تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 521 از 2403 اولاول ... 2142147151151751851952052152252352452553157162110211521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

منم خط 7 هستم به نظر شما سرعتم درسته یا باید بیشتر باشه ؟
    128

زیاد نمیشه آمار این سایت رو ملاک قرار داد ..

نه خوب و نه بد..!

2. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

128

سلام
    سرعت شما طبیعیه البته اینم که روی 512 نشون میده دلیلش نوسانه سایت speedtest قابل اطمینانه ولی اینکه سرعت اصلی رو نشون نمیده به خاطر نوسان بالا هست ولی سرعت اون دوستمون 0.03 بود یعنی یه چیزی در حد دایال آپ و این غیر طبیعیه
    Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 12:12.

4. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود
    من تازه 2 روزه adsl128 با ترافیک 3گیگ گرفتم خطم 773 هست سرعت از ساعت 12 شب به بعد افتضاحه مودم ام از خودشون گرفتم مدل tp-link td8811 سرعتم همین الن 10kbs هست در ضمن چجوریاست شماها همه امروز بالای 1mbs براتون تو speed test زده یعنی من.....چیکار کنم بعد از این همه انتظار که adsl خیر سرمون بگیریم که...دوستان راهنمای بکنن سپاسگذار میشم[/URL]
    از سرور باکو تست نکن
    بعدشم این سایت سرعت واقعیت رو نمیگه با idm یه چیز دانلود کن سرعتت رو اومجا ببین

آقا این سایتش کجاست
    آدرسش کجاست
    تعرفش چطوره؟
    قربونت برم اینجا چت روم نیست ما همه پست های جدید رو میخونیم یکم کوچیکتر بنویس
    ممنون

128

اصلا من نمیدونم که گفته این سایت درسته
    اصلا کی ادرس این سایتو بهتون داده
    وقتی من توی 10 دقیقه 90 مگ دانلود میکنم ینی 153 کیلو بایت در ثانیه دیگه مردشوره این سایت رو ببره که بخاد سرعت منو به خودم بگه

لینک مستقیم بردارین دانلود کنید سرعتتون رو ببینید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصلا من نمیدونم که گفته این سایت درسته
    اصلا کی ادرس این سایتو بهتون داده
    وقتی من توی 10 دقیقه 90 مگ دانلود میکنم ینی 153 کیلو بایت در ثانیه دیگه مردشوره این سایت رو ببره که بخاد سرعت منو به خودم بگه

لینک مستقیم بردارین دانلود کنید سرعتتون رو ببینید
    دوست عزیز این سایت هیچ مشکلی نداره مخصوص ایران هم نیست که شما میگی کی آدرس این سایت رو بهت داده این سایت معروفیه و تو خیلی از کشورها ازش استفاده میکنن خودت این همه مدت از این سایت تست کردی تا حالا شده بهت سرعت دانلود 0.03 نشون بده یا حتی 0.1 دلیل اینکه این سایت با اینکه سرعت ما تا 100 میره سرعت رو روی 64 نشون میده اینه که ما نوسان زیادی داریم شما تو خود idm رو 5 دقیقه بشین نگاه کن با توجه به سرعت هایی که مینویسه میانگین بگیر میبینی که سرعت حدود همونیه که سایت speedtest نشون میده شما تو idm میتونی بالاترین سرعتی رو که میتونی بهش برسی ببینی ولی تو سایت spreedtest میتونی میانگین سرعتت رو ببینین شاید یک بار سرعت رو خیلی پایین نشون بده ولی اکثراً درسته
    اینم تست الان من

Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 14:00.

7. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

نوسان عجیبی داره این ADSl !
    یه بار 0.2 مگابیت یه بار 1.2 مگابیت ! الانم که 0.8

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود

دیشب با همون idm کار کردم ولی سرعت 15 20 30 اخرش35 بود فقط توی ساعت 3:30 یه لحظه بالای 50 رفت بعدش شد 5و 2.5و 1.5...فقط میتونم بگم متاسفم زبانم بند...زنگ زدم بهشون مشکلم میگم طرف نا نداشت حرف بزنه...و این درست جای هست که بگم این هفته عصر ارتباط از افغانستاننوشته بود تو این کشور 4 اپراتور خوصوصی و 1 اپراتور دولتی داره که با هم رقابت می کنن بعد تو کشور ما سر اپراتور 3 چه غوقای که نشد و این درحالی که ما حرف از adsl128 میزنیم پاکستان 5 تا اپراتور wimaxدارن...
    یکی از دوستان گفتن اسپلیتر.باید بگم نصبه .راهنمای کنید سرعتم شبا خیلی پاینه بی نهایت سپاسگذار میشم در ضمن مودم tp-link td-8811 هست
    بدرود

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز این سایت هیچ مشکلی نداره مخصوص ایران هم نیست که شما میگی کی آدرس این سایت رو بهت داده این سایت معروفیه و تو خیلی از کشورها ازش استفاده میکنن خودت این همه مدت از این سایت تست کردی تا حالا شده بهت سرعت دانلود 0.03 نشون بده یا حتی 0.1 دلیل اینکه این سایت با اینکه سرعت ما تا 100 میره سرعت رو روی 64 نشون میده اینه که ما نوسان زیادی داریم شما تو خود idm رو 5 دقیقه بشین نگاه کن با توجه به سرعت هایی که مینویسه میانگین بگیر میبینی که سرعت حدود همونیه که سایت speedtest نشون میده شما تو idm میتونی بالاترین سرعتی رو که میتونی بهش برسی ببینی ولی تو سایت spreedtest میتونی میانگین سرعتت رو ببینین شاید یک بار سرعت رو خیلی پایین نشون بده ولی اکثراً درسته
    اینم تست الان من

اشتباه نکن عزیزم اصلا اینوطرنیست میانگین اینه که تو خودن ببینی یک فایل رو در چه مدت دانلود میکنی
    این سایت یک فقط سرعت رو در یک لحظه چک میکنهو اصلا هم میانگین رو نمیگه حتی 10 درصد هم به واقعیت نزدیک نیست بله واسه من هم پیش اومده عداد در حد دایلاپ بده اما سرعت دانلودم بعد از تست 40 برابر بیشتر بود من خواهش میکنم با اطلاعات غلط افرادی که این تایپیک رو میخونن گمراه نکنید
    ایینم تست من

که طبق گفته سایت من 35 مگ رو توی 8 دقیقه دانلود میکنم اما من همین الان یک فایل 44مگابایتی رو توی 5 دقیقه دانلود کردم
    بگو من چطور بهت ثابت کنم این سایت اطلاعات درستی نمیده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اشتباه نکن عزیزم اصلا اینوطرنیست میانگین اینه که تو خودن ببینی یک فایل رو در چه مدت دانلود میکنی
    این سایت یک فقط سرعت رو در یک لحظه چک میکنهو اصلا هم میانگین رو نمیگه حتی 10 درصد هم به واقعیت نزدیک نیست بله واسه من هم پیش اومده عداد در حد دایلاپ بده اما سرعت دانلودم بعد از تست 40 برابر بیشتر بود من خواهش میکنم با اطلاعات غلط افرادی که این تایپیک رو میخونن گمراه نکنید
    ایینم تست من

که طبق گفته سایت من 35 مگ رو توی 8 دقیقه دانلود میکنم اما من همین الان یک فایل 44مگابایتی رو توی 5 دقیقه دانلود کردم
    بگو من چطور بهت ثابت کنم این سایت اطلاعات درستی نمیده؟

شما یه تست دیگه از سایت speedtest بگیر دقیقاً بعد از اون سه تا عکس از یه پنجره دانلود idm که transfer rate رو نشون میده به فاصله 1 دقیقه (به خاطر اینکه حجمت هدر نره وسطش pause بزن) بگیر بزار همینجا تا میانگین سه تا سرعت رو با سرعتی که speedtest نشون میده مقایسه کنیم(فقط خدایی عکسها رو هر 1 دقیقه یه بار بگیر نذار بره بالاترین سرعتش بعد عکس بگیری)
    اینطوری میتونی به من ثابت کنی
    من احتمالاً امشب دیگه نمیتونم به سایت سر بزنم ولی فردا حتماً میام صحبت رو ادامه میدیم
    Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 20:55.

12. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

أره دوستان!
    ببینید این سایت کارش درسته و این اینترنت ماست که مشکل داره با این نوسانش!ااین سایت میانگین رو تو تایم کوتاهی میگیره و حداقل واسه منم همیشه سرعت پایین میزنه !بهترین راه همون idm خودمونه 

14. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همانطور که دوستمان گفت این سایت درست میگه. مشکل از اینترنت ماست که زیاد نوسان داره (این سایت لحظه ای گزارش میده)

با idm هم نوسان مشخصه.

16. این کاربر از SASAN_6822 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •