کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Aless; 10-07-2011 at 00:18.
این دو عکس که هر دو از یک سوژه اند از زیباترین عکسهایی هستن که با دوربین موبایل گرفته ام.خیلی اتفاقی بود و جالب!.
دوربین موبایل:ان85
------
![]()
سلام
دوست عزیز جناب NirvanaH از قرار معلوم به تذکر دوستان توجه ای نمیکنید و همچنان به کار خودتون ادامه میدید. من هربار آن میشم بجای عکس از دوستان فقط پستهای شما رو میبینم. ظاهرا این ( پروفشنال ) رو به همین منوال به دست آوردید. احترام گذاشتن به دیگران احترام گذاشتن به خودتون هست نه بیشتر امیدوارم ناراحتت نکرده باشم.
یا علی
h20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا با نام تو
با سلام
دوستان خواهش میکنم در این نظر سنجی شرکت کنند و نظر موافق خودتون رو با کلیک بر روی گزینه تشکر اعلام کنید:
با توجه به تلخ کامی برخی دوستان! آیا مایل به دادن پستهای نقد عکس توسط شخص من، هستید یا خیر؟
حامد![]()
ببین حامد جان این جور نقدر کردن شما زیاد جالب نیست !
میشینی کلی وقت میذاری و کلی مینویسی که خیلیا از جمله من حوصله خوندنش رو ندارن
خیلیا هم نمیفهمن چی میگی چون اینقدر اطلاعات عکاسی ندارن ، به همین خاطر براشون قابل درک نیست
همین که بیای و بگی مثلا عکس خوبیه ، عالیه و فقط اگه اینکار رو میکردی یا مثلا کادر اینجور بود کفایت میکنه ...
محمد![]()
این عکس رو با DSLR گرفتین؟
من موافقم به هر حال غیر از شما کسی نیست.دوستان خواهش میکنم در این نظر سنجی شرکت کنند و نظر موافق خودتون رو با کلیک بر روی گزینه تشکر اعلام کنید:
با توجه به تلخ کامی برخی دوستان! آیا مایل به دادن پستهای نقد عکس توسط شخص من، هستید یا خیر؟![]()
آقا حامد حرفتون رو قبول دارم ..
آره با 500D گرفتم
همچنیین این یکی رو + 10-22 canon
![]()
مرسی
عکس رو کمی دست کاری کردم
این بدون ویرایشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله
نقد خوبه
من عکس میذارم دوست دارم بدونم عکس چه ایراداتی داره
تا کسی ایراد نگیره منم عکاس نمیشم
بیشتر مشکل دوستان اینه که پشت سر هم پست میدید اگه همه رو تو یه پست بگین فکر نمی کنم دیگه کسی ناراحت بشه
---------------------------------------------------
اینم یه عکس HDR که با canon 500D گرفتم
![]()
خدایا با نام تو
با سلام و سپاس بابت اظهار لطفتون
دوست عزیز کادر بندی خوبی همراه عکس کردیدو فقط یه نکته ای همیشه قبل از عکاسی با یه دستمال خیلی نرم لنز رو تمیز کنید. چون ظاهرا! لنز تمیز نیست که در عکاسی از تشهشعات نوری! خیلی بیشتر به چشم میخوره!!! دوستان به یه نکته ای توجه داشته باشند که همیشه از همه کادر استفاده بهینه کنند. البته در عکاسی پلان باز. مانن همین عکس دوستمون از نقطه نقطه کادر عکس بهترین استفاده رو کرده و بارزترین ویژگی این عکی هم همین هست که باعث شده عکس جلوه خاصی رو به کادر بده که از کادر بندی به همرا زمانبدی عالی خبر میده
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
با سلام
...:::...با عرض معذرت بابت حذف عکس!...:::...
دوست خوب من، محمد جان، در عکاسی پرسپکتیو معمولا با ید نقاط جلو دست را فکوس کامل کرد و از فوکوس تقطه ای به صورت دستی استفاده کرد تا دچار آشفتگی در فوکوس نشیم. عکس کاملا هنرمندانه گرفته شده ولی ایک کاش جولی گیتار رو بیشتر فوکوس میکردین.منظورم جلودسته گیتار هست! و همچنین به خاطر ویرایش زیاد عکس، حالت اصلی عکس از بین رفته. اگه ویرایش نشدشو بزاری بهتر میشه نظر داد.
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
با سلام
...:::...با عرض پوزش به دلیل حذف عکس...:::...
دوست خوب من به جرات میشه گفت که تنها نقص عکس شما زیاد بودن کادر آسمان که بیینده رو درگیر میکنه و از سوژه اصلی یه خورده دور میکنه. البته این عکس اونقدر امتیاز مثبت داره که نقصش پشت اونا تقریبا پنهان شده!
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
با سلام
...:::...با عرض پوزش از حذف عکس...:::...
دوست خوب من، محمد جان، عکس بسیار زیبایی است. اولین موردی که به چشم میاد یه نقص کوچولو در نور پردازی عکس و تنظیم دریچه هستش. یه حورده جاداشت واسه باز کردنش! یا اینکه F رو از 8یه خورده پایین تر بیاری که در این حالت عالی عالی میشد. در ضمن چرا از فوکوس چند گانه استفاده کردی؟ صحنه های عقب فوکوس نمیشدند زیبایی عکس دوچندان میشد!
دوستدار شما.حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 10-07-2011 at 23:09.
با سلام
...:::...از اینکه یک پست تکراری میدم، معذرت میخوام. ولی در مورد این عکس یک سری شبهات به من دست داده که با دیدن مشخصات کامل این عکس که باید توسط عکاسش گفته بشه، امیدوارم این شبهات از بین بره و شک بی مورد من محو بشه! باز هم از دادن پست تکراری همراه با عکس تکرای معذرت میخوام. ترجیح دادم که پیغام ندم تا اگه مشکلی که من فکر می کنم بود، شما رو هم در جریان بزارم...:::...
لطفاً مشخات کامل عکس رادر یک پست قرار دهید!
دوستدار شما.حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 10-07-2011 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)