مگه هنوز وضعیت لایسنس ها مشخص نشده؟!
دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده...من که فکر نکنم توی این مدت لاینس ها تغییری بکنه
در کل ممنون
مگه هنوز وضعیت لایسنس ها مشخص نشده؟!
دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده...من که فکر نکنم توی این مدت لاینس ها تغییری بکنه
در کل ممنون
أنالوك سمت راست را به داخل فشار بده و بعد ببر به جهتي كه ميخواي بره و صحنه أهسته ميشه.توی صحنه های آهسته ی دموی PES 2010 مشکلی وجود داره، اونم اینه که صحنه ها آهسته نیستند! بلکه سریع اند متاسفانه. امیدوارم برطرف بشه.
خب منم همینو گفتم دیگه . درجه سختی سوپر استار با تاپ پلیر فرق چندانی نداره اما دروازه بانها مسلما توی سوپر استار بهتر واکنش نشون میدن .
خب مسی در دنیای واقعی هم چنین تواناییهایی داره اما شما میتونی با تیمهای دیگه در زمان 10 دقیقه ای توی همین درجه سوپر استار این نتایجو بدست بیاری ؟
طبق گفته اینا نه هنوز .
حسين جان چيزي در مورد اين نسخه 360 كه لينكش تو اينترنت پخش شده مي دوني؟ نسخه كامله؟
امتحان کردم. فرقی نکرد.أنالوك سمت راست را به داخل فشار بده و بعد ببر به جهتي كه ميخواي بره و صحنه أهسته ميشه.
منظورم از صحنه های آهسته، صحنه هایی که وسط بازی خود کامپیوتر نشو نمیده. مثلا من شوت میزنم به سمت دروازه ی حریف و با وفاصله ی کمی توپ به اوت میره. بعدش صحنه ی آهسته ی این شوت به طور اتوماتیک نشون داده میشه که به نظرم کمی سریعه. آیا کنترل سرعتی بر اینگونه صحنه ها میشه اعمال کرد؟
سلام
لینک بازی رو برای pc در بخش دانلود بازی ها قرار دادم .
اینم لینک تاپیک
امیدوارم که لینک ها سالم باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله من هم می دونم که گفتن 4 روز دیگه اما اینا تازه منتشر شده. لینک هارو تست کردم سالم بودن . ولی دیگه نرفتم برا دان . کرکشم razor . یعنی میشه با اطمینان دانلود کرد و اگر نسخه نهایی باشه بازی کنیم.
دوستان منم گیج شدم بالاخره بازی کی میاد؟ این لینک ها واقعیه ؟ یکی کمک کنه.راستی تو نظرات به سایت خارجی که نسخه XOBX گذاسته بود بکی نوشته بود تست شد ولی زبان اینالیا بود نه انگلیسی !!!!!
تاریخ رسمی انتشار بازی 4 روزه دیگس . اینا یا به قول آرمین دزدی هستن و یا ریتیل کد که در اختیار رسانه ها قرار گرفته بود ( ریویو ها و نقدهای سایتهای بازی بر اساس این کدها بود ) .
اینو هم بگم که تمام گیمرهای این بازی توی تمام سایتهای تخصصی این بازی کماکان برای اومدن بازی با تصاویر دارن روز شماری میکنن .
انگار قضيه جديه چون خيلي سايتا اين لينكا رو گذاشتن
فكر نمي كنم fake باشه حيف كه فقط روي هات فايل آپلود شده
اگه رپيدشير بود خيلي خوب بود
من اكانت رپيدشير دارم سرعت اينترنتمم خوبه
اگه رپيدشو پيدا كردين بزارين تست مي كنم بهتون مي گم
Last edited by hobgoblin; 18-10-2009 at 15:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)