تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 521 از 923 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان بهترین نوع نوشتن کلمه های زیر رو به انگلیسی میگید برای من ... ؟

عمران - پارس - صنعت - آدینه - تجارت - بین الملل .

نظر خودم :

Omran - Pars - Sanat - Adina - Tejarat - Beynolmelal ... اما باز همینها توسط افراد نیتیو انگلیش که می بینم خونده میشه به صورت های مختلف هستش . واسه همین می خوام ببینم کدوم حالت انگلیسی اینها صحیح تر هستش حتی اگر خیلی صحیح خونده نشه .

تشکر .
    من اگه بودم این جوری می‌نوشتم :

Omran
    Pars
    San'at
    Adineh
    Tejarat
    Bein-ol Melal

اما اگه می‌خواید جوری بنویسید که طرف حتماً درست بخونه، بهتره از کاراکتر ă استفاده کنید، به این شکل :

Omrăn
    Părs
    San'at
    Ădineh
    Tejărat
    Bein-ol Melal

اگر هم نخواستید از کاراکتر استفاده کنید، در مواردی که فکر می‌کنید ممکنه کج‌فهمی پیش بیاد، از دابل a برای آ استفاده کنید ... مثل Omraan

2. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام کلمه ای به عنوان مترادف برای خرت و پرت یا خورده ریز تو انگلیسی داریم؟
    اول از همه همونی هست که دوستمون قبل از من فرمودند. ولی اگه گزینه های دیگه مد نظرتون باشه میتونید از این ها هم استفاده کنید:

frippery
    خورده ریزه و خرت و پرت هایی که تقریبا میشه گفت با ارزش و قیمتی هستن. مثلا:
    spending money on fripperies.

knick-knack
    خرت و پرت های کم ارزش که میتونن مثلا توی خونه به عنوان دکوراسیون به کار برن. (البته این را به سختی میشه خرت و پرت معنی کرد! بستگی داره کجای بخواید به کارش ببرید)

trumpery
    خرت و پرت به ظاهر زیبایی را میگن که ارزش چندانی در واقع نداره (ریشش فرانسوی هست و از همون کلمه ی ترمپت میاد)

bric-a-brac
    خروده ریزه هایی که قدیمی باشن یا عتیقه. (ریشه کلمه فرانسوی هست)

چیزهایی که من گفتم را فقط در مواقع خاص میشه خرت و پرت معنی کرد نه همیشه و همه جا

نقل قول نوشته شده توسط Hamid Hmaid
    سلام ...

فكر كنم منظورتون همين اصطلاحات تو زبان روزمره هستش ...

اگه اينطوره پس كتاب و نرم افزار به دردتون نميخوره ... من 43 بار : دي تو اين تاپيك يه همه پيشنهاد دادم سريال ببينن با تعداد قسمت زياد ... سريال هايي كه تو زندگي مردم هستش و از زندگي روزانه ي مردم صحبت ميكنه ( نه تخيلي ها و ساير ژانر ها )

پس بريد سريال ببينيد ... براي شروع هم اين 2 تا پيشنهاد ميشه :

Friends

Joey

اين سريال ها هر اپيزودش 20 دقيقه هست ... روزي 5-6 قسمت رو ببينيد خيلي خوب خواهد بود.

موفق باشيد.
    نمیدونم چرا من هرچی سریال دیدم تاثیری نداشت روم البته در حالت عادی هرچقدر دیدم تاثیر نداشت. اگه برای هر قسمت وقت حسابی میذاشتم و با دو سه بار مرور، نتیجه میگرفتم.
    سریال فرندز را تا حدودیش را دیدم، ولی بعدش رهاش کردم (نه به دلیل اینکه بی فایده بود، به دلایل دیگه که اینجا جای گفتنش نیست)

چیزی که دقیقا من تجربه کردم این بود که با دیدن سریال، فیلم و و و .... قدرت input آدم میره بالا ولی روی قدرت output تاثیری چندانی نداره

منظورم اینه که آدم لیسنینگش و درک مطلبش فوق العاده قوی میشه، میتونه به راحتی فیلم ها را ببینه و بفهمه چی میگن ولی اگه بخواد جایی درست صحبت کنه و از بهترین اصطلاحات ممکن و بدون ریپ زدن استفاده کنه یا بخواد با کسی چت کنه بی فایدس!!!

پس من فیلم دیدن و سریال دیدن تنها را تکذیب میکنم، کسانی هم که به این روش زبانشون قوی شده، بطور قطع ، همزمان با فیلم دیدن و سریال دیدن ، دانسته هایی که کسب میکردند را به روش های مختلف، مدام به کار بردن و ازشون استفاده کردن و قطعا بر روی دیگر مهارت های زبانشون هم به طرف مختلف کار کردن!

آیا کسی اینجا هست که فقط و فقط با فیلم دیدن و سریال دیدن زبانش همه جوره قوی شده باشه؟

پس در کنار سریال دیدن، اعمال شاقش را هم توصیه کنید ، باشد که دوستان رستگار شوند
    Last edited by singleguy; 10-07-2011 at 23:33.

4. 5 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

نمیدونم چرا من هرچی سریال دیدم تاثیری نداشت روم البته در حالت عادی هرچقدر دیدم تاثیر نداشت. اگه برای هر قسمت وقت حسابی میذاشتم و با دو سه بار مرور، نتیجه میگرفتم.
    سریال فرندز را تا حدودیش را دیدم، ولی بعدش رهاش کردم (نه به دلیل اینکه بی فایده بود، به دلایل دیگه که اینجا جای گفتنش نیست)

چیزی که دقیقا من تجربه کردم این بود که با دیدن سریال، فیلم و و و .... قدرت input آدم میره بالا ولی روی قدرت output تاثیری چندانی نداره

باشد که دوستان رستگار شوند
    بله دوست عزيز ... كاملا درست ميگيد ...

منم مثل شما به قول خودت input خيلي خوب بود اما نميتونستم استفاده كنم از اين اطلاعات و جملات ...

دليلش هم اينه كه خب در كنار اين سريال ديدن بايد يه تمريني باشه ... حالا يا گفتگوي داخل كلاس ... يا اگه نشد از طريق حرف زدن با خودت : دي

يعني هي براي خودت معادل سازي كني تو زندگي روزمره ...

با اون حرفتون هم كه گفتيد بعد يه مدت يادم رفت هم موافقم و تاييدش ميكنم ... من خودم الان 5-6 ماه هست نديدم زياد و احساس ميكنم ضعيف شدم ... بايد سريال ديد و حرف زد و اين كار رو ادامه داد همينجوري ...

و اين هم توقف ناپذير هست . همونطوري كه تو فارسي ما در طول روز هي برامون جملات و اصطلاحات تكرار ميشه ... انگليسي هم شرايط يكساني داره. يعني نميشه بگي ... خب من 2 بار اين سريال رو ديدم ... ديگه بسمه ... نه چون ما در داخل كشور صحبت روزمره و آنچناني اي نداريم اين كار بايد خيلي مداوم باشه.

ممنون

6. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی از دوستان سایتی ، کتابی یا روشی برای بهتر شدن دست خط (Handwriting) سراغ نداره ؟
    از انواع خودکار و مداد و کاغذ هم استفاده کردم اما متاسفانه تاثیر چندانی نداره و همچنان دست خطم ایراد داره
    در حد خوانا بودن دست خط می خوام یاد بگیرم که وقتی یارو برگه رو نگاه کنه ضد حال نخوره

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزيز ... كاملا درست ميگيد ...

منم مثل شما به قول خودت input خيلي خوب بود اما نميتونستم استفاده كنم از اين اطلاعات و جملات ...

دليلش هم اينه كه خب در كنار اين سريال ديدن بايد يه تمريني باشه ... حالا يا گفتگوي داخل كلاس ... يا اگه نشد از طريق حرف زدن با خودت : دي

يعني هي براي خودت معادل سازي كني تو زندگي روزمره ...

با اون حرفتون هم كه گفتيد بعد يه مدت يادم رفت هم موافقم و تاييدش ميكنم ... من خودم الان 5-6 ماه هست نديدم زياد و احساس ميكنم ضعيف شدم ... بايد سريال ديد و حرف زد و اين كار رو ادامه داد همينجوري ...

و اين هم توقف ناپذير هست . همونطوري كه تو فارسي ما در طول روز هي برامون جملات و اصطلاحات تكرار ميشه ... انگليسي هم شرايط يكساني داره. يعني نميشه بگي ... خب من 2 بار اين سريال رو ديدم ... ديگه بسمه ... نه چون ما در داخل كشور صحبت روزمره و آنچناني اي نداريم اين كار بايد خيلي مداوم باشه.

ممنون
    البته من خودم یک سریال مثلا 20 دقیقه ای رو ممکنه دیدنش برام 40 دقیقه طول بکشه، یک کلمه یا اصطلاح رو که نمیفهمم استپ میکنم به روی راحتی معنیش رو پیدا میکنم و اینطوری باعث میشه که اون کلمه به همراه صحنه ای که در فیلم یا سریال دیدم برام تو ذهنم نقش ببنده، یعنی بعدا که اون کلمه رو در جای دیگه میبینم باز هم ذهنم به همون قسمت اون سریال برمیگرده، اینطوری در واقع کلمات تو ذهنم نماد گذاری میشه و باعث میشه همیشگی تو ذهنم بمونه!

9. 4 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان سایتی ، کتابی یا روشی برای بهتر شدن دست خط (Handwriting) سراغ نداره ؟
    از انواع خودکار و مداد و کاغذ هم استفاده کردم اما متاسفانه تاثیر چندانی نداره و همچنان دست خطم ایراد داره
    در حد خوانا بودن دست خط می خوام یاد بگیرم که وقتی یارو برگه رو نگاه کنه ضد حال نخوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره های 8 و 12 موجود هست

درمورد یاد گرفتن زبان از طریق فیلم باید اینطوری کار کنید

1- فیلم رو چند قسمت میکنید هرقسمت بیشتر از 10 یا حد اکثر 15 دقیقه نباشه ( برای بعضی ها حتی توصیه میشه 5 دقیقه)
    2- خوب گوش میدید و هرچی حرف توفیلم زده میشه بادقت رو کاغذ مینویسید
    3- معنا و مفهوم جملات نوشته شده خودتون رو بررسی میکنید و یاد میگیرید
    4- فیلم رو دوباره پخش میکنید و در پایان هر جمله فیلم رو نگه میدارید وسعی میکنید دقیقا با همون لحن و حالت اون جمله رو تکرار کنید ( حتما با صدای بلند) انقدر تکرار میکنید تا مطمئن شید که اون جمله کاملا برای شما چه از نظر مفهوم و چه از نظر تلفظ و گفتن ( ادا کردن) کاملا طبیعی و ساده شده

با این روش مثلا یه تیکه ده دقیقه ای ممکنه یک ساعت طول بکشه ولی روش استاندارد برای فراگیری از طریق فیلم این هست
    Last edited by sajjad1973; 11-07-2011 at 11:35.

11. 8 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

درمورد یاد گرفتن زبان از طریق فیلم باید اینطوری کار کنید

1- فیلم رو چند قسمت میکنید هرقسمت بیشتر از 10 یا حد اکثر 15 دقیقه نباشه ( برای بعضی ها حتی توصیه میشه 5 دقیقه)
    2- خوب گوش میدید و هرچی حرف توفیلم زده میشه بادقت رو کاغذ مینویسید
    3- معنا و مفهوم جملات نوشته شده خودتون رو بررسی میکنید و یاد میگیرید
    4- فیلم رو دوباره پخش میکنید و در پایان هر جمله فیلم رو نگه میدارید وسعی میکنید دقیقا با همون لحن و حالت اون جمله رو تکرار کنید ( حتما با صدای بلند) انقدر تکرار میکنید تا مطمئن شید که اون جمله کاملا برای شما چه از نظر مفهوم و چه از نظر تلفظ و گفتن ( ادا کردن) کاملا طبیعی و ساده شده

با این روش مثلا یه تیکه ده دقیقه ای ممکنه یک ساعت طول بکشه ولی روش استاندارد برای فراگیری از طریق فیلم این هست
    دقـــــــــــیقا!!! این روش که شما فرمودید به شدت مورد تایید من هم هست.

سلام

لینکی که آقا سجاد دادن ، کتاب هاش خوب هست!

ولی اگه میخواید خرج نکنید، یک تاپیک فوق العاده خانم "دل تنگم" 3 سال پیش توی همین انجمن ایجاد کردن که متاسفانه به ته انجمن رفته و افراد زیادی ازش خبر ندارن. ولی عالی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه میخواید کمی هم بزنید تا کار هنر خوشنویسی و این چیزا، کتاب art of calligraphy خیلی خوبه. لینک مستقیم دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم 24 مگ

موفق باشید

Last edited by singleguy; 11-07-2011 at 17:23.

13. 7 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    یه سوال داشتم ، یه جورایی مرتبط با زبانه ، اگه کسی میدونه ، لطفا راهنماییم کنه :

برای نام گذاری یک شرکت بین المللی ، لزومی داره که نامی که انتخاب میشه ، برای خارجیا معنی بده ؟ کلا بهتره که چه جوری باشه ؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه سوال داشتم ، یه جورایی مرتبط با زبانه ، اگه کسی میدونه ، لطفا راهنماییم کنه :

برای نام گذاری یک شرکت بین المللی ، لزومی داره که نامی که انتخاب میشه ، برای خارجیا معنی بده ؟ کلا بهتره که چه جوری باشه ؟

مرسی

اگه بین المللی هست که باید صددرصد معنی بده و گرنه رو هواست !

16. این کاربر از xxxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

من باید در مورد این جمله یه صحبت کنم کسی چیزی به ذهنش می رسه
    how to safe energy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •