بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...
بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...
عزیزم هیچ ربطی به ایدی شما نداره احتمالا نت شما time out و یا نویز داره خطت بهترین کار اینه یک سیم مستقیم از ورودی تلفن منزل + یک ----- وصل کنی به مودم خودت اگه بازم مشکل داشتی میتونی زنگ بزنی ام دی اف مخابراتتون و تقاضای چک نویز خط بدی
اگه خط نویز داشته باشه فقط اینجا نشون نمیده که، سرت دانلود میاد پایین و دفعات قطعی اینترنتم میره بالا!
برید تو سایتسرعت نتتون رو ببینید ....اگه دیدید معادل قرارداد نیست زنگ بزنید شرکتو رو سرشون خراب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام به همه دوستان ببخشید من یه 2 ماه پیش تو جی جی بازی می کردم و لولم 32 بود اما یه چند وقتی بود بازی نکردم
حدود 2 ماه هست !!! اما حالا که رفتم تو جی جی لولم 10 بود مشکل کجاست ؟؟؟ در ضمن من می خواستم یه clan بزنم
کسی هست من قبلن تو کلن های <tistria> , <arash بودم !!! حالا کسی میاد در ضمن تو این 2 ماهی که ما نبودیم آخرین مسابقات
کی بوده؟؟؟؟ با تشکر از همه دوستان
دوست من به بازی نکردن ربطی نداره من 20 بودم یه سال بازی نکردم همون 20 مونده بود ربطی به ان بودن نداره
BE hamin zoodia! icefrog too bloge shakhsish ghol dade kheili zood in mapo montasher kone ba ye heroye jadide foghe mahboob:
Tauren Cheiftain!!!
gholam dade in heroro khafan besaze!
ma ke montazerim
سلام یه تمامی دوستان ..می خواستم نظر دوستان رو در مورد تغییراتی که در venomancer
داده شده نظرتون رو بدونم و اینکه بهتر شده یا بدتر ..
![]()
سلام به همه ی دوستان دوتا باز
آقا قرار نیست هرکی اومد اینجا یه چیزی پروند جدی بگیریم. بی خیال این یارو شید. احتمالا از اون gg بازای پر ادعاست که اینجارو با روم gg اشتباه گرفته. آخه یه فرهنگ غلطی که تو روم ایرانه اینه که هرکی شاخ بازی در اورد و یا دیگرون رو نوب خوند و چرت و پرت به این و اون گفت رو پرو میدونن و هر کس اشتباهشو قبول کرد یا زیاد حرف نزد رو نوب.
The 69 eyes جان به نظر من انتظارت از بازیکنهای ایرانی خیلی بالاست چون با اون طرز فکری که تو داری من فکر میکنم همه ی بازیکن های روم ایران نوبن یا حداقل من پرو ندیدم.بالاخره یه تفاوتی باید بین ایرانی ها با اروپایی ها باشه دیگه ! مثل همون بازی که کردیم کریستال بودی . واسه خفت تو 2 تا 6 زدن تو هم هاج و واج مونده بودی واسه هیرو ساپورتی 6 میزنن؟
تو روم ایران همچین چیزی رو کسی نمیفهمه . کاش ایرانیها هم یه روز ...
در ضمن من هم از روم ایرانم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)