری که باید امضا میکردن دوتاشون امظا کردن گفتن معاف موقتی و دکتر سوم امروز کار داره نمیاد که امضا کنه
    میخواستم ببینم معاف موقت یعنی چی؟
    اگه میشه شرایطشو برام کامل بگین که چطوریه این معافی؟َ

فك كنم يعني اينكه تا زماني كه مشكلتون پابرجا باشه شما معاف هستين و در صورت بهبود وضعيت بايد اعزام بشين.
    حالا بيشتر پرس و جو كنيد. ( به خصوص تو نظام وظيفه)

ما هم اگه خدا و فرماندمون بخواد فقط 6 روز از خدمتم باقي مونده و بالاخره دارم غول ِ سربازي رو شكست ميدم.

2. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز چطور سابقه بسیج نداری میخوای با کارت فعال دوره تکمیلی یا همون کفایتو بری ؟من دوتا اشنامون بدون بسیج جفتشونم اشنا داشتن بعد اموزشی هم افتادن تهران شهر خودشون تازه غیبتم داشتن بگو اگه قراره شهر دیگه بیافتن چرا پذیرش میکنن؛من خودم پذیرش سپاهم 1 ابان میرم اموزشی
    سلام دوست عزیز.
    آخه پارسال یکی از دوستام که بسیجی عادی بود رفته بود دوره تکمیلی و گفت بعد از دوره واسم فعالی زدن.قبلش لازم نبوده که بسیج فعال باشن. ولی امسال قوانینشون عوض شده و فقط کسایی که بسیج فعال باشن میتونن تکمیلی برن.
    درهرصورت خیلی خیلی ممنونم که باحوصله به سوالم جواب دادین.توی یه فروم دیگه هم این سوالو پرسیده بودم و بااینکه خواسته بودم کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن جواب بدن،ولی بعضی افراد فقط یه مشت حرف بدردنخور تحویل من دادن ودلیلش هم این بود که حرصشون دراومده بود که چرا با پارتی درخواست پذیرش دادم.الان تقریبا هیچ کاریو بدون پارتی نمیشه انجام داد.باید واقعیتو پذیرفت دیگه.
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه smwin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ghasem2020;6559001

با سلام
    من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای مشکل روانپزشکیم که از سه تا دکتری که باید امضا میکردن دوتاشون امظا کردن گفتن معاف موقتی و دکتر سوم امروز کار داره نمیاد که امضا کنه
    میخواستم ببینم معاف موقت یعنی چی؟
    اگه میشه شرایطشو برام کامل بگین که چطوریه این معافی؟َ

فك كنم يعني اينكه تا زماني كه مشكلتون پابرجا باشه شما معاف هستين و در صورت بهبود وضعيت بايد اعزام بشين.
    حالا بيشتر پرس و جو كنيد. ( به خصوص تو نظام وظيفه)

ما هم اگه خدا و فرماندمون بخواد فقط 6 روز از خدمتم باقي مونده و بالاخره دارم غول ِ سربازي رو شكست ميدم.

دوستان کسی چیزه دیگه ای نمیدونه؟؟؟
    Last edited by smwin; 19-10-2011 at 16:28.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

می خوام امروز داستانی که همین امروز بهم گذشت رو بنویسم .
    ممکنه برای شما خنده دار باشه ولی برای من خیلی گرون تموم شد . خوب بریم سر اصل مطلب حوصله مقدمه چینی ندارم .
    من امریه بنیاد مسکن یکی از شهرهای استان سمنانم .

امروز از دفتر مرکزی تهران آمده بودند بازدید . دیدم اول صبح به من می گن رئیس گفته برو سر پروژه راهسازی که تا حالا نرفته بودم . راه افتادم رفتم یک ساعتی اونجا بودم ونیم ساعتی هم بود که ماشین الاتشون راه افتاده بود یک دفعه دیدم 3 4 تا ماشین شیک امدند و یه دفعه 10 ، 15 نفر پیاده شدند رئیس بنیادمون هم توشونه . دیدم هنوز پیاده نشده جلوی بچه های بالا شروع کرد به ایراد گرفتن از کار که آقای ناظر ! چرا اینجا اینجوریه چرا قیر کمه چرا قیر اینجا پخش نشده و چرا اینجا قلوه سنگ داره !!!!

قیافه من واقعا دیدنی بود ! اش نخورده و دهن سوخته . واقعا حالا می فهمم ما برای چی برای مظلومیت امام حسین(ع) گریه می کردیم .این که یک مظلومیت کوچیک بود داشت اشک منو در می اورد حالا ببین امام حسین (ع) چی کشیده بود .
    آره درست فهمیدید من امروز گوشت قربونی بودم . اونم توسط یک ادم ظاهر الصلاح که روز اول فقط داشت توضیح می داد که اینجا با استین کوتاه نمیایی با لی نمیایی !!!
    واقعا گناه ما جوونها وقتی شلوار لی می پوشیم بیشتره یا وقتی .................
    فهمیدم همین ادمها هستند که مردم رو از اسلام فراری می دهند .
    امروز جلوی رئیساش چیزی بهش نگفتم فردا می رم باهاش تسویه حساب می کنم .

در ضمن هر وقت دوست داشتید این پست رو پاک کنید.

راستی واقعا ریاست اینقدر ارزش داره ؟
    دوست عزیز اینا که چیزی نیست حیف که نمیشه خلی از اتفاقاتی که برای ما در دوران خدمت افتاده براتون توضیح بدم
    تو نیروی انتظامی از این دست قبیل اتفاقات همیشه هست!!!

6. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز اینا که چیزی نیست حیف که نمیشه خلی از اتفاقاتی که برای ما در دوران خدمت افتاده براتون توضیح بدم
    تو نیروی انتظامی از این دست قبیل اتفاقات همیشه هست!!!

واقعا ما سرباز ها چه قدر بدبختیم . منو بگو برای این دیوونه خونه ارشد امیر کبیرمو ول کردم . چه حماقتی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز آموزشیم تموم شد و به یکی از تلخ ترین روزای زندگیم تبدیل شد .. از طرفی از دوستان خوبی جدا شدم . و از طرفی دیگه جایی که هیچ وقت دوست نداشتم بیفتم افتادم.. خودمو گذاشته بودم برای جنوب از جمله بندر عباس و بوشهر .. اما تصورش رو نمیکردم که انقدر بد شانس باشم و جزو 4 نفری که از پادگان حسن رود به چابهار اعزام میشن باشم .. یه محیط خشک نظامی که 50 کیلومتر از شهر و آدمیزاد دوره و برزگترین پایگاه هوایی دریایی تو ایران محسوب میشه

[B]نمیدونم دوستان تا الان پادگان دور افتاده چابهار خدمت کردند یا نه . اما ممنون میشم اطلاعاتی بدید ؟
    Last edited by Gilopa; 19-10-2011 at 17:14.

9. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بي عدالتي و فشار كه تا دلتون بخواد تو دوره ي سربازي وجود داره.
    حالا شما خدا رو شكر كن كه امريه اي و تو محيط نظامي نيستي.
    تو محيط نظامي به خصوص نيروي انتظامي از اينجور مسائل كه آدم رو از درون خورد ميكنه خيلي خيلي وجود داره.
    حقوق و اضافه كاري و مزايا واسه پرسنله و خفت و خواري و فشار روحي و حمالي و بدبختي واسه سرباز...
    ولي خوب چه ميشه كرد... تا بوده همين جوري بوده اين مملكت...
    سعي كن نري تو فكر اين چيزا. خودتو بزن به بي خيالي و جلوشون بگو چشم و پشت سرشون بگو پشم.
    اصلاً جدي نگير اينا رو كه فقط و فقط بهت فشار رواني مياد.

11. 6 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان

چند روز پیش برادر من رفت دفترچه گرفت
    تقریبا هم تکمیل کرده یعنی واکسن زده و معاینه شده.
    حالا تازه فهمیده دفتچه قدیمیه! عکسش هم 2x3 هست
    تو دفترچه جدید زده 3x4
    آیا این عکس و دفترچه قدیمی براش مشکلی ایجاد می کنه؟
    یا بره دفترچه جدید بگیره(دوباره واکسن و معاینه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

چند روز پیش برادر من رفت دفترچه گرفت
    تقریبا هم تکمیل کرده یعنی واکسن زده و معاینه شده.
    حالا تازه فهمیده دفتچه قدیمیه! عکسش هم 2x3 هست
    تو دفترچه جدید زده 3x4
    آیا این عکس و دفترچه قدیمی براش مشکلی ایجاد می کنه؟
    یا بره دفترچه جدید بگیره(دوباره واکسن و معاینه)
    نه داداش، مشکلی پیش نمیاد، مدارک رو ببر پلیس +10 برات ثبت می کنند ، بعد دوباره همشو بهت میدن، برای منم قدیمی بود.

14. این کاربر از firedrake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز آموزشیم تموم شد و به یکی از تلخ ترین روزای زندگیم تبدیل شد .. از طرفی از دوستان خوبی جدا شدم . و از طرفی دیگه جایی که هیچ وقت دوست نداشتم بیفتم افتادم.. خودمو گذاشته بودم برای جنوب از جمله بندر عباس و بوشهر .. اما تصورش رو نمیکردم که انقدر بد شانس باشم و جزو 4 نفری که از پادگان حسن رود به چابهار اعزام میشن باشم .. یه محیط خشک نظامی که 50 کیلومتر از شهر و آدمیزاد دوره و برزگترین پایگاه هوایی دریایی تو ایران محسوب میشه

[B]نمیدونم دوستان تا الان پادگان دور افتاده چابهار خدمت کردند یا نه . اما ممنون میشم اطلاعاتی بدید ؟
    واقعا بدشانسی !
    کسری یا آشنا نداری برات درست کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •