سلام
از دوستان کسی سراغ داره از کجا ميتونم آداپتور بلوتوس AS-BT100 آمپ Pioneer 1020K رو پيدا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی سراغ داره از کجا ميتونم آداپتور بلوتوس AS-BT100 آمپ Pioneer 1020K رو پيدا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود فروشگاه اصلي "راستين" سوال كردي؟
خودم نه شهرستان هستم
از دوستان پرسيدن انگار ندارن
من قاطی کردم به خدا .
یکی به من بگه یه ست بلندگوی مانیتور اودیو 2.5 میلیونی خیلی فرق صدا داره با یه ست جامو 800 هزار تومانی .
یا پایونیر سری ایکس چقدر تفاوت کیفیت داره والا من LX73 با مانیتور اودیو سری برنز و سورس FLAC گوش کردم
زیاد فرقی ندیدم با سری 1020 . یا گوش من تربیت نشده هستش
یعنی تفکیک صدا و اینکه مانیتور اودیو فرکانس 20 تا 30 کیلو هرتز رو پخش میکنه و جامو 20 تا 20 کیلو هرتز برای شنونده عادی
که بعضی وقتها کنسرت میره که صدای خوب بشنوه اینقدر فرق میکنه .
اصلا بالای 20 کیلو هرتز رو میتونیم بشنویم ؟ یا مثلا اینکه تیوتر اونیکی سری گلد هستش و این یکی نیست از نظر شما فرق میکنه ... این فروشنده ها هم که فقط فروشنده هستن انتظاری نمیشه ازشون داشت .
میدونم که به گوش و نحوه گوش دادن هر شخص برمیگرده و یه صدا میتونه برای یه نفر خوب باشه و برای بقیه نه . ولی خوب باید یه اجماعی هم وجود داشته باشه که کسی که میخواد شروع کنه حداقل بدونه که راه رو زیاد اشتباده نمیره
ممنون
خوب تا جاي كه من از مانيتور اوديو صدا شنيدم جالب نبوده!
كيفيت صداي بلندگو رابطه مستقيم با ميزان خروجي فركانس نداره. كيفيت و جزئيات صدا به تمام قطعات يك سيستم صوتي بر ميگرده.
شايد اين دو بلندگو در يك سيستم صوتي با كيفيت بالا تفاوتشون خوب نشون بدن. شايد اين ضعف پايونير كه نميتونه تفاوت هارو نشون بده؟
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
چون وسيله جا افتاده اي نيست كمي سخت پيدا كردنش!
همچنان منتظر راهنمایی دوستان
isfahaneshop زیز شما فقط گفتید باید یه مدل 2 تیونره بخرید و دیگه راهنمایی نکردید
خوب بگید چه مدلی بگیرم دیگه
پیشنهاد میکنم فقط به گوش خودتون اعتماد کنید.
دنیای صدا خیلی پیچیدست.من توی رانندگی و اتوموبیل با این مسئله برخورد کردم.شاید زیاد شنیده باشید :
تفاوت یک مرسدس 50 هزار یورویی با یک تویوتا فول آپشن 30 هزار یورویی که دو گروه که مخالف یکی و موافق دیگری است وجود دارد.هر کدام هم استدلال های منطقی خود را دارند.وقتی من نوعی پشت هر کدام مینشینم با معیار های خودم نسبت به انتخاب تصمیم گیری میکنم.
در انتخاب سیستم صوتی هم من همیشه معتقدم برای آدم هایی مثل من که شبیه توصیف بالای شما هستم تهیه یک سیستم باید توجیه اقتصادی هم داشته باشد.
گرچه خیلی از حرفه ای های گوش دادن به موسیقی را هم دیدهام که با وسواس سیستمی را انتخاب می کنند و پس از مدتی دوباره ارتقا می دهند و دوباره و دوباره...
و گاهی این سیکل به دور باطلی می افتد و فقط هزینه روی دستشان می گذارد و این عطش ارتقا گاهی سیری ناپذیر است.
آن زمان بدترین اتفاق برای امثال من نظر خواهی از این تیپ آدم هاست.
یک سیستم خداد تومانی پیشنهاد می دهند که هر چه به صدای خروجی گوش می دهی نمیتوانی با سیستم مورد پسند خودت (که گاهی یک پنجم قیمت آن سیستم را دارد) تمیز دهی.
به عنوان مثال همین ست Jamo.من بیش از دو سال است که دارم به صداش گوش میدم.حرفه ای نیستم اما خیلی هم پرت نیستم، اما تفاوت خاصی با اسپیکر های 2-3 میلیونی در یک وضعیت مشابه (----- یکسان و موسیقی یکسان) نیافتم.
یا همین ----- های پایونیر سری LX . خیلی از حرفه ای ها را دیده ام که گفته اند صدای خروجی اینها فقط کمیت دارد و نه کیفیت.من خودم با گوش خودم تست کردم و در مقایسه با هم قیمت هایش مثلا برند Marantz کاملا مشهود بود.اما کیفیت ویدئویی واقعا قابل مقایسه نبود (پایونیر یک سر و گردن بالاتر بود)
خوب من چون دنبال Multipurpose نبودم Marantz را انتخاب کردم.و از انتخاب راضیم.چون 70 درصد استفادم موسیقی است.اما اگر وزنه مصرف ویدئو بیشتر بود حتما پایونیر را انتخاب می کردم.
یک ست Jamo با دو تا Bookshelf مارک b&w گرفتم و خلاص.هم صدای موسیقی دلخواهم را میشنوم و هم صدای خوب فیلم.
در صورتی که اگر با پیشنهاد اهل فن جلو میرفتم 2 میلیونی باید اضافه تر هزینه میکردم و بدون اینکه واقعا تفاوتی احساس کنم.
گوش شما بهترین مشاور است.
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
ارمغان به دلیل خرید های بالای JAMO معمولا قیمت مناسب تری نسبت به جاهی دیگه میده.
من خیلی جاها را گشتم برای قیمت پایین تر ولی پیدا نکردم.
با سلام ممکنه منو در مورد خرید پایونییر 717 و سونی 940 راهنمایی کنید برای خرید بین این دو مدل تردید دارم و از دوستانی که پایونییر 717 دارن اگر ممکنه توضیحی در موردش بدن ممنون میشم.
صحبت هاي شما كاملا درسته, در مورد كيفيت صداي آمپ پايونير استاد برزين هم بارها گفتند در تصوير بهتر از صداست.
درسته گوش بهترين مشاوره اما باز به قول استاد گوشي كه درست پرورش داده شده باشد و بتونه انتخاب درستي بكند.
با سلام
می خواستم بدونم بین دو مدل ارزون تکنوست که 40 تومن هست و فراسو که 60 تومن هست ، کدوم یک از نظر گیرندگی بهتر هست و تیونر بهتری داره؟ و مشکل صدا و تصویر نداره. چون من دنبال آپدیت نرم افزاری نیستم و فقط می خوام مشکل گیرندگی نداشته باشه.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)