خوب دوست عزیز منم نگفتم از ارزشش کم میکنه که، چون اصلاً چیزی نیست که مهم باشه.
من رد می کنم.
خوب دوست عزیز منم نگفتم از ارزشش کم میکنه که، چون اصلاً چیزی نیست که مهم باشه.
من رد می کنم.
حقیقتش این کانفیگو توی رشت با این قیمت گیر آوردم ولی اگه لینک توی اینترنت میخواین اینم لینکش
البته سوال اصلی من در مورد گرافیکشه . وقتی میگن گرافیکش ati 5470 هست پس باید برای هر دو مدل لپ تاپ یا باید 512 mb بزنن یا 1gb یا اینکه امکان داره با share گفته باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل با این چیزایی که من تو پست قبلی گفتم کدومش برام بهتره
ممنون از جوابتون
دوست من 4520 دو مدل داره .گرافیک 512 و 1 گیگ من 3 روزه که 4520 1 گیگ رو خریدم فعلا که راضیم!!!من هم دقیقا بین 4520 و 5010 گیر کرده بودم که بعد از مشورت با چند تا از متخصصین لپتاپ تصمیم گرفتم hp بگیرم
از لحاظ داغ کردن من تو روز 10 ساعت پشت سر هم کار میکنم فیلم و اینترنت!!!خیلی خیلی کم داغ میکنه
دوست عزيز من هم در حال اتخاب بين اين دو مدل هستم با شرايط نزديك به شما كار طولاني با لپ تاپ و وبگردي و مهمتر از همه اين كه من لپ تاپ رو بيشتر براي كار فتوشاپ عكس مي خوام نتيجه تحقيق هم تا حالا اين شده كه با توجه به گرافيك مشابه كه نظر من روي 5650 1 گيگ هست و i5 به نظر مي رسه كه dell محكم تر و hp ظريفتر هست و اما در مورد تاچ پد hp خيلي ها ناراضي بودند بنابر اين من فعلا نظرم روي dell هست!!! اگه به نتيجه اي رسيديد به من هم لطفا خبر بدهيد ممنون
سلام
ببخشید من میخوام یه لب تاب با قیمت 800-900 شایدم یه کم بیشتر بخرم
چند تا مدل برام معرفی کنید(لطفا نظر شخصی خودتونم بگید) تقریبا مشخصات زیرو داشته باشه
سرعتش زیاد باشه منظورم رمشه کارت گرافیکی و cpu و...هم بالای بالا خلاصه همه چی تموم باشه دیگه وزن و اندازشم خیلی مهم نیست البته نه اینکه اصلا نباشه هم کوچیکش هم متوسطش و... رو برام معرفی کنید
یه سوالم داشتم اگه یه زمانی قطعات جدیدتری نسبت به لب تابم بیاد به بازار طوری که دیگه لب تابم جوابگو نباشه میتونم قطعاتشو عوض کنم یا باید...
اگه عکسای لب تابارم بذارید خیلی ممنون میشم
من 4741 ایسر رو با کانفیگ زیر 725 خریدم
cori3
4G Ram
Vga GeForce GT 415M 1GB
Hard 640
14 اینچ
تو سایت سازگار عمر باطریو 6 ساعت زده ولی توی ویندوز هفت 2/5 ساعت نشون می ده چرا؟
مبارک باشه
بگو از کجا چند؟
چجوریاست؟
سایت سازگار چقدر معتبره مگه ؟ من تو اینترنت دیدم زده 4 ساعت ، که شما برایتنس صفحه رو کم کنی احتمالا تا 4 ساعت کار میکنه
دوست عزیز مبارکه.
فکر کنم سازگار زده 6 سلولی عزیز
.با این کانفینگ قیمت خوبی خریدین.
دیزاین لپتاپ چطوره؟
دوستان چاره اعلام مو جودی کرد هم 5742z رو هم 5742zg من می خوام 5742z رو بگیرم
اخه قیمتشم خوبه.
این کانفینگ بازی پی اس و ند فور یا بازی ماشن رو می تونه اجرا کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فقط این ها رو اجرا کنه این رو بگیرم
تو فتو شاپ و پرو برای ادیت فیلم هم کارم راه میندازه فکر کنم.
دوستان بگین فردا پول بریزم به حسابشون تمام شه
ممنون از راهنماییتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)