تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 954 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

اگر انطوريه فقط قصد من كمك كردن به خودتون بود!
    ما iraniha تا وقتي جنبه ي انتقاد را نداشته باشيم پيشرفت كه هيچ پسرفتم خاهيم كرد!
    واقعان براي خودم متاسفم كه ..... هيچي ميترسم منحرف شيد!
    بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

اگر انطوريه فقط قصد من كمك كردن به خودتون بود!
    ما iraniha تا وقتي جنبه ي انتقاد را نداشته باشيم پيشرفت كه هيچ پسرفتم خاهيم كرد!
    واقعان براي خودم متاسفم كه ..... هيچي ميترسم منحرف شيد!
    بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...

داره خودمونی میشه alichelongar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عزیزم هیچ ربطی به ایدی شما نداره احتمالا نت شما time out و یا نویز داره خطت بهترین کار اینه یک سیم مستقیم از ورودی تلفن منزل + یک ----- وصل کنی به مودم خودت اگه بازم مشکل داشتی میتونی زنگ بزنی ام دی اف مخابراتتون و تقاضای چک نویز خط بدی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیزم هیچ ربطی به ایدی شما نداره احتمالا نت شما time out و یا نویز داره خطت بهترین کار اینه یک سیم مستقیم از ورودی تلفن منزل + یک ----- وصل کنی به مودم خودت اگه بازم مشکل داشتی میتونی زنگ بزنی ام دی اف مخابراتتون و تقاضای چک نویز خط بدی
    اگه خط نویز داشته باشه فقط اینجا نشون نمیده که، سرت دانلود میاد پایین و دفعات قطعی اینترنتم میره بالا!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

برید تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت نتتون رو ببینید ....اگه دیدید معادل قرارداد نیست زنگ بزنید شرکتو رو سرشون خراب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ببخشید من یه 2 ماه پیش تو جی جی بازی می کردم و لولم 32 بود اما یه چند وقتی بود بازی نکردم
    حدود 2 ماه هست !!! اما حالا که رفتم تو جی جی لولم 10 بود مشکل کجاست ؟؟؟ در ضمن من می خواستم یه clan بزنم
    کسی هست من قبلن تو کلن های <tistria> , <arash بودم !!! حالا کسی میاد در ضمن تو این 2 ماهی که ما نبودیم آخرین مسابقات
    کی بوده؟؟؟؟ با تشکر از همه دوستان

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ببخشید من یه 2 ماه پیش تو جی جی بازی می کردم و لولم 32 بود اما یه چند وقتی بود بازی نکردم
    حدود 2 ماه هست !!! اما حالا که رفتم تو جی جی لولم 10 بود مشکل کجاست ؟؟؟ در ضمن من می خواستم یه clan بزنم
    کسی هست من قبلن تو کلن های <tistria> , <arash بودم !!! حالا کسی میاد در ضمن تو این 2 ماهی که ما نبودیم آخرین مسابقات
    کی بوده؟؟؟؟ با تشکر از همه دوستان
    دوست من به بازی نکردن ربطی نداره من 20 بودم یه سال بازی نکردم همون 20 مونده بود ربطی به ان بودن نداره

در آغاز فعالیت brute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

سلام
    از مپ 6.60 خبری نیست ؟ کی منتشر میشه؟
    BE hamin zoodia! icefrog too bloge shakhsish ghol dade kheili zood in mapo montasher kone ba ye heroye jadide foghe mahboob:
    Tauren Cheiftain!!!
    gholam dade in heroro khafan besaze!
    ma ke montazerim

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام یه تمامی دوستان ..می خواستم نظر دوستان رو در مورد تغییراتی که در venomancer داده شده نظرتون رو بدونم و اینکه بهتر شده یا بدتر ..

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان دوتا باز
    آقا قرار نیست هرکی اومد اینجا یه چیزی پروند جدی بگیریم. بی خیال این یارو شید. احتمالا از اون gg بازای پر ادعاست که اینجارو با روم gg اشتباه گرفته. آخه یه فرهنگ غلطی که تو روم ایرانه اینه که هرکی شاخ بازی در اورد و یا دیگرون رو نوب خوند و چرت و پرت به این و اون گفت رو پرو میدونن و هر کس اشتباهشو قبول کرد یا زیاد حرف نزد رو نوب.
    The 69 eyes جان به نظر من انتظارت از بازیکنهای ایرانی خیلی بالاست چون با اون طرز فکری که تو داری من فکر میکنم همه ی بازیکن های روم ایران نوبن یا حداقل من پرو ندیدم.بالاخره یه تفاوتی باید بین ایرانی ها با اروپایی ها باشه دیگه ! مثل همون بازی که کردیم کریستال بودی . واسه خفت تو 2 تا 6 زدن تو هم هاج و واج مونده بودی واسه هیرو ساپورتی 6 میزنن؟
    تو روم ایران همچین چیزی رو کسی نمیفهمه . کاش ایرانیها هم یه روز ...
    در ضمن من هم از روم ایرانم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •