سلام،
امکان گرفتن معافیت برای شما نیست ! (به دلیل برادر بزرگتر)
سلام،
امکان گرفتن معافیت برای شما نیست ! (به دلیل برادر بزرگتر)
سلام دوستان
راستشو بخواید بنا به شرایط خاصی که دارم مجبورم از دانشگاه پیام نور انصراف بدم.میتونم مدرک کاردانی رو بگیرم و میخوام برای کارشناسی ادامه بدم
میخواستم سئوال کنم ببینم برای خدمت مشکلی برام پیش نمیاد؟باید بعد از انصراف برم خدمت و بعدش ادامه تحصیل بدم یا اینکه میتونم بلافاصله بعد از انصرافم از پیام نور وارد دانشگاه دیگه ای بشم؟
در ضمن دانشگاه علمی کاربردی برای کنکورش کارت پایان خدمت میخواد؟
سلام بچه ها
یه سوال
یکی از دوستام چشماش 9.75 آستیکماته، ازم پرسیده بود چه جوری میتونه زیادش کنه تا 10.25، که معاف شه!؟
کسی چیزی میدونه در این مورد؟
ممنون
سلام دوستان داستان قانون سه برادری ( دو برادر خدمت کرده ) به کجا رسید ؟
سلام. کسر خدمت بسیج از 24 ماه کم میشه؟ یعنی اگه 6 ماه کسر خدمت داشته باشی 18 ماه میشه؟
بعد از انصراف یکسال مهلت دارید
واسه علمی کاربردی هم کاردانیش که پایان خدمت میخواست و کارشناسیش نمیخواست
سلام
ظاهرا حذف شده
بله از 24 ماه هست
.
سلام دوستان.من دانشجو دوره روزانه ام .میخوام انصراف بدم و کنکور شرکت کنم.از نظام وظیفه هم که سوال کردم گفتن یه سال مهلت داری.حالا میخوام بدونم چرا این قانون تو دفتر چه سازمان سنجش نوشته نشده؟تو این دفترچه هنوز همون سه ماه فرصت رو نوشته نه یک سال.حالا کدومش درسته؟؟
سلام
از دوره روزانه اگه انصراف بدید از کنکور بعدی محروم میشید
سلام،میگم تو دفترچه ارشد امسال که همین صبح دیدم تو سنجش نوشته فارغ التحصیلانی که مدت 6ماه از فراغت از دوره کارشناسی نگذشته باشد،نیاز به برگه اعزام به خدمت ندارند،مگه این مدت 1سال نیست؟
نه ، من تو سایت دانشگاهی خوندم نوشته بود 6 ماه کسر شد از این مهلت و به همون 6 ماه فرصت تبدیل شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)