زیاد نمیشه آمار این سایت رو ملاک قرار داد ..
نه خوب و نه بد..!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زیاد نمیشه آمار این سایت رو ملاک قرار داد ..
نه خوب و نه بد..!
سلام
سرعت شما طبیعیه البته اینم که روی 512 نشون میده دلیلش نوسانه سایت speedtest قابل اطمینانه ولی اینکه سرعت اصلی رو نشون نمیده به خاطر نوسان بالا هست ولی سرعت اون دوستمون 0.03 بود یعنی یه چیزی در حد دایال آپ و این غیر طبیعیه
Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 12:12.
از سرور باکو تست نکن
بعدشم این سایت سرعت واقعیت رو نمیگه با idm یه چیز دانلود کن سرعتت رو اومجا ببین
قربونت برم اینجا چت روم نیست ما همه پست های جدید رو میخونیم یکم کوچیکتر بنویس
ممنون
اصلا من نمیدونم که گفته این سایت درسته
اصلا کی ادرس این سایتو بهتون داده
وقتی من توی 10 دقیقه 90 مگ دانلود میکنم ینی 153 کیلو بایت در ثانیه دیگه مردشوره این سایت رو ببره که بخاد سرعت منو به خودم بگه
لینک مستقیم بردارین دانلود کنید سرعتتون رو ببینید
دوست عزیز این سایت هیچ مشکلی نداره مخصوص ایران هم نیست که شما میگی کی آدرس این سایت رو بهت داده این سایت معروفیه و تو خیلی از کشورها ازش استفاده میکنن خودت این همه مدت از این سایت تست کردی تا حالا شده بهت سرعت دانلود 0.03 نشون بده یا حتی 0.1 دلیل اینکه این سایت با اینکه سرعت ما تا 100 میره سرعت رو روی 64 نشون میده اینه که ما نوسان زیادی داریم شما تو خود idm رو 5 دقیقه بشین نگاه کن با توجه به سرعت هایی که مینویسه میانگین بگیر میبینی که سرعت حدود همونیه که سایت speedtest نشون میده شما تو idm میتونی بالاترین سرعتی رو که میتونی بهش برسی ببینی ولی تو سایت spreedtest میتونی میانگین سرعتت رو ببینین شاید یک بار سرعت رو خیلی پایین نشون بده ولی اکثراً درسته
اینم تست الان من
Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 14:00.
نوسان عجیبی داره این ADSl !
یه بار 0.2 مگابیت یه بار 1.2 مگابیت ! الانم که 0.8
![]()
درود
دیشب با همون idm کار کردم ولی سرعت 15 20 30 اخرش35 بود فقط توی ساعت 3:30 یه لحظه بالای 50 رفت بعدش شد 5و 2.5و 1.5...فقط میتونم بگم متاسفم زبانم بند...زنگ زدم بهشون مشکلم میگم طرف نا نداشت حرف بزنه...و این درست جای هست که بگم این هفته عصر ارتباط از افغانستاننوشته بود تو این کشور 4 اپراتور خوصوصی و 1 اپراتور دولتی داره که با هم رقابت می کنن بعد تو کشور ما سر اپراتور 3 چه غوقای که نشد و این درحالی که ما حرف از adsl128 میزنیم پاکستان 5 تا اپراتور wimaxدارن
...
یکی از دوستان گفتن اسپلیتر.باید بگم نصبه .راهنمای کنید سرعتم شبا خیلی پاینه بی نهایت سپاسگذار میشم در ضمن مودم tp-link td-8811 هست
بدرود
اشتباه نکن عزیزم اصلا اینوطرنیست میانگین اینه که تو خودن ببینی یک فایل رو در چه مدت دانلود میکنی
این سایت یک فقط سرعت رو در یک لحظه چک میکنهو اصلا هم میانگین رو نمیگه حتی 10 درصد هم به واقعیت نزدیک نیست بله واسه من هم پیش اومده عداد در حد دایلاپ بده اما سرعت دانلودم بعد از تست 40 برابر بیشتر بود من خواهش میکنم با اطلاعات غلط افرادی که این تایپیک رو میخونن گمراه نکنید
ایینم تست من
که طبق گفته سایت من 35 مگ رو توی 8 دقیقه دانلود میکنم اما من همین الان یک فایل 44مگابایتی رو توی 5 دقیقه دانلود کردم
بگو من چطور بهت ثابت کنم این سایت اطلاعات درستی نمیده؟
![]()
شما یه تست دیگه از سایت speedtest بگیر دقیقاً بعد از اون سه تا عکس از یه پنجره دانلود idm که transfer rate رو نشون میده به فاصله 1 دقیقه (به خاطر اینکه حجمت هدر نره وسطش pause بزن) بگیر بزار همینجا تا میانگین سه تا سرعت رو با سرعتی که speedtest نشون میده مقایسه کنیم(فقط خدایی عکسها رو هر 1 دقیقه یه بار بگیر نذار بره بالاترین سرعتش بعد عکس بگیری) اینطوری میتونی به من ثابت کنی
من احتمالاً امشب دیگه نمیتونم به سایت سر بزنم ولی فردا حتماً میام صحبت رو ادامه میدیم
Last edited by mehdihamed; 27-07-2010 at 20:55.
أره دوستان!
ببینید این سایت کارش درسته و این اینترنت ماست که مشکل داره با این نوسانش!ااین سایت میانگین رو تو تایم کوتاهی میگیره و حداقل واسه منم همیشه سرعت پایین میزنه !بهترین راه همون idm خودمونه
همانطور که دوستمان گفت این سایت درست میگه. مشکل از اینترنت ماست که زیاد نوسان داره (این سایت لحظه ای گزارش میده)
با idm هم نوسان مشخصه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)