شما در مورد نوع عکاسی که بهش علاقه داری بیشتر توضیح بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد
شما در مورد نوع عکاسی که بهش علاقه داری بیشتر توضیح بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد
ممنون ، قبلاٌ یه پست زده بودم که شما فرمودین D90 ، که من احساس میکنم رنج زومی که میخوام رو نمی تونم تو SLR ها با 1 لنز داشته باشم ، مگر اینکه 18-200 بذارم که فکر کنم سنگین بشه. البته یه پیشنهاد G11 رو هم دادین که دلیلش رو نفرمودین..
من رشته ام مهندسی الکترونیک و فوق MBA هستم و بدلیل ارتباط های زیاد ، دائم در جلسات ، سمینارها ، نمایشگاه ها و بازدید از سایت های تولیدی صنایع یا سایت های مختلف کاری هستم و در چنین شرایطی نیاز به عکس های خوب دارم.
برای جلسات نمیشه دوربین بزرگ برد و باید از دوربین های قبلیم (Canon-IXY930 IS یا Canon-IXS 860IS) استفاده کنم. ولی عموماٌ داشتن یه دوربین خوب تاثیر بسزائی در طرف مقابل داره و نشون میده که به کارش اهمیت میذاری که با دوربین نمیه حرفه ای/ حرفه ای عکس میگیری.
استفاده ام ایناست:
1- فضای باز یا داخل دفاتر کاری که عموما نور کافی هست.
2- سمینارها: بدلیل کم نور بودن اطراف و روشنائی نسبی سن ، دورین های کامپکت کم میآرن.
3- سفرهای تخصصی خارجی: که اکثراٌ حداقل دوربین هائی مثل SX20 یا FZ35 دست همه هست. (بگذریم که من با همین دوتا دوربین ام بهتر از همشون عکس میگرفتم و اونها میگفتن تو ازمون بگیر)
4- توی کارخونه ها: که معمولا همه چی دارن حرکت میکنن و نور کافی هم نیست.
5- با ISO ی بالا هم زیاد عکس میگیرم.
6- حتماٌ فیلم برداری ، Live-View هم داشته باشه.
راستی فرمت RAW لازمم میشه؟ حجمش و کیفیتش چقدر بیشتر از Jpeg هستش؟
فکر نمی کنم سبک خاصی رو رعایت کنم ، خلاصه این که عکس های عالی میخوام در شرایط مختلف.
از طرفی فلاش 17 متری D5000 و 13 متری 500D قابل قیاس با 8.5 متری FZ35 نیست و مخصوصا تو سمینار ها بدردم می خوره. راستش هنوز بین SLR و SLR-Like ( یعنی FZ35 ) موندم!
من علاقه دارم دوربین هم Auto باشه هم Full-Manual . که این رو fz35 هم جواب میده. فقط میمونه کیفیت عکس برداری و نویز که ببینم چقدر SLR ها سرن و ارزش حمل کردن کیف و لنز و .... رو داره؟
تشکر ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 02-04-2010 at 13:14.
! شما حرفه ای هستید و حرفی هم در این مورد نیست ! اما قرار نیست هر کسی یه حرفی بزنه اطلاعاتش غلط باشه شاید بنده در این زمینه مطالعه ام کم باشه ! اما تجربه کار رو دارم ... اتفاقا خودمون یکی از بهترین اتلیه های مشهد رو داریم حالا بنده زیاد تو این امر نباشم دوربریام با تجربه هستن و از نظراتشون همیشه استفاده کردم ... اتفاقا eos 1 یکی از بهترین دوربینهاییست که میشه برای اتلیه استفاده کرد اما بدلیل قیمت بالا کسی نمیتونه ... 5D هم همینطور ... صحبت شما در مورد لنز هم صحیح ... اما بدنه مگه مهم نیست ؟ اتفاقا همه به دنبال بدنه های خوب هستن تا لنزهای دلخواهشون رو روش بندازن (ما هنوز در مورد بدنه به نتیجه نرسیدیم ! بعد بیایم در مورد لنز نظر بدیم ؟!) ...
در مورد سامسونگ هم بنده عرضم کلی بود نه تنها در زمینه دوربین اگر شما عرضتون در مورد دوربین بود که اشتباست ! در زمینه فیلمبرداری هم یکی از بهتریناست ! و سنسورهای خوبی میسازه و اگر کلی بود که بگید ! تا در این مورد اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم ...اما در مورد دوربین دیجیتال برنده جایزه پوگی 2009 یکی از دوربینهای دیجیتال سامسونگ شد که البته مربوط به فناوری هستش ! ... 2 تا جایزه نواوری در زمینه دوربین دیجیتال امسال از ices 'گرفت !
nx-10 هم برنده جایزه DIMA شد
چه دوربینی بخرم؟ فقط نیکون یا کانن، خب فوجی هم بد نیست. اما ... این پاسخ کمی غیرمنصفانه است، امروزه بزرگان فناوري الکترونیک و دیجیتال که تاکنون به تولید قطعاتی مانند سنسور، پردازنده و حافظه برای دوربینهای دیجیتال مشغول بودهاند، در همکاری تنگاتنگ با پیشگامان فناوري اپتیک پا به عرصه تولید دوربینهای دیجیتال گذاشتهاند و در این زمینه چیزی از بزرگان این عرصه کم ندارند. از آن جمله میتوان به دوربینهای سونی، پاناسونیک و سامسونگ اشاره کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 15:30.
سلام
دوستان دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 600 تومن ترجیحا نیکون....
میخوام عکاسی فوق العاده + فیلمبرداری حرفه ای و عالی داشته باشه ...واسم مهمه !
ممنونم میشم راهنمایی کنید
سلام.من یه دوریبن میخوام بخرم.در رنج 300-400 و کامپکت باشه و فیلم برداری هم بکنه.
یه نفر گفت canon sx200 بگیرم.میخواستم ببینم شما چی پیشنهاد میکنید؟البته از برند sony or canon or nikon باشه.
با سلام. نظر شما در مورد fz28 پاناسونیک چیه؟ کیفیت عکسش خوب هست؟ آیا هنوز در بازار هست؟
این مدل دوربین توی بازار ایران اسمش FZ35 هست قیمتشم حدود 460 هزار تومنه
من به تازگی این مدل رو خریدم و خیلی خیلی هم راضیم
مخصوصا از لرزشگیر خوب و فوکوس سریع و حالت Tele Macro (من عکاسی ماکرو رو خیلی دوست دارم) و دکمه فیلمبرداری اختصاصی و عکس های شارپ و .... حتی توی زوم 18X هم توی کسری از ثانیه فوکوس می کنه
عکس RAW هم ذخیره می کنه و خیلی از امکانات دکمه اختصاصی دارن و کاملا دم دست هستند...
البته یکم هم نویز داره ولی ن.یزش از Canon SX20 کمتره
اگه خواستین نمونه عکس هم براتون می گیرم
Last edited by rostamiani; 02-04-2010 at 16:37.
سلام
آقا یه دوریین می خوام که هم بشه باهاش حرفه ای کار کرد و هم وقتی حوصله نداشتم تنظیماتش auto بشه.
رنج قیمت بین 300 تا 450 تومن.زوم اپیتیکالش هم خوب باشه (زوم دیجیتالش اصلا مهم نیست).ترجیحا canon باشه.فیلم برداری هم اصلا مهم نیست.
زیادم اطلاعات در مورد دوربین و کار حرفه ای ندارم.جایی تو فوروم هست که کمی توضیح داده باشه؟
ممنون
با سلام. نظر دوستان راجع به کیفیت عکس این دوربینها از هر نظر چیه؟
Panasonic Lumix DMC-FZ35
Panasonic Lumix DMC-FZ28
Canon PowerShot SX20 IS
لطفا نظر خود را با دلیل ارائه کنید.
با تشکر
اگه فيلمبرداري برات مهم نيست كانون S 90 وگر نه sx 20 كانون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)