امكان اين كار هست ولي شما بايد اول به فلش كردن گوشي مسلط بشي بعدش بري سراغ پچهاي K800. من خودم اين كار رو انجام دادم
امكان اين كار هست ولي شما بايد اول به فلش كردن گوشي مسلط بشي بعدش بري سراغ پچهاي K800. من خودم اين كار رو انجام دادم
با يك سري تغييرات عالي تر هم ميشه
دوستان نمیدونم اصلا" کسی اینجا سر میزنه یا نه ولی یه دوستم k800داره که قفل محافظت رو فعال کرده فقط با همون سیم کارتی که روش بوده کار میکنه هر سیمکارت دیگه ای بذاری ازت همون کد قفل رو میخواد که دوستم فراموش کرده راهی برای غیر فعال کردن قفل هستش یا باید فلش بشه ؟؟؟ممنون میشم جواب بدین و اگه فلش می خواد اموزش تصویریش رو از کجا بگیرم؟
از دوستان کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟خیلی واجبه .
با سلام کسی میتونه بگه برای نمایش صفحات فارسی درمرورگر پیش فرض k800iچیکارکنم چون بجزگوگل کروم 4تامرورگردیگه روهم تست کردم مشکل داشت
کسی میدونه برنامه ای هست برا گوشی K800 که بشه از دوربینش بجای وبکم در هنگام چت استفاده کرد؟
ممنون
سلام دوستان من گوشی k810 دارم کسی می دونه جوی استیکش چرا همش خراب میشه؟ کسی میتونه تعمیرش رو بهم آموزش بده تا برای هر بار درست کردنش بنا نباشه کلی پول بدم؟
سلام دوستان
من یک گوشی k800 دارم که شارژ خالی میکنه باطری همه عوض کردم ولی هیچ تغییر نکرده اگه میشه من رو راهنمای کنیید
از شما خیلی خیلی ممنونم![]()
سلام
من یه گوشی k800دارم،الان یه مدته زمانیکه خونه میرم آنتنش قطع میشه و فقط یه قسمتایی از خونه آنتن میده!!خطهای دیگه ایرانسل تو خونمون مشکلی نداره؟البته گوشیم چندبار ضربه خورد.
به نظر شما مشکلش چیه؟اگه میشه تمام علتهایی که میدونین رو بگین؟و اینکه بگین حدوداً چقد خرجش میشه،آخه نمیخوام سرم کلا بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)