نسخه جدید این بازی کی میاد اصلا خبری ازش هست؟
نسخه جدید این بازی کی میاد اصلا خبری ازش هست؟
ممنون که بالاخره جواب دادین ... بله روشنه. اولش فکر کردم خاموش شده چون یه پیغام میده که فول تانکو با shift +x عوض کنین یه همچین چیزی بعد یهو صفحه ها خاموش میشه ولی تراتل رو که میدی جلو شروع به حرکت می کنه
STBY PWR در Overhead Panel در چه حالتی هست ؟ Auto باید باشه.
ضمنا شما هواپیما رو اول Dark And cold میکنی بعد استارت میزنی یا dark And cold نمیکنی ؟
آها دقت نکردم نگاه می کنم خبرشو می دم فقط یه چیزی من زیاد وارد نیستم چون دو ماهه دارم کار می کنم... و تازه کارم ... من وقتی هواپیما رو لود می کنم که هواپیما روشن هستش...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
سلام دوستان من fsxدارم و خیلی دوست دارم از طریق vatsim پرواز کنم.ثبت نام هم کردم همه چی تکمیله فقط نمیدونم چطور به vatsim وصل بشم.کسی بلده یه کمکی کنه ثواب داره.مرسی![]()
سلام
من سه چهار سال پیش با VATSIM میپریدم ولی به دلیل استقبال بیشتر از IVAO ما هم کوچ کردیم اینور.
اون موقع ها دو برنامه ی FSCOPILOT و FSINN رو یادمه میخواست. Pdf زیر رو دانلود کن.لینکهای این برنامه ها هم توشه و توضیح داده، منتها انگلیسی هست دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
من لینکا رو چک نکردم . اگه خواستی بگو برنامه ها رو برات آپ کنم. البته نسخه ای که من دارم برای سه سال پیشه
قربون دستت من fsinn رو دارم به علاوه squawke box ولی نمیدونم چطور وصل شم به وتسیم.تو سرور چی باید بزنم؟من که از ایرانم سرور خاصی باید وارد کنم؟
من با squawkbox کار نکردم ولی یادمه قبلا هر سروری میخواستی میزدی ... توو اون pdf قدم به قدم توضیح داده ... قسمت 3.5 رو بخون . شما ثبت نام کردی توو VATSIM دیگه ؟ USERNAME و PASS داری ؟
آره USERو PASS دارم پس SQUAWKE BOX نریزم موردی نداره؟یه سروری اگه سراغ داری بگو مرسی گیج شدم بخدا
Last edited by navid.zz68; 31-05-2011 at 14:13.
من خیلی وقته با VATSIM نپریدم. شاید SQ BOX بهتر باشه.نمیدونم.ولی اون موقع اا اصلا نبود این برنامه. توو PDF با شکل توضیح داده ها.
ضمنا برات آدرس یه فروم ایرانی دیگه رو پ خ کردم . اونجا هم آموزش هست هم میتونی سوالاتو بپرسی و اینا.
HAPPY FLY
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)