کسی از تهران محدوده مخابراتی شهید کرمی آسیاتک نداره به ما بگه خوبه یا بده
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
کسی از تهران محدوده مخابراتی شهید کرمی آسیاتک نداره به ما بگه خوبه یا بده
متاسفانه همینه دیگه . من داتک نمی گیرم پول زیاد میدم و ماکزیمم سرعت رو دارم . این بهترین راهه .
سلام
من بطور انتخابی یه 10 15 صفحه ای رو خوندم ولی هیچی درباره شاتل ندیدم ؟
من تو منطقه مخابراتی مطهری هستم آسیاتک خدمات نداره. لطفا هم در مورد شاتل ، هم اینکه اگه تو این منطقه سرویس دهنده بهتری هست بهم بگین.
ممنون
منظورتون رو نفهميدم...
به نظر من شاتل از نظر سرعت و پشتيباني و احترام به مشتري حرف اول رو ميزنه.
اگه با هاشون كاري داشته باشي يا هرچي، هر كاري داشته باشي اكثراً تلفن هاش آزاده و 24 ساعته جواب ميدن اگه حتي تلفن هم نخواي كني يه ايميل هم بزني بلافاصله باهاتون تماس ميگيرن حتي اگه شماره موبايل هم داده باشي!
اگه 128 شاتل نامحدود بود مناسب ترين گزينه بود. بستگي داره شما براي چه كاربردي بخواين.
اگه پولتون در همين حد ماهي 19-20 تومن هست كه 64 شاتل گزينه ي خوبيه. با سرعت 14 كيلوبايت من دارم دانلود مي كنم (البته 14 كاملاً ثابت نه مثل خيلي شركت ها بين چندين كيلوبايت متغيير) اگه بيشتر پول دارين 128 هم خوبه. شب ها و جمعه ها هم محدوديت دانلود نداره. همه ي سرويس هاي شاتل سرعت دانلود كم كه نداره هيچ مازاد هم داره البته پولش هم مازاد داره ميگيره!
اگه براي مصارف روزمره مي خواين سرويس هاي كم قيمت شاتل مناسبه كه محدوديت داره. مثلاً 512 ماهي 9500 تا اگر اشتباه نكنم 13000 تومن.
اينم توضيحاتي در مورد شاتل. اميدوارم مفيد بوده باشه.
siamak_mu عزیز خیلی ممنون از توضیحاتی که دادی.
راستش شرکت های معروفی که الان تو منطقه ما (مطهری 8855) خدمات میده : شاتل - پارس آنلاین - صبانت است ، که درباره پارس خیلی تعریف نشنیدم ، درباره صبا پست هایی که مربوط به 5 یا 6 ماه پیش بود خیلی تعریف کرده بودند ولی در این اواخر (یک ماه اخیر) خیلی اعتراض داشتن . و درباره شاتل زیاد ندیدم که توضیح داده باشن و با توجه به این که تو نظر سنجی هم خیلی درصد بالایی نداشت گفتم بپرسم.
در ضمن می خواستم مطالب زیر رو هم درباره شاتل بدونم ؟
1-نرم افزار های p2p رو پورت هاش بازه ؟
2مودم وایرلس رو بصورت امانی میده یا دیگه پس نمیگیره ؟
3- قضیه این تخفیف 100،000 ریالی که داری چیه ؟
خیلی ممنون.
1-هيچ مشكلي با اين طور برنامه ها نداره. ولي خودشون يه قانون گذاشتن كه لينكش رو پايين برات ميذارم ولي قبلش بگم همش چرت و پرته. اينا رو ميگن كه شايد چند درصد از كاربر ها كمتر از اين برنامه ها استفاده كنن. به نظر من اين قانون ها بيشتر براي 512 به بالاست كه سرعت ها زياده و محدوديت هم نداره. من خودم برخلاف قانونش در ساعات اوج مصرف هم از تورنت استفاده مي كنم!!!
2-والا اينو نمي دونم چون من خودم از بيرون مودم وايرلس (3COM) خريدم خبر ندارم. با اين شماره 5 رقمي تماس بگير به بخش فروش وصل شو اين سؤالت رو مطرح كن. 23099کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-من كه كاربر شاتلم يا شما كه ممكنه كاربر شاتل بشين به هركي بخواين ميتونين يه كارت تخفيف بدين كه اگه طرف كارت رو نشون بده از 10 هزار تومن تخفيف نقدي برخوردار ميشه (لااقل هزينه ي نصب در مياد). اگه من هم به تعداد مشخصي اين كارت ها رو بدم ماهيانه تخفيف ميگيرم! و در نهايت هم اگه به 21 نفر از اين كارها بديم سرويست مجاني ميشه. يعني هم به نفع كسي كه كارت رو ميده هم كسي كه كارت رو نشون شاتلي ها ميده. بعضي شركت هاي ديگه هم يه همچين كاري مي كنن. (يه بار مدير سايت فكر كرد اين امضاي من تبليغ براي شاتل هست و من مثلاً رئيس شاتلمامضام رو حذف كرد!
)
در آخر هم يه چيز خيلي جالب ديگه از شاتل بگم و اون اينكه اگر كاربر شاتل بشين كامپيوتر شما تا سقف 2 ميليون تومن بيمه هست.
به خاطر اينكه بقيه فكر نكنن من به خاطر اين كارت ها دارم از شاتل تعريف بي خودي مي كنم اگه بخوام شاتل رو توصيف كنم يك سرويس دهنده خيلي خيلي عالي ولي نسبتاً گرون هست. من مثل شما مجبورم از شاتل سرويس بگيرم چون سه تا بيشتر پيش شمارمون رو فعال نكردن. يكي همون پارس آنلاين كه دورش رو خط بكش. (قيمت ها سر به آسمون كشيده) يكي داتك كه تازه فعال كرده خواستم برم داتك كه بچه ها مي گفتن واقعاً بده. گزينه ي آخر هم شاتله. (به خاطر قيمت هاش مي گم مجبورم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان عزیز.
من به شخصه از چندین شرکت جهت Adsl استفاده کردم و نمی خوام اینها را با هم مقایسه کنم.
فقط 1 چیزی می گم که امیدوارم تو انتخاب بهتون کمک کنه.
با توجه به استفاده از سرویس دهنده های مختلف به این نتیجه رسیدم که |ارس آنلاین بهترینه به دلایل زیل:
1- پشتیبانی کامل، به طوری که همتون می دونید هر چند وقت یک بار کابل فیبر نوری ورودی به کشورمون قطع می شه و اینترنت کل شرکتها از کار میفته ولی آیا تا حالا دقت کردید که چرا پارس آنلاین در چنین شرایطی باز هم خدمات می ده هر چند کند؟؟
به خاطر اینکه این شرکت هر ماه هزینه ای را برای ماهواره پرداخت می کنه که در هنگام بروز چنین مشکلی پهنای باند خود را از ماهواره دریافت کرده و به مشتریان خود ارسال میکنه.
2- سرعت واقعی: به طوری که با خرید سرعت 128 این شرکت شما در بعضی موارد می تونید تا 33 K دانلود را نیز داشته باشید دقیقاً بر عکس بعضی شرکتها مٍل شاتل که حتی با 256 هم نمیشه چنین سرعتی را داشت
تنها ایرادی که می شه گرفت قیمتهای بالای این شرکت است که امیدوارم اون هم پایین بیاد.
با تشکر
شما 256 شاتل رو تست كردين؟ اگر هم تست كرده باشين احتمالا قبل پاييز 86 بوده چون تقريباً پاييز بود كه سرعت هاش يه جهش كرده. هرچند من فقط در مورد 64 و 128 شاتل اطلاع دارم ولي مطمئنم 256 شاتل بايد بالاي 40 كيلوبايت باشه.
اون زمان كه كابل خاور ميانه آسيب ديده بود اكثر بچه ها سرعتشون پايين اومده بود ولي شاتل نه. نمي خوام از شاتل تعريف كنم و حقيقت رو گفتم. از شاتل تا به حال كه 1 سال و 3 ماه هست ازش سرويس مي گيرم قطعي نديدم!!!
پارس آنلاين يه ايراد نداره دوست عزيز دوتا ايراد داره كه اگه بيان بقل هم، اصلاً قابل تحمل نيست.
يكي همون قيمت كه شما فرمودين يكي هم محدوديت خيلي بالا. ديگه تقريباً همه ي شركت هايي هم كه محدوديت دارن شب ها رايگان هستن ولي پارس آنلاين جونش در مياد يه كم ترافيكش رو بيشتر كنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)