/ الان برای من سرعت اپلود تقریبا 300 کیلوبیت هست و خیلی کمه..سرویس 1مگ دارم...زنگ بزنم درست میکنند؟
/ الان برای من سرعت اپلود تقریبا 300 کیلوبیت هست و خیلی کمه..سرویس 1مگ دارم...زنگ بزنم درست میکنند؟
به نظر شما با توجه به قانون جدید (ممنوعیت فروش حجمی اینترنت)در سرویس های ADSL و همچنین قیمت فروش این حجم در ISP های مختلف آیا قیمت ترافیک اضافه ایرانسل بالا نیست؟؟
شما با حذف فروش سرویس حجمی برای وایمکس موافق هستید؟؟
دوست عزیز شما ضعف آنتن دهی دارید و باید جایی بذارید مودم رو که بهتر آنتن بده
همین سرویس خودم تو خونه ی خودمون 0.12Mb/s آپلود داره ، اما یه جا دیگه که فقط 2 تا چراغ داشت تست کردم شد 0.01 Mb/s !!!
مودم رو کنار پنجره هم تست کردی؟
دوستان اگه کسی از شهرهای دیگه تحت پوشش وایمکس ایرانسل اینجا هست بگه که اوضاع اونجا چطوره
اوضاع خوبه!
من اهواز هستم و توی منطقه سبز هم قرار دارم سرعت دانلودم با 512 بالای 60 کیلوبایته معمولا قطعی هم ندارم
یه سرویس دو مگ هم یکی از دوستام چند وقتی هست گه بهم داده و گاهی شبا استفاده میکنم سرعت اونم یکم اول شب افت داره ولی 90% مواقع بالای بالی 250 کیلوبایت دانلود داره
و اما بحث شیرین پینگ:
برای هر دو سرویس پینگم با لندن بر اساس speedtest.net بین 230 تا 260 میلی ثانیه است
با 512 زیاد COD MW2 بازی میکنم و با سرور های ایرانی پینگم معمولا 100 تا 120 هست و میشه راحت بازی کرد
با سرور های خارجی هم بسته به فاصله پینگ متفاوته و معمولا راضی کننده نیست
Last edited by lucky_luke; 28-09-2011 at 14:15. دليل: یه عالمه غلط املایی
من یه 6-5 سال پیش اهواز بودم یادمه وضعیت ADSL هیچ وقت خوب نبود ولی تا دلت بخواد شرکت وایرلس تو اهواز ریخته بود. راصد - نیماد ............ . البته نیماد یک دزد تمام عیار بود ولی راصد خداییش اون موقع چه سرویس خوبی میداد( الان رو خبر ندارم) . کلا با این وضعیت الان کیفیت ADSL تو اهواز خدمات بی سیم خیلی بیشتر به کار مردم میاد .
سلام .. میخواستم ببینم قیمت مودم های ایرانسل چطوریاست و از چند تا چند داره ... با تشکر
اینجا رو ببین
50% تخفیف هم زدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به سلامتی همه PN/\ ها هم قطع شده![]()
تایید میشه
به دنیای اینترنت حلال خوش آمدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)