دوستانی که پروفایل گم براشون فعال هست سرعت دانلودشون چنده؟ من الان سرعتم 1300 حدودا، کم میشه؟ تا چند میره؟
دوستانی که پروفایل گم براشون فعال هست سرعت دانلودشون چنده؟ من الان سرعتم 1300 حدودا، کم میشه؟ تا چند میره؟
سلام پروفایل گیم رو 8192/1024 میبندن دوست عزیز
این پروفایل گیم واقعا چقدر تاثیر گذاره؟
قبل و بعد این قضیه پینگ چقدره حدودا؟
پینگ گوگل قبل پروفایل گیم 130 بعد پروفایل گیم حدود 85 الی 90
سلام به جای اینکه بگید پروفایل گیم بگید خط رو از فست رو اینترلیو بزارن هر چند یک دوستی گفته بود به صورت پیش فرض فعال هست و خط تا شانزده بسته میشه و...
Sent from my NX403A using Tapatalk
فیکه
هیچ تاثیری تو بازی نداره
حداقل برا من اینجوری بود
سلام به جای اینکه بگید پروفایل گیم بگید خط رو از فست رو اینترلیو بزارن هر چند یک دوستی گفته بود به صورت پیش فرض فعال هست و خط تا شانزده بسته میشه و..
Sent from my NX403A using Tapatalk
..........
Last edited by George Shelly; 03-09-2016 at 19:16.
من الان 1 ماهه سرویس مثلا گیم رو فعال کردم پینگم تا 2 روز پیش 210 بود با گوگل اما داخلی خوب بود اما الان با گوگل شده 130 که خوبه ولی برای بازی خیلی خوب نیست چون با اکثر سرورهای المان روی 140 هست که به نظر من خوب نبست چون من نیاز به پینگ پایین تری دارم البته الان اکانت میزنم میشه 90 ولی اگر بشه با خود شاتل 90 که عالی میشه .
الان شما dnr مودمت چنده ؟ مال همش متغییره یه روز 12 یه روز دیگه 10 من فک به خاطر نویز باشه امروز زنگ زدن نظرسنجی از شاتل گفتم این مشکلات رو دارم گفت بزن 1525 ...
پس الان پینگ شما با گوگل 90 هست ؟
سلام میخواستم بدونم ترکیب یوزنیم پسورد شاتل واسه مودم چجوریه. مثل پارس انلاین یوزرنیم شماره تلفن به همراه کد شهرستان و پسورد شماره تلفنه یا چیز دیگه ایه. اگه میشه راهنمایی کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)