یک سوال
اگه یک فایل مشکوک داشته باشیم چطوری میشه برای کسپرسکی و کارشناسانشون ارسال کنیم تا برامون بررسی و در صورت امکان در دیتابیس برنامه قرارش بدن؟
یک سوال
اگه یک فایل مشکوک داشته باشیم چطوری میشه برای کسپرسکی و کارشناسانشون ارسال کنیم تا برامون بررسی و در صورت امکان در دیتابیس برنامه قرارش بدن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مشکل از ورژن قبل با من بوده و تا حالا راهی علمی و یا تجربی پیدا نکردم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
برای من که داره به خوبی کار میکنه. مشکلی نداره. کجا مشکلشو نشون میده؟
ویندوز شما دقیقا چیه ؟ ویندوز رو عوض کردی یا نه؟ برنامه امنیتی دیگری که نداری ؟
نه اینکه کاملا مشکل داشته باشه ... من در برخی سیستم ها برخی موارد رو مشاهده کردم
البته میتونید توضیحات کمپانی کسپرسکی در مورد سازگاری با ویندوز 7 رو مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ارسال فایلی مشکوک برای کمپانی کسپرسکی
راه اول : از طریق برنامه کسپرسکینسخه 2010 و 2009 : در پنجره اصلی برنامه بر روی Quarantine کلیک کنید تا وارد بخش قرنطینه شود
( این بخش در نسخه 2009 با عنوان Detected در پنجره اصلی برنامه معرفی شده است )
از طریق عبارت Quarantine در پایین صفحه ، فایل مزبور را وارد نمایید.
سپس بر روی فایل مزبور کلیک راست کرده و گزینه Send را انتخاب کنید ( تصویر ضمیه 1 )
نسخه 7 و 6 : در پنجره اصلی برنامه وارد بخش Reports and data files شده و وارد بخش قرنطینه یا Quarantine شوید
حال از طریق گزینه Add فایل مزبور را وارد کنید. سپس بر روی فایل مزبور کلیک راست کرده و گزینه Send را انتخاب کنید.
راه دوم : از طریق ایمیلبرای اینکار فایل مشکوک را فشرده کرده و بروی آن پسورد بگذارید.سپس آن را به ایمیل ، اتچ کنید
عنوان ایمیل را New Malicious File بنویسید و پسورد فایل را در عنوان میل یا متن آن وارد کنید
فایل مشکوک را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
راه سوم : از طریق سایت کسپرسکی1. به آدرس زیر بروید
2.حال از منوی کشویی نوع درخواست و فایل خود را مشخص کنید
Unknown malicious program : فایلهای مخرب و ویروس هایی که توسط کسپرسکی شناسایی نشده است
False alarm : فایلهای سالمی که اشتباها کسپرسکی آن را مخرب میداند
Description of a malicious program : برنامه های متقلبی که خود را بعنوان یک برنامه مفید مثل آنتی ویروس معرفی میکنند
.................................................. .......ولی اقدام به دزدی اطلاعات میکنند
پس از وارد کردن حروف و اعداد خواسته شده گزینه Next را بزنید
3. در صفحه جدید همانند تصویر ضمیمه 2 ، فرم مزبور را پر کرده و فایل را آپلود کنید و بر روی گزینه Next کلیک نمایید
( به تصویر ضمیه 2 رجوع کنید )
موفق باشید
Last edited by majid20; 08-07-2009 at 07:02.
رفع خطای کسپرسکی در شناسایی اشتباه یک فایل سالم
گاها پیش می آید که کسپرسکی اشتباها فایل یا برنامه مفیدی را مضر شناسایی میکند
خب راه حل ساده اینست که برنامه یا فایل مزبور را به لیست سفید خود اضافه کنید
اما راه حل اساسی اینست فایل را برای آزمایشگاه کسپرسکی ارسال نمایید
تا کسپرسکی در اولین آپدیت این مثبت کاذب خود را رفع کند
برای این منظور دو روش داریم
راه اول : از طریق پرتال مخصوص کسپرسکی
سایت اصلی کسپرسکی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای ارسال فایلهای مشکوک ، ویروس های ناشناخته ، مخرب های جدید
و همچنین اشتباهات شناسایی کسپرسکی درنظر گرفته که در پست بالا توضیح دادم
فقط برای ارسال فایلی که به اشتباه مخرب تشخیص داده شده کافیست که از منوی کشویی عنوان False alarm را انتخاب کنید
و سایر کارها را مطابق پست فوق انجام هید
راه دوم : از طریق ایمیل
فایل موردنظر را فشرده کرده و بروی آن پسورد بگذارید. سپس آن را به ایمیل ، اتچ کنید
عنوان ایمیل را Possible false positive بنویسید و پسورد فایل را در عنوان میل یا متن آن وارد کنید
فایل مشکوک را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
متن نامه می تواند اینگونه باشد
(در جای نقطه چین نام شناسایی شده توسط کسپرسکی را بنویسید)...... Hello, I have attached a file for your attention. It is being incorrectly detected as
(درجای نقطه چین دلیل خود را بنویسید) ..... I think this is a false detection because
( در جای نقطه چین پسورد را بنویسید) ..... The password to the file is
Thank you
Last edited by majid20; 08-07-2009 at 08:11.
سلام
اگه ممکنه توضیحی در مورد کلین و گارانتی و دلیت و....که تو قسمت حذف ویروس هستند بدین و کدومشون بهتره؟
سلام ..
من ورژن 2010 رو نصب کردم ..
کرک هم شده و مشکلی ندارم فقط موقع دانلود بعضی فایل ها از IDM با مشکل روبه رو میشم ..
فایل برای دانلود میره اما چیزی دانلود نمیشه و پیغامی هم مبنی بر خراب بودن لینک یا چیزی هم داده نمیشه ..
و وقتی از kaspersky خارج میشم مشکل برطرف میشه !!!!
اگه امکان داره راهنمایی کنید ...
ممنون.
سلام.من کسپر2010 نصب کردم ولی وقتی میخوام آپدیتش کنم این ارورو میده.مشکل کجاست؟
my update server:task cnnot be started module was not authenticated
سلام به همه دوستان
من قبلاً نود ورژن 4 داشتم عالی هم بود ولی به پیشنهاد دوستام پاک کردم و کسپر 2010 نصب کردم تا ببینم چه تفاوتی دارن؟
اما بعد از نصب وقتی که در حال آپدیت بودم به فایل key گیر داد و اون رو بلوکه کرد در صورتی که key نوشته بود تا 2010 فعال می باشد حالا دوباره میخوام بهش key بدم نمیشه ( اینترنت هم قطع میکنم) یعنی جایی نداره که key قبلی رو پاک کنم و جدید بهش بدم.
اگه امکان داره راهنمایی کنید
(تو عکس همه چیز مشخصه)
راستی نود بهتره یا کسپر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)