کسی نیست جواب بده؟اگه نامفهومه یا باید بیشتر توضیح بدم بگید تا روشن تر بگم.
کسی نیست جواب بده؟اگه نامفهومه یا باید بیشتر توضیح بدم بگید تا روشن تر بگم.
-از نظر يكنواخت بودن نوردهي و uniformity پنل c650 بمراتب عالي كار ميكنه و همينطور در مورد بلك لول و اسكيلينگ
-ميتونيد جدول مقايسه bench mark ورويو هاي خوبي كه از هر دو پنل وجود داره رو مطالعه كنيد :
c650 :
ex700:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
-ميتونيد جديدترين فيلم ها و tv show ها رو حتي با قالب هاي 3d و رزولوشن هاي بالا از سايت زير كه يكي از بهترين سايت هاي Online Sharing Community هست دانلود كنيد
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
-با اين هزينه و امكانات مورد نظر شما ميتونيد سراغ مدل هاي مطرح بازار برين :سلام به همه دوستان.
من حدود 1700 پول دارم و امکان خرید از بانه هم واسم هست.
یه LCD یا LED (فرقی نمیکنه)میخوام تا حداکثر 46 اینج,در درجه اول هم کیفیت تصویر برام مهمه.یعنی یه 42 با قیمت 1700 اگه ارزشش رو داشته باشه نسبت به یه 46 با قیمت 1700 اشکالی نداره(از 42 کمتر نباشه).
امکان پخش انواع فرمت های فیلم از روی USB رو داشته باشه.در صورت امکان اتصال بی سیم به لپ تاپ هم داشته باشه.
در ضمن برای گیم مخصوصا فوتبال هم مناسب باشه(از نظر پیوستگی تصاویر سریع)
ممنون میشم اگه یکی دو تا مدل مناسب بهم معرفی کنید.
samsung c6900
lg le 7500
sony ex700/710 كه البته usb نداره
panasonic d25
در مورد وايرلس هم خدمت دوستان بارها عرض شده بايد دانگل واي فاي مجزا بگيرين متاسفانه اكثر مدل ها در ريجن هاي اسيايي wi-fi built-in نيستند و دانگل مجزا نياز هست
-در مورد بلور وضوح حركتي هم اگر گيمر هستين بهترين گزينه ها پلاسماها هستند
Last edited by t_tanhayam; 19-05-2011 at 15:51.
در مورد مانيتور هم بله مدل هاي زيادي رو تمام شركت ها در حال ساخت وكار دارند از جمله سامي :
-البته رزولوشن هاي 4k هنوز فراگير نشدند و تجهزيات و لوازم خاص خودشون رو ميطلبندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-منتها كارت گرافيك هايي بازار در حال ساخت وعرضه به بازار هستند كه چندين مونيتور رو ساپورت كنند Eyefinity و رزولوشن هاي فراي تصوري 5760x1200 رو ساپورت كنند AMD HD6990 or Nvidia GTX590
دوست عزیز قبلا این تاپیکها با هم یکی بود ولی متاسفانه بعضی دوستان اینجارو به بازارچه و مکانی برای رد و بدل کردن آدرس و شماره تلفن و حتی دلالی تبدیل کرده بودن نمونش دوستانی بودن که مستقیما تلویزیون فروشی میکردن و عملا تاپیک از محلی برای راهنمایی به محلی برای دادو ستد و تبلیغ بدل شده بود برای همین صلاح بر این شد تا این دو تاپیک از هم جدا بشه .
این دومدل توسایز های کوچکتر هم هست؟ حدود قیمت شون چنده؟
Samsung LED 32C5550
Samsung LED 32C4440
در ضمن از بین این tv ها کدومش را میشه به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده کرد؟ تو بازار اینا هستند؟
Last edited by moslem47; 19-05-2011 at 19:01.
ایا شبکه تلویزیونی وجودداره که برنامه هاشوباکیفیت 2مگاپیکسل یا 3dپخش کنه؟
با سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم بین ال ای دی panasonic d25 و sony ex 520 کدومش بهتره؟من امروز قیمتشو پرسیدم دی 25 میگفت 1.8و سونی هم بی گارانتی 1.9 ولی سونی 46 بود یه خورده فکر کنم بزگه الانم موندیم کودومو بخریم بین امکانات و ویژگی ها چقدر تفاوته؟
با سلام
میخواهم برای یکی از آشنایان تلویزیون بگیرم . چندماه پیش با کمک و راهنمایی دوستان مخصوصا جناب تنهایم یک سامسونگ 6960 برای خودمون گرفتم .
حالا امروز که با فامیلمون بازار رفتیم با این مدلها رویرو شدم
samsung 6960
sony ex 500
sony cx ....
panasonic v20
قیمت پاناسونیک همون قیمت کذایی اون موقع بود یعنی 1.8
ex500 افت زیادی کرده بود 1.250
و 6960 هم 1.575
و cx ... مدل 46 اینچ 1.8
شما کدوم مدل را پیشنهاد میدین ؟؟؟
در ضمن چرا c650 تو بازار نبود ؟
اساتید محترم لطف کنن بگن من بین خرید دو گزینه 46cx520 و46ex500 موندم به نظرتون کدوم رو بردارم؟
بله دوست عزیز.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)