خوب درسته اگه قرار ببندن اون یه چیزی ولی اگه کسی از این قرار خبر دار نباشه نمیشه مرجعی رو برای اینکه افراد استان ها تو کدوم روم ها هستند پیدا کرد
خوب درسته اگه قرار ببندن اون یه چیزی ولی اگه کسی از این قرار خبر دار نباشه نمیشه مرجعی رو برای اینکه افراد استان ها تو کدوم روم ها هستند پیدا کرد
نصبه دوست عزیز. اما بازم ارور میده و مرتب هم ساین اوت میشه. آخه چرا اینجوری شده؟!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم
من اینو از یه جا گرفتم ولی برید سرچ کنید شاید پیدا بشه.
من اینو از اینترنت گرفتم.
شما نسخه ی یاهو رو عوض کن ببین درست میشه.
سلام
اقا واسه ی من وارد روم نمیشه
یعنی اون کلمه رو داخل کادر مینویسم ولی منو وارد روم نمیکنه
دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان الان اد لیست من 1000 تا ای دی داره دیگه اجازه اد کردن نمیده میگه فول
یکی گفت باید ای دی قدیمی گیر بیاری مثلا مال 7 سال پیش میگن تا 2 3 هزارتا هم اجازه میده
از کجا تاریخ ثبت ای دی رو میشه چک کرد؟
یکی هم گفت یه ای رو . رو یه ای دی دیگه دایورت کنی :-؟؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم![]()
Last edited by shahab-asemani; 02-01-2009 at 16:54.
سلام چجوری می تونم واسه ایدیم پروفایل بسازم؟ از وقتی شکل سایت یاهو عوض شده نمیدونم چه جوریه.
اینم عکس های صفحه پروفایل یاهو:
![]()
سلام.
من یه مشکلی داشتم. اونم این که وقتی با یکی از دوستانم چت می کنم اونجا که اول نوشته هام اسمم رو می نویسه ! رو من کرده ام A R A S H ولی برای دوستم که با من چت می کنه A R A S H sam نشون میده چطوری می تونم اینو درست کنم ؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم1:- من یاهو 9 رو نصب کردم ولی توی اون قسمت بالای پنجره یاهو که آخرین ایدیهایی که باهاشون چت کردم میومد دیگه نمیاد چطور میشه در یاهو 9 این امکان رو ایجاد کرد منظورم اون نواری هست که روش نوشته:type some contact information
2-در یاهو 7.5 و همینط.ر نسخه های اولیه یاهو 8 میشه کاری کرد که اواتور ایدیهایی که پی ام میدن ولی در اد لیست نیستن رو در پنجره پی ام مشاهده کرد؟
3-من یاهو مسنجر 10 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام بازش کنم این ارور رو میده و باز نمیشه علتش چیه جاوا رو هم نصب دارم.
![]()
من هم همين مشكل دوباره برام پيش اومدخ به من هم كمك كنيد
سلام
قبلاً از طریق مسنجر میشد 360 رو چک کرد جدیداً نمیدونم چرا نمیشه پلاگینش اصلاً ران نمیشه واسه بقیه هم همینطوریه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)