بابا دانشگاه زاهدان دانشگاه کمي نيست به قول دختر بچه ها تازشم استلخ دارهزاهدان مهندسی برق و شیمی و مواد و اینا تا چند میگیره؟؟؟ با 30.000 امیدی هست؟؟؟؟![]()
بابا دانشگاه زاهدان دانشگاه کمي نيست به قول دختر بچه ها تازشم استلخ دارهزاهدان مهندسی برق و شیمی و مواد و اینا تا چند میگیره؟؟؟ با 30.000 امیدی هست؟؟؟؟![]()
بابا درسته كه زاهدان جيز هست ولي نه تا اين حد!!
واسه بومي ها تا پارسال (با سهميه 80 / 20) تا 18 هزار مي اوردند
برق رو هم تا 13 هزار
تازه اين رتبه ها برا بومي هاست
البته روزانه شبانه فكر نكنم البته دقيق نمي دونم
کارتو راه ميندازنکارتمو درس میکنن؟! یا کارمو درس میکنن؟!
فکر نکنمیه سوال: تا حالا پیش اومده واسه زبان تو یه حوزه دخترا و پسرا با هم باشن؟!
سابقه نداشته تا حالا
تو حوزه های شما سر ساعت 7 درهرو بستن یا نه؟ تو حوزه که من بودم ساعت 8:15 تازه 2 نفر اومدن همه جا اینجوری بود یا فقط حوزه ما مشتی بوده؟
اتفاقا اینجوری که استرس پسرا از بین میره: دی
نه ببين اون موقع استرست ميخوابه ولي .....تو حالت عادی استرس زده بالا ... اگر بغلت یک دختر هم بشینه که بد تر میشه !![]()
باشه! فردا شب بعد از كنكور زبان تانك رو بنزين مي زنم ميآم / بساط پذيرايي رو آماده كن
ولي درسه زاهدان يه بدي هايي داره ولي خوبي هم خيلي داره
مثلا الان مي رم بازار سيمينوف مي خرم![]()
آخه امسال سهمیه بومی کم شده هااااااااااااااا
از بس غر زدم واسه کنکور پارسال
امسال تو این مدرسه که بودیم خیلی خوب بود
مراقبش که اصلا خواب بود!!!!!!!
بچه ها هم راحت تقلب میکردن
خیلی خنده دار بود خدائی
یه چیز جالبی هم که امروز واسم پیش اومد اینکه دو تا دختری که پارسال تو تربیت معلم پیشم بودن اصلا هم نمیشناختمشون امسال هم کنارم بودن! جالب بود دیدمشون...
مال ما بدتر بود نگرفتم بخوابم ساعت 8 ربع کم برم ساعت 6و نيم اونجا بودمتو حوزه های شما سر ساعت 7 درهرو بستن یا نه؟ تو حوزه که من بودم ساعت 8:15 تازه 2 نفر اومدن همه جا اینجوری بود یا فقط حوزه ما مشتی بوده؟
باشه منتظرتمباشه! فردا شب بعد از كنكور زبان تانك رو بنزين مي زنم ميآم / بساط پذيرايي رو آماده كن![]()
What siminov means ؟ولي درسه زاهدان يه بدي هايي داره ولي خوبي هم خيلي داره
مثلا الان مي رم بازار سيمينوف مي خرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)