تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 577 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ممنون از شما
    منظورم از لایو روی بوت cdبود نه مجازی سازی
    همون روی مجازی نصبش میکنم بهتر
    cpu a10-5700
    4gb ram 1600
    ولی توی مجازی من با ویندوز حال نکردم سرعت یکم کم بود با لینوکس ببینیم چطوره
    شما چیو پیشنهاد میدید برای نصب ؟ اوبونتو یا؟ نرم افزطار مجازی کدومو؟
    سلام دوست عزیز. برای مجازی سازی Virtual box کم حجم و سبکه و می تونه نیاز هاتون رو براورده کنه. Vmware هم هست که امکانات خیلی هیجان انگیزی داره ولی حجمش بالاست و فکر نمی کنم لازمتون بشه
    هر توزیعی گیرتون اومد میتونید نصب و استفاده کنید. برای تازه کار ها Ubuntu, OpenSUSE‌ پیشنهاد میشه(البته من شخصا اوبونتو رو پیشنهاد نمیکنم دلیلشم عرض کردم). ویندوز چون یکم انتظاراتش از سخت افزار بالاست برای مجازی شدن یکم پردازنده ی بهتری رو میطلبه. ولی برای گنو/لینوکس هیچ مشکلی نخواهید داشت. میتونید ۵۱۲ مگابایت رم به سیستم مجازی اختصاص بدید
    میتونید Damn Small Linux و Puppy linux رو هم که به شدت کم حجم هستند رو امتحان کنید

2. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ای هست که بدون ریستارت کردن از ویندوز به اوبونتو برم یا از ابونتو به ویندوز؟
    خیر امکان نداره
    چیکار کنم این پلیر پیش فرض اوبوتنو فقط فایلی رو که انتاخاب میکنم پخش و تکرار کنه؟
    گزینه. Repeat داره، بزنش

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گزینه. Repeat داره، بزنش
    کزینه‌ی ریپیت دوتا فلش هستن که رفتن توی هم!! <- -> ولی قاطی شدن با هم!!... راحت میتونین پیداش کنین!

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز. برای مجازی سازی Virtual box کم حجم و سبکه و می تونه نیاز هاتون رو براورده کنه. Vmware هم هست که امکانات خیلی هیجان انگیزی داره ولی حجمش بالاست و فکر نمی کنم لازمتون بشه
    هر توزیعی گیرتون اومد میتونید نصب و استفاده کنید. برای تازه کار ها Ubuntu, OpenSUSE‌ پیشنهاد میشه(البته من شخصا اوبونتو رو پیشنهاد نمیکنم دلیلشم عرض کردم). ویندوز چون یکم انتظاراتش از سخت افزار بالاست برای مجازی شدن یکم پردازنده ی بهتری رو میطلبه. ولی برای گنو/لینوکس هیچ مشکلی نخواهید داشت. میتونید ۵۱۲ مگابایت رم به سیستم مجازی اختصاص بدید
    میتونید Damn Small Linux و Puppy linux رو هم که به شدت کم حجم هستند رو امتحان کنید
    خوب کدومش بلخره ؟
    من هم اینوVirtual box دانلود کردم هم اینو Vmware
    اره ویندوز یجوری کند بود حتی Xp مصل vps ها من قبلا فکر میکردم مشکل از نتمه .vps کنده نگو کلا مجازیش اینجوریه
    توی مجازی لینوکس و مک که اینجوری نیستن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خوب کدومش بلخره ؟
    من هم اینوVirtual box دانلود کردم هم اینو Vmware
    اره ویندوز یجوری کند بود حتی Xp مصل vps ها من قبلا فکر میکردم مشکل از نتمه .vps کنده نگو کلا مجازیش اینجوریه
    توی مجازی لینوکس و مک که اینجوری نیستن ؟
    مک که نمی تونم نظر بدم
    لینوکس هم خوب مسلما به سرعت سیستم حقیقی نمیرسه ولی افت سرعتی باهاش احساس نخواهید کرد.
    همون Virtual Box رو استفاده کنید

--

یه نکته ی جالب. حجم درایو لینوکس شما چقدره؟ برای من ۲.۵ گیگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا حالا تا بحث سر مجازی ساز ها هستش، من یه درایو 100 گیگ مجازی درست کردم که توی ویندوز بریزم( رو لپ تاپم فقط اوبونتو دارم!)...
    بعد موقعی که پارتیشن ساخته شد، ازم خواست ایزوی نصب ویندوز رو بهش بدم که رو لپ‌تاپ نبود و کنسل کردم و دوباره ریست کردم سیستم رو و الان دیگه قبول نمیکنه که بخوام برم تو نصب ویندوز و ارور میده که سیستم عامل یافت نشد!!... :|
    راهی هست غیر از اینکه پارتیشن رو پاک کنم و دوباره بسازم؟؟؟( پارتیشن به صورت درایو حقیقی و توسط ویرچوال باکس ساخته شده)

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اقا حالا تا بحث سر مجازی ساز ها هستش، من یه درایو 100 گیگ مجازی درست کردم که توی ویندوز بریزم( رو لپ تاپم فقط اوبونتو دارم!)...
    بعد موقعی که پارتیشن ساخته شد، ازم خواست ایزوی نصب ویندوز رو بهش بدم که رو لپ‌تاپ نبود و کنسل کردم و دوباره ریست کردم سیستم رو و الان دیگه قبول نمیکنه که بخوام برم تو نصب ویندوز و ارور میده که سیستم عامل یافت نشد!!... :|
    راهی هست غیر از اینکه پارتیشن رو پاک کنم و دوباره بسازم؟؟؟( پارتیشن به صورت درایو حقیقی و توسط ویرچوال باکس ساخته شده)

توی Virtual box میرید تو Devices بعد تو بخش CDrom بهش فایل ایزوی ویندوز رو میدید بعد سیستم مجازی رو ریستارت می کنید
    ۱۰۰ گیگ برای مجازی زیاده ۲۵ گیگ کافیه. البته بستگی به کاری که می کنید هم داره

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خیر امکان نداره

گزینه. Repeat داره، بزنش

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
    کلا هر فایلی رو باهاش باز میکنم توش ذخیره میشه وباز پخشش میکنه

13. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

۱۰۰ گیگ برای مجازی زیاده ۲۵ گیگ کافیه. البته بستگی به کاری که می کنید هم داره
    نه خوب میخوام روش ویندوز 8 و بعد ویژوال استودیو و یه سری برنامه‌ی دیگه مربوط به دات‌نت نصب بکنم که لازمم میشن گاهی...(مثلا تو دانشگاه و از این حرفا)...
    واینا نیازشون بر اساس تجربه‌ی شخصیم، حداقل! 100 گیگ هستش...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

نه خوب میخوام روش ویندوز 8 و بعد ویژوال استودیو و یه سری برنامه‌ی دیگه مربوط به دات‌نت نصب بکنم که لازمم میشن گاهی...(مثلا تو دانشگاه و از این حرفا)...
    واینا نیازشون بر اساس تجربه‌ی شخصیم، حداقل! 100 گیگ هستش...
    البته من که ویندوز ۷ با ویژوال استودیو و افیس نصب کردم ۱۶ گیگ شد ولی کار درستی می کنی چون بعدا اضافه کردن هارد سخته.
    کلا من عادت دارم تا جایی که ممکنه صرفه جویی کنم در منابع

نمیدونم از این قابلیت استفاده می کنی یا نه ولی برای بقیه هم می نویسم.
    میدونید که x-org یه قابلیت داره که چندید دسکتاپ (Workstation) بسازه. این خیلی چیز بدرد بخوری هست. میتونید دسکتاپ منیجرتون رو طوری تنظیم کنید که اگر با موس به بقلای صفحه فشار اوردید بره تو Workstation قبلی یا بعدی.
    حالا کافیه تو یه Workstation ویندوز مجازی رو باز کنی و Fullscreen کنی. هرموقع خواستی بری تو لینوکس با موس یکم به سمت چپ صفحه فشار میاری میری تو صفحه ی لینوکس. یا برعکس یکم به سمت راست صفحه ی لینوکس میری میره تو صفحه ی ویندوز. خیلی راحت و اسون.. لازم هم نیست که هی Fullscreen کنی و این حرفا

16. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •