تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 521 از 800 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان راه حلی هست که ویندوزی که مثلا توی درایو C نصب کردم را به درایو دیگه ای منتقل کنم
    بدون ویندوز عوض کردن
    اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    چطوری میشه درایو ویندوز رو تغییر داد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان عزیز، هر چیزی رو خواهشاً فقط به ویروس، ربط ندید. (البته ممکنه به خاطر ویروس باشه، اما همیشه ویروس نیست) این جور اتفاق ها معمولاً به خاطر Conflict یا ناسازگاری قطعات سیستم (اون هم به مرور زمان) به وجود میاد. که همش به خاطر اینه که فروشندگان قطعات کامپیوتری متاسفانه بیشتر به فکر سود کردن هستند تا به فکر Match بودن قطعات. یعنی اینجوری -->
    این هم نتیجه اش -->
    خود من، دو سال توی مجتمع کامپیوتر پایتخت کار می کردم. توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه. شاهد انواع و اقسام Bug ها و مشکلات سخت افزاری هم بودم.
    (اما بهترین حالت برای عیب یابی قطعات اینه که توی مغازه، حضور داشته باشید که بتونید مشکل رو حل کنید. چون اونجا انواع و اقسام قطعات برای تست کردن وجود داره. بگذریم ...)

مشکل این دوستمون می تونه به خاطر یه سری چیزا باشه. از اونجایی که بعد از هر بار نصب ویندوز، دوباره این مشکل براش پیش میاد، چند تا حالت داره :
    1- ممکنه بعد از نصب ویندوز، دقیقاً نرم افزار یا بازی خاصی رو نصب می کنه که فایل های سیستمی ویندوز رو خراب می کنه.
    2- ممکنه مشکل ناسازگاری قطعات داره که ترجیحاً باید توی یک مغازه ی کامپیوتری بررسی بشه.
    3- احتمال داره ایشون، مشکل خرابی قطعات داشته باشه. (همونطور که می دونید، قطعات Remark متاسفانه خیلی زیاد هستن و خیلی زود هم از کار میافتن)
    4- احتمال داره سی دی ویندوزی که ازش برای نصب ویندوز استفاده می کنید، کلاً مشکل داشته باشه.
    5- و گزینه ی آخر هم اینه که از آنتی ویروس Update شده استفاده نمی کنه.

توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که محض رضای خدا هم که شده، آنتی ویروس هاتون رو همیشه Update نگه دارین.
    برای خرید قطعات هم بهتره همیشه از یک تحصیل کرده (فوق لیسانس به بالا) کمک بگیرید.
    موفق باشید.
    درسته حرف شما دوست عزيز!!! هميشه مشكل از آنتي ويروس و ويروس نيست!! اما اكثر دوستاني كه سوالي اين چنيني طرح ميكنند آشنايي با قطعات داخلي سيستم ندارن كه اول از اونها شروع بشه!! واسه همين راحت ترين و دم دست ترين مورد وجود ويروس هست سپس نصب ويندوز و طريقه نصبش و از اين قبيل.
    مثلا ما بيايم بگيم باس رم با باس مادر بوردشون سازگاري نداره،‌ميخوان چطوري اين مشكل رو حل كنند؟!!! فقط اينكه ببرن جاي يه متخصص، كه اونوقت هم ديگه اينجا كسي سوالي مطرح نميكنه كه

موفق باشيد.

4. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

درسته حرف شما دوست عزيز!!! هميشه مشكل از آنتي ويروس و ويروس نيست!! اما اكثر دوستاني كه سوالي اين چنيني طرح ميكنند آشنايي با قطعات داخلي سيستم ندارن كه اول از اونها شروع بشه!! واسه همين راحت ترين و دم دست ترين مورد وجود ويروس هست سپس نصب ويندوز و طريقه نصبش و از اين قبيل.
    مثلا ما بيايم بگيم باس رم با باس مادر بوردشون سازگاري نداره،‌ميخوان چطوري اين مشكل رو حل كنند؟!!! فقط اينكه ببرن جاي يه متخصص، كه اونوقت هم ديگه اينجا كسي سوالي مطرح نميكنه كه

موفق باشيد.
    در هر صورت بهتر همه چیز مطرح کرد و گفت. بهتر از این هست که برم دنبال آنتی ویروس بعدش مشخص بشه که مشکل سخت افزاری.
    ممنون

6. 2 کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

موفق باشيد.
    درسته دوست عزیز. من هم مشکلات سخت افزاری رو بصورت جزئی و موبه‌مو برای ایشون توضیح ندادم.
    فقط یه مطالب کلی همراه با احتمالاتی که ممکنه براشون اتفاق افتاده باشه گفتم که یه چیزایی دستگیرشون بشه. و در نهایت هم گفتم که اگه مشکلشون سخت افزاری باشه، به تاپیک مربوطه مراجعه کنن.
    یک مثال از حالت کلی گویی براتون می زنم: مثلا توی این تاپیک، نمی شه راجع به آدم فضایی ها صحبت کرد، اما اگه به هر نحوی بشه یه جوری به کامپیوتر و مشکلات کامپیوتری ربطش داد، به نظر من می شه کلی گویی کرد. (که البته فقط جنبه‌ی آموزشی داره)
    (مشکل ایشون هم جوری نبود که فقط بشه به ویروس ربطش داد، به خاطر همین، من بیشتر راهنماییشون کردم که شاید کارشون حتی به تاپیک سخت افزار هم نرسه و همین جا حل بشه)
    امیدوارم منظور من رو متوجه شده باشید. از همه‌ی دوستان تشکر می کنم.

8. 3 کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه هارد جدید روی کامپیوترم نصب کردم و بخشیش رو پارتیشن بندی کردم با فرمت ntfs
    فرمت درایوهای هارد اولمم هم ntfs هست.
    منتها قبل از اینکه وارد ویندوز بشم صفحه آبی پیغام checking disk h میاد.که درایو هارد جدیدم رو چک کنه
    قبلا اگر مثلا درایو ویندوز fat32 و یکی از درایوها ntfs بود این پیغام میومد ولی حالا که همه درایوها ntfs هستن چرا میاد؟چیکارش کنم؟چون چک کردنش خیلی طول می کشه و یه دفعه هم نیست و هر دفعه بخوام وارد ویندوز بشم دوباره میاد!
    یه ترفندی بود برای اینکه این پیغام نیاد اگر اونو اجرا کنم مشکلی در ویندوز یا درایوها به وجود نمیاد؟
    یا اگر راه حل دیگری یا بهتری هم هست بگی ممنون.

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

من یه هارد جدید روی کامپیوترم نصب کردم و بخشیش رو پارتیشن بندی کردم با فرمت ntfs
    فرمت درایوهای هارد اولمم هم ntfs هست.
    منتها قبل از اینکه وارد ویندوز بشم صفحه آبی پیغام checking disk h میاد.که درایو هارد جدیدم رو چک کنه
    قبلا اگر مثلا درایو ویندوز fat32 و یکی از درایوها ntfs بود این پیغام میومد ولی حالا که همه درایوها ntfs هستن چرا میاد؟چیکارش کنم؟چون چک کردنش خیلی طول می کشه و یه دفعه هم نیست و هر دفعه بخوام وارد ویندوز بشم دوباره میاد!
    یه ترفندی بود برای اینکه این پیغام نیاد اگر اونو اجرا کنم مشکلی در ویندوز یا درایوها به وجود نمیاد؟
    یا اگر راه حل دیگری یا بهتری هم هست بگی ممنون.
    این کارها رو هم انجام دادی؟

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by hfj; 12-04-2010 at 15:41.

11. 2 کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

موقع نصب آفیس این پیغام میاد و نصب متوقف میشه.

ممنون.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خب یه راه بهتر و تمیزترش اینه که یک بار دیگه براش ویندوز نصب کنی (با CD ویندوز متفاوت) و بعد از اون هم مثلا به مدت یک یا دو هفته، هیچ نرم افزار و بازی ای براش نصب نکنی. ضمن اینکه به اینترنت هم حتی Connect نشی. بعد از این کار، ببین باز هم مشکل براش میاد؟
    اگر باز هم اون اتفاق براش میافته، مشکل نرم افزاری نیست. حتی به خاطر Bios هم می تونه باشه.
    اگر مشکل، سخت افزاری بود، توی تاپیک خودش مطرح کن.
    موفق باشی.

هیچ کدوم از پاساژها و مغازه ها جای خرید نیستن. مگر اینکه صاحبش با سواد باشه یا شما اطلاعات کافی رو داشته باشید.
    مرسی/
    دوست عزیز فکنم کم کم داره یک چیزایی دستگیرم می شه.
    من هارد پسرداییم و کندم به کامپیتر خودم وصل کردم موقع بالا اومدن مادربردم یک همچین پیغامی داد:
    Smart hard status : Bad back up and restore
    حالا می گید مشکل از هارد می تونه باشه؟؟
    با هیچ برنامه ای می شه هارد رو چک کرد؟

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

طبیعیه که وقتی ویندوزی که با یک مادربورد دیگه روی یک هاردی نصب می شه، روی مادربورد شما جواب نده، مگر در بعضی موارد (مثل یکسان بودن Chipset ها و ...) که اون هم باز بصورت درست کار نمی کنه. (یعنی همین اتفاقی که برای شما افتاده)
    شما بهتره اول از همه، روی نرم افزار تمرکز کنی. (همون چیزایی که توی پست قبلی گفتم). بعد از اون، برو سراغ چیزهای دیگه.
    موفق باشی.
    Last edited by hfj; 13-04-2010 at 00:35.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز فکنم کم کم داره یک چیزایی دستگیرم می شه.
    من هارد پسرداییم و کندم به کامپیتر خودم وصل کردم موقع بالا اومدن مادربردم یک همچین پیغامی داد:
    Smart hard status : Bad back up and restore
    با هیچ برنامه ای می شه هارد رو چک کرد؟
    سلام
    كاش قبل از اين كار,قسمت نرم افزاري سيستمتون رو چك ميكردين.شايد مشكل شما به خاطر نرم افزارهايي باشه كه نصب كردين يا به خاطر پر شدن درايوي باشه كه توش ويندوز رو نصب كردين يا شايد خود ويندوزتون مشكل داره يا برنامه هايي كه نصب شده با ويندوز سازگار نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •