ببخشید شهر ها ی جدید رو که اضافه کردم بازی اجرا نمی کنه و میپره بیرون لطفا راهنمایی کنید
ببخشید شهر ها ی جدید رو که اضافه کردم بازی اجرا نمی کنه و میپره بیرون لطفا راهنمایی کنید
من اين فايل رو ميخوام The Sims 3.Fast.Lane.Stuff.Update.v5.2.4-FASDOX.rar ، كسي ميتونهلينك سالم ازش بده؟
سلام من وقتی میخوام creat world رو باز کنم این ارور رو میده . . . the sims 3 game data was not found کسی میدونه باید چیکار کنم؟ممنون میشم جواب بدید
سلام
من خانواده ساختم خونه هم خریدم ولی کسی نیست!
view my sims هم که میزنم چیزی نمیاره....!چطور باید بیارمشون داخل خونه؟!اصلا چطور میتونم پیداشون کنم؟
سلام
خوب باید خونوادتون رو بیارین داخل خونه
اول کار برید داخل Edit Town روی خونواده ای که ساختی کلیک کنین یه گزینه براتون میاد به نام place Copy اونو بزنین و روی خونه که ساختین کلیک کنین ..دوتا گزینه میاد Purchase رو بزنین تا خونوادتون برن داخل خونه بعد بالای صفحه یه گزینه هست به اسم Return to game setup ...یا پایین صفحه سمت چپ یه گزینه هست که شکل دوتا خونه رو داره اونو بزنین از edit town میاد بیرون بعد سه تا گزینه میاد شما وسطی رو بزن و روی خونه ای که خونوادتون داخلش هستن کلیک کنین بزنین select و تیک ...همین![]()
کمک.
سیمز 3 رو نصب کردم.
بدون مشکل اجرا شد.
GENERATIONS رو نصب کردم.اپدیت هم شد.
اجرا هم میشه.
اما میگه دیسک بازی رو بزار.
ایمیج رو که میزارم.
میگه سیمز 3 شما کپی هستش.
بعئش اصلا سیمز 3 هم اجرا نمیشه.
مشکل از چیه کلافه کرد منو.
مشکل از کرکه
بعد از آپدیت باید کرک جدید رو بریزید
منظور از اپدیت همون اپدیتی هست که قبل از نصب بازی انجام میدده هستش.
بازم میگین از کرکه؟
برای شما یا بقیه دوستان پیش اومده؟
من یک پسر جوون با یک دختر جوون توی خونه دارم که ربطشون رو هم خواهر و برادری انتخاب کردم...چطور برم برا پسره زن بگیرم؟...
برای دختره شوهر پیدا نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)