تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 521 از 1635 اولاول ... 2142147151151751851952052152252352452553157162110211521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه
    13بدر خوبی داشته باشین . . .

سلام ، ما که هنوز خودمون در انتخاب بین DSLR و DLSLR-Like ( یعنی بین 500D و D5000 یا FZ35 )موندیم. ولی در تائید حرف اساتید ، در مورد این شایعه ی نیکون هر بار کسی تو سایت عکاسی حرفی زده ، کل کاربرها ریختن سرش. این 3 ماهه تو خیلی از review های فارسی و انگلیسی رد شدن کامل این حرف رو بارها دیدم. (میذاریم به حساب دروغ 13 )

شما در مورد نوع عکاسی که بهش علاقه داری بیشتر توضیح بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

شما در مورد نوع عکاسی که بهش علاقه داری بیشتر توضیح بدی راحتتر میشه راهنمایی کرد
    ممنون ، قبلاٌ یه پست زده بودم که شما فرمودین D90 ، که من احساس میکنم رنج زومی که میخوام رو نمی تونم تو SLR ها با 1 لنز داشته باشم ، مگر اینکه 18-200 بذارم که فکر کنم سنگین بشه. البته یه پیشنهاد G11 رو هم دادین که دلیلش رو نفرمودین..

من رشته ام مهندسی الکترونیک و فوق MBA هستم و بدلیل ارتباط های زیاد ، دائم در جلسات ، سمینارها ، نمایشگاه ها و بازدید از سایت های تولیدی صنایع یا سایت های مختلف کاری هستم و در چنین شرایطی نیاز به عکس های خوب دارم.
    برای جلسات نمیشه دوربین بزرگ برد و باید از دوربین های قبلیم (Canon-IXY930 IS یا Canon-IXS 860IS) استفاده کنم. ولی عموماٌ داشتن یه دوربین خوب تاثیر بسزائی در طرف مقابل داره و نشون میده که به کارش اهمیت میذاری که با دوربین نمیه حرفه ای/ حرفه ای عکس میگیری.

استفاده ام ایناست:
    1- فضای باز یا داخل دفاتر کاری که عموما نور کافی هست.
    2- سمینارها: بدلیل کم نور بودن اطراف و روشنائی نسبی سن ، دورین های کامپکت کم میآرن.
    3- سفرهای تخصصی خارجی: که اکثراٌ حداقل دوربین هائی مثل SX20 یا FZ35 دست همه هست. (بگذریم که من با همین دوتا دوربین ام بهتر از همشون عکس میگرفتم و اونها میگفتن تو ازمون بگیر)
    4- توی کارخونه ها: که معمولا همه چی دارن حرکت میکنن و نور کافی هم نیست.
    5- با ISO ی بالا هم زیاد عکس میگیرم.
    6- حتماٌ فیلم برداری ، Live-View هم داشته باشه.

راستی فرمت RAW لازمم میشه؟ حجمش و کیفیتش چقدر بیشتر از Jpeg هستش؟

فکر نمی کنم سبک خاصی رو رعایت کنم ، خلاصه این که عکس های عالی میخوام در شرایط مختلف.
    Nikon D90با لنز 18-200 یا یه انتخاب بهتر 16-85 که کیفیت بهتر و رنج کمتری داره
    شاید بنظرت برسه این گزینه داخل انتخاب هات نبوده ولی میدونم اگر بیشتر تحقیق کنی به این نتیجه میرسی(البته اگر بودجه ات به 2 تا 2.5 برسونی یه کنون بهت پیشنهاد میکنم)
    ----------------------------------------------------------------
    بذار یه نگته ی مهم بهت بگم اگر روزی کمتر از 100 شات عکاسی میکنی همون G11.اگه گفتی چرا؟

از طرفی فلاش 17 متری D5000 و 13 متری 500D قابل قیاس با 8.5 متری FZ35 نیست و مخصوصا تو سمینار ها بدردم می خوره. راستش هنوز بین SLR و SLR-Like ( یعنی FZ35 ) موندم!
    من علاقه دارم دوربین هم Auto باشه هم Full-Manual . که این رو fz35 هم جواب میده. فقط میمونه کیفیت عکس برداری و نویز که ببینم چقدر SLR ها سرن و ارزش حمل کردن کیف و لنز و .... رو داره؟

تشکر ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a6l3i; 02-04-2010 at 13:14.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیکون سال های سال برنده گراند پرایز بوده
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    در مورد نیکون اگر قراره ایرادی بگیریم باید به مواردی مثل تنوع کمتر دوربین و یا قیمت بالای لنز های حرفه ایش اشاره کرد یا مثلا به اندازه کنون نسبت به تولید مدل های جدید در هر سال پای بند نیست یا قیمت دوربین هایش تا مدت ها بالاست.یا معمولا به سطوح SLR Like و Entery Level دوربین های SLR توجه ندارد و بیشنر در سطوح حرفه ای و گرانتر کار می کند.

شاید نمیدونی نیکون پیش تازه فلاش های وایرلس همزمان در دنیاست و اگر کسی کاره indoor در این سطح داشته باشد بخاطر اینکه استفاده از فلاش های وایرلس به شکل synchronised در کنون بسیار گرانتر و پر خرج تر است سعی میکنند از نیکون استفاده کنند.......................................... .................................................. ....................................
    دوست من عدم شارپنس در دوربینی که به بالا بودنه تعداد نقاط فوکوس معروف است نشانه . . . . . . . . . . . . .
    سامسونک در هیچ حدی یک کمپانی درجه یک نیست بهترین کار این کمپانی تولید LCDقطعه برای سایر کمپانی ها است. . . . . . . . . . . . . .
    .....
    شارپنس در DSLR وظیفه ی لنز است.
    جالب اینه که لنزهای نیکور حتی ارزونترهاش کیفیت خیلی عالی دارند.
    .................................................. ...............................................

شما برای مجلس عروسی 1D رو پیشنهاد میکنی ؟یه فول فریم؟چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر من بیشتر مطالعه کن
    ...................................
    وقتی قراره یه پشنهاد در مورد ژانر عکاسی بدی باید لنز پیشنهاد کنی نه بدنه!!!برای عکاسی طبیعت ....عکاسی از پرندگان ..........عکاسی پرتره . . . .

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
    ای روزگار . . . .
    .................................................. ............
    ای کاش یه نگاهی به همین تاپیک در روزهای گذشته مینداختی.پاناسونیک با تولید دوربین هایی مثل LX3 بخاطره کم بودنه تجربه اش در زمینه عکاسی یه تولید کننده جدی در نظر گرفته نمیشود یا اگفا به خاطر کم کار بودنش در زمینه دیجیتال !................................................. .................................................. .............................................
    بیشتر مطالعه کن خیلی بیشتر . . . . . . . . . . . . . . ....

پ.ن.
    این نقطه چینا سانسوریاشن

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

lموضوع اینه که شما حق نداری اطلاعات غلط بدی

! شما حرفه ای هستید و حرفی هم در این مورد نیست ! اما قرار نیست هر کسی یه حرفی بزنه اطلاعاتش غلط باشه شاید بنده در این زمینه مطالعه ام کم باشه ! اما تجربه کار رو دارم ... اتفاقا خودمون یکی از بهترین اتلیه های مشهد رو داریم حالا بنده زیاد تو این امر نباشم دوربریام با تجربه هستن و از نظراتشون همیشه استفاده کردم ... اتفاقا eos 1 یکی از بهترین دوربینهاییست که میشه برای اتلیه استفاده کرد اما بدلیل قیمت بالا کسی نمیتونه ... 5D هم همینطور ... صحبت شما در مورد لنز هم صحیح ... اما بدنه مگه مهم نیست ؟ اتفاقا همه به دنبال بدنه های خوب هستن تا لنزهای دلخواهشون رو روش بندازن (ما هنوز در مورد بدنه به نتیجه نرسیدیم ! بعد بیایم در مورد لنز نظر بدیم ؟!) ...

در مورد سامسونگ هم بنده عرضم کلی بود نه تنها در زمینه دوربین اگر شما عرضتون در مورد دوربین بود که اشتباست ! در زمینه فیلمبرداری هم یکی از بهتریناست ! و سنسورهای خوبی میسازه و اگر کلی بود که بگید ! تا در این مورد اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم ...اما در مورد دوربین دیجیتال برنده جایزه پوگی 2009 یکی از دوربینهای دیجیتال سامسونگ شد که البته مربوط به فناوری هستش ! ... 2 تا جایزه نواوری در زمینه دوربین دیجیتال امسال از ices 'گرفت !

nx-10 هم برنده جایزه DIMA شد

چه دوربینی بخرم؟ فقط نیکون یا کانن، خب فوجی هم بد نیست. اما ... این پاسخ کمی غیرمنصفانه است، امروزه بزرگان فناوري الکترونیک و دیجیتال که تاکنون به تولید قطعاتی مانند سنسور، پردازنده و حافظه برای دوربین‌های دیجیتال مشغول بوده‌اند، در همکاری تنگاتنگ با پیشگامان فناوري اپتیک پا به عرصه تولید دوربین‌های دیجیتال گذاشته‌اند و در این زمینه چیزی از بزرگان این عرصه کم ندارند. از آن جمله می‌توان به دوربین‌های سونی، پاناسونیک و سامسونگ اشاره کرد.
    کد:
    Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 15:30.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام

دوستان دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 600 تومن ترجیحا نیکون....

میخوام عکاسی فوق العاده + فیلمبرداری حرفه ای و عالی داشته باشه ...واسم مهمه !

ممنونم میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.من یه دوریبن میخوام بخرم.در رنج 300-400 و کامپکت باشه و فیلم برداری هم بکنه.
    یه نفر گفت canon sx200 بگیرم.میخواستم ببینم شما چی پیشنهاد میکنید؟البته از برند sony or canon or nikon باشه.

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام. نظر شما در مورد fz28 پاناسونیک چیه؟ کیفیت عکسش خوب هست؟ آیا هنوز در بازار هست؟
    آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام. نظر شما در مورد fz28 پاناسونیک چیه؟ کیفیت عکسش خوب هست؟ آیا هنوز در بازار هست؟
    این مدل دوربین توی بازار ایران اسمش FZ35 هست قیمتشم حدود 460 هزار تومنه
    من به تازگی این مدل رو خریدم و خیلی خیلی هم راضیم
    مخصوصا از لرزشگیر خوب و فوکوس سریع و حالت Tele Macro (من عکاسی ماکرو رو خیلی دوست دارم) و دکمه فیلمبرداری اختصاصی و عکس های شارپ و .... حتی توی زوم 18X هم توی کسری از ثانیه فوکوس می کنه

عکس RAW هم ذخیره می کنه و خیلی از امکانات دکمه اختصاصی دارن و کاملا دم دست هستند...

البته یکم هم نویز داره ولی ن.یزش از Canon SX20 کمتره
    اگه خواستین نمونه عکس هم براتون می گیرم
    Last edited by rostamiani; 02-04-2010 at 16:37.

8. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    آقا یه دوریین می خوام که هم بشه باهاش حرفه ای کار کرد و هم وقتی حوصله نداشتم تنظیماتش auto بشه.
    رنج قیمت بین 300 تا 450 تومن.زوم اپیتیکالش هم خوب باشه (زوم دیجیتالش اصلا مهم نیست).ترجیحا canon باشه.فیلم برداری هم اصلا مهم نیست.
    زیادم اطلاعات در مورد دوربین و کار حرفه ای ندارم.جایی تو فوروم هست که کمی توضیح داده باشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام. نظر دوستان راجع به کیفیت عکس این دوربینها از هر نظر چیه؟
    Panasonic Lumix DMC-FZ35
    Panasonic Lumix DMC-FZ28
    Canon PowerShot SX20 IS
    لطفا نظر خود را با دلیل ارائه کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    آقا یه دوریین می خوام که هم بشه باهاش حرفه ای کار کرد و هم وقتی حوصله نداشتم تنظیماتش auto بشه.
    رنج قیمت بین 300 تا 450 تومن.زوم اپیتیکالش هم خوب باشه (زوم دیجیتالش اصلا مهم نیست).ترجیحا canon باشه.فیلم برداری هم اصلا مهم نیست.
    زیادم اطلاعات در مورد دوربین و کار حرفه ای ندارم.جایی تو فوروم هست که کمی توضیح داده باشه؟
    ممنون
    اگه فيلمبرداري برات مهم نيست كانون S 90 وگر نه sx 20 كانون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •