تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 752 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اقا رضاي عزيز
    منم از قسم خوردن خوشم نمياد ولي بايد بگم فعلا تنها كسي كه نه تنها تو اين سايت بلكه بجرات تو كل ايران بتونه با اين تخصص جواب سوالها رو در باره هدفون و سبكهاي مربوط به موسيقي بده شماين.من تك تك پست هاي فروم رو خوندم و كم كم دارم ياد ميگيرم . تفاوت شما با بقيه اعضاي فروم فقط تجربتون تو هدفون نيست بلكه نحوه گوش كردنتون هم هست.مثلا من بشخصه وقتي صداي shure se425 رو با sennheiser ie8 مقايسه كردم تقريبا تفاوت زيادي احساس نكردم تو صداشون ،ولي شما همين دو تا رو بخواين مقايسه كنين حداقل ده مورد اختلاف بزرگ و چند مورد هم تفاوت تو صداي هاي ، ميد و غيره ارايه ميكنين و چند تا هم review وسوسه كننده ميدين.بدشم كاملا مشخص ميكنين كدوم واسه چه نوع موسيقي مناسبه.تا ما بخوايم اينا رو ياد بگيريم حالا حالا ها بايد با دقت پست هاي شما رو بخونيم.پس لطفا شما هم حوصله بخرج بدين تا يه چيزايي ازتون ياد بگيريم.كه فكر ميكنم شما هم دوست دارين ياد بگيريم.با تشكر و عذر خواهي بخاطر اسپم

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به این فروشگاه اطمینان داری چرا از یه فروشگاه معتبر تر خرید نمیکنی؟
    تو لینک زیر یه گشتی بزن شاید جای مطمئن تری پیدا کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظورم اینه که همینی که آموزن هست دلیلی بر معتبر بودن نیست به اسم فروشگاهی که داره تو آمازون میفروشه و کامنت های خریداران توجه کنید.
    مثل لینک زیر که درباره مشخصات خریدار شما هست و نظر خریداران درباره ایشون:
    این هم کل چیزهایی هست که میفروشه:
    کسی اماری از مدل ATH- M55 فیکش نداره تفاوت های فیک و اوریجینالش ؟ اخه من زیاد به این نمایندگی پیشگامان کیش
    اعتماد ندارم !

* در ضمن مورد بعدی در مورد باکس هست که 2 رنگ هست یکیش ابی هست(مدل 50s هست ایا ؟)اون یکی سفید که خیلی ها توفروم های خارجی و یوتیوب و ... بحث سر این موضوع داشتن که ایا اونی که ابی هست امکان داره فیک باشه یا ؟

4. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امروز یه sennheiser mm50 ip گرفتم از نمایندگی نامداران به قیمت 100 تومن...
    بعد از 5 ساعت تست صدا این نتایجه که گرفتم:

بیس: همونجور که آقا رضا هم گفتن از سن هایزر نباید انتظار بیس قوی داشت...بیسش بیشتر پانچیه و عمق و دیتیل کمی داره در حد ایرباد هست یکم بیشتر

مید: فرکانس های مید هر چند یکدست نیست ولی کاملا کنترل شدست ...اصلا هارش نداره و خوبه.

تریبل: به نظرم نقطه قوتش در فرکانسهای بالاست...هر چی دسیبل رو فرکانس های رو بالا بردم کاملا جوابگو و responsible هست...اصلا تیزی و به هم ریختگی نداره.

به نظرم بیشتر تاکیدش رو مید-های بوده در این مدل ....بیشتر به درد سبکهای پاپ،کلاسیک،کانتری،جز, اینسترومنتال و آلترناتیو راک و آهنگای الکترونیک ایرانی که خود به خود بیس بالا و اغراق شده دارن (آهنگ به یه تعادل میرسه) میخوره.
    کابلش ظریف ولی خشک و محکمه.این هدست برای آیفون ساخته شده ولی میکروفن و دکمه تماسش با گوشی غیر آیفون که تست کردم کار کرد(حداقل با htc touch hd کار کرد ولی با sony neo نه) .خود هدفون هم به راحتی ذاخل گوش قرار میگیره و برای گوش دادن بلند مدت هم اذیت نمیکنه.

به نظرم تا 100 تومن میتونه یکی از گزینه های خوب برای سبک هایی که گفتم باشه.

البته اینا نظرات منه تا نظرات آقا رضا چی باشه.
    Last edited by hamed8322; 29-12-2011 at 11:48.

6. 3 کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته تمامی sennheiser ها بیس کمی ندارن.مثلا ie8 و بزودی ie80 بیس خیلی خوبی دارن که قابل تنظیم هست.یعنی میتوننین برای اهنگهای الکترونیک بیس رو قوی تر کنین و برای کلاسیک بیس رو تقریبا حذف کنین.

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

و 100 البته بیس hd800 که به نظر من دلنشین ترین بیس رو داره.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ميخوام يه هدفون بخرم كه برام چند سالي كاركنه.كيفيتش هم خوب باشه.من بيشتر پاپ ايراني گوش ميكنم قميشي و داريوش و...هنوز نميدونم مدل داخل گوشي رو ميخوام يا مدل معمولي رو.ميخوام گوشم رو اذيت نكنه.حدودا روزي5ساعت تو گوشمه.تا30تومن نهايتا ميتونم هزينه كنم البته اگه لازم باشه

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

پیشاپیش مبارکتون باشه
    دلیل اختلاف قیمت فروشگاههای مختلف تخفیف ها و هزینه های پستی و حراجی ها و استوک بودن و تقلبی بودن و . . .
    می تونه باشه اما در این مورد خاص قیمت واقعی UE10 حدود 400 دلار هست که مدل IV اون که فقط یک میکروفون inline بهش اضافه شده و تفاوت قیمت اولیه این دو باهم کمتر از 30 دلار بود ولی حالا با توجه به افت قیمت و قدیمی شدن مدل و مدلهای جدیدتر قیمت افت کرده و میشه قیمت های حدود 250 دلار رو هم دید ولی تا جایی که اطلاع دارم مدل Ue-10 Pro اینجا موجوده و قیمتش اگه اشتباه نکرده باشم حدود 380 تومن بود ولی باید قیمت جدید بگیرید

مدلهای زیر Westone4 ارزش خرید ندارند ولی Westone4 یک کمی افت قیمت پیدا کنه چرا ولی با قیمت فعلی می تونه رقیب سر سختی برای Se535 از Shure باشه ولی پیشنهاد می کنم کمی درباره Se535 تحقیق کنید که به نطرم بیشتر مناسب سبک مورد علاقه شما و تا اندازه ای از مشکل های و Low-mid قوی و اعوجاج دار Wetone 4 خیالتون راحت میشه

در آخر امتیازهای اهدایی یا دریافتی از طرف سایتها ملاک درستی برای انتخاب مناسب کاربرد نیست ولی به طور کلی درست هستند البته نه هر سایتی که به خاطر اسپانسر رنکینگ رو جابجا میکنه

در آخر آخر اگه بتونید 300 تومن از خارج تهیه کنید ارزش خیلی بالایی UE-10 داره

شما هم موف باشید.
    یعنی اضافه بر اینا یه مدل دیگه هم یه اسم Ue-10 Pro هست؟؟؟
    یعنی؟
    UE10
    UE10vi

UE10 Pro
    ????

چون لینک پرو رو اینجا پیدا کردم 444 دلار

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و حتی ار VI هم گرونتره که 413 دلاره

کد:
    در ضمن WESTONE 4 رو $439.00 زده و خیلی با رنج قیمت UE10 که من لینک دادم فرق داره!

بعد با این همه فروشگاهی که تو آمازون هست من از کجا بدونم که با تفاوت قیمت های چند دلاری کدوم اصله کدوم فیک؟؟؟ کدوم فروشگاه مطمئن تره؟؟ تو ایران این هدفون ها رو میشه پیداکرد؟

من تو بین دوستام معروفم به این که وقتی میخوام یه چیزی بخرم اونقدر دنبال بهترین می گردم که مجبور میشم بهترین و گرونترین های اون محصول رو بخرم
    یعنی شما دیدین که از یه محصولی مثل کلیپش اس 4 رسیدم به این مدل های گرون قیمت
    اما واقعا این حس برتری طلبیم تو هدفون ها داره گیجم میکنه و اینکه اطلاعات خاصی در مورد مشخصاتشون ندارم عصبانیم می کنه
    مثلا SHURE 535 سه درایور داره و WESTONE 4 چهار درایور ضمن اینکه هر دو قیمتی حدوده 430 دلار دارن
    و اینکه WESTONE 4R چه امکانی از 4 بیشتر داره که قیمتشو حدود 500 دلار کرده؟؟
    و در آخر اینکه چطور میتونم این مدل ها رو از ایران بخرم که نخوام بهای افزایش قیمت دلار رو نسبت به ارزش ریالیش تو ایران بدم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه سری از پست های قبلی رو دیدم کسی رفت اخر نمایندگی برای ام 50 یا کسی خربد اخر ؟ ...
    اخه تو اکثر سایت ها دیدم اون مدل هایی که چین زده رو خریداری نکنید احتمال فیک بودندش هست .
    البته من به لطف دوستان تفاوت های فیک و اصلش رو دیدم ولی میخواستم کلی بدونم نمایندگی یه جا تو همین تاپیک دیدم که چینی
    وارد کرده.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی اضافه بر اینا یه مدل دیگه هم یه اسم Ue-10 Pro هست؟؟؟
    یعنی؟
    UE10
    UE10vi

UE10 Pro
    ????

چون لینک پرو رو اینجا پیدا کردم 444 دلار

کد:
    و حتی ار VI هم گرونتره که 413 دلاره

کد:
    در ضمن WESTONE 4 رو $439.00 زده و خیلی با رنج قیمت UE10 که من لینک دادم فرق داره!

بعد با این همه فروشگاهی که تو آمازون هست من از کجا بدونم که با تفاوت قیمت های چند دلاری کدوم اصله کدوم فیک؟؟؟ کدوم فروشگاه مطمئن تره؟؟ تو ایران این هدفون ها رو میشه پیداکرد؟

من تو بین دوستام معروفم به این که وقتی میخوام یه چیزی بخرم اونقدر دنبال بهترین می گردم که مجبور میشم بهترین و گرونترین های اون محصول رو بخرم
    یعنی شما دیدین که از یه محصولی مثل کلیپش اس 4 رسیدم به این مدل های گرون قیمت
    اما واقعا این حس برتری طلبیم تو هدفون ها داره گیجم میکنه و اینکه اطلاعات خاصی در مورد مشخصاتشون ندارم عصبانیم می کنه
    مثلا SHURE 535 سه درایور داره و WESTONE 4 چهار درایور ضمن اینکه هر دو قیمتی حدوده 430 دلار دارن
    و اینکه WESTONE 4R چه امکانی از 4 بیشتر داره که قیمتشو حدود 500 دلار کرده؟؟
    و در آخر اینکه چطور میتونم این مدل ها رو از ایران بخرم که نخوام بهای افزایش قیمت دلار رو نسبت به ارزش ریالیش تو ایران بدم
    با سلام
    این تفاوت قیمت ها بخاطر برخی بر تریهای خاص نسبت به مدلهای دیگست.مثلا بهضی ها بخاطر رنگ.کنترل تالک دار بودن.کابلهای جدا شونده ویا کابل های بهینه شده.و در برخی مدلها بخاطر افزایش drive و تغییراتی در بیس و بقیه فرکانس های صدا و در مواردی هم جنس بدنه هدفون و ... باعث تغییر قیمت جنس اورجینال همون شرکت میشه.
    راستش من هم قبلا با مشکل شما مواجه بودم به طوری که از خرید یه هدفون in ear معمولی شروع شد به خرید اکثر هدفونهای beats by dr dre کشید.بعد از اشنایی با این فوروم و خوندن review های اقا رضا تبدیل شد به یافتن shure se 535 بعدشم چون ایران پیدا نکردم خریدهای خارج از ایران با کلی هزینه منجر شد بعد هم همینجور پیش رفتم که رسید به sennheiser hd800 و چون نیاز به امپ و کلی لوازم جانبی نگهداری و اینا نیاز داره مجددا کار به خرید استند و کیف مخصوص و امپ با لامپ یدکی و شایدم بعدش یه امپ دیگه و البته یه هزینه های هم برای کارت صوتی مناسب و کلی وقت برای پیدا کردن و دانلود تراکهای با کیفیت و مناسب و و و ....
    فکر کنم بعدشم یه هدفون دیگه تولید میشه و باید با ناز اون برقصیم
    در کل منظورم از گفتن این حرفها و این بود که اگه واقعا نمی خواین به صورت حرف ای موسیقی رو دنبال کنین ویا قدرت تشخیص تک تک جزییات صدای یک هدفون رو ندارین که بنظر من کمتر کسی میتونه مثل اقا رضا, (من خودم به شخصه نمیتونم) بهتره یه هدفون خوب که راضیتون کنه اونم از همین ایران با قیمت مناسب تهیه کنین تا بعدا بخاطر افت قیمت ویا ارایه هدفون های جدید با قدرت وضوح بالاتر پشیمون نشین.
    حال اگه نظز شخصی من رو بپرسین میگم بهترین هدفون های in ear موجود در بازار sony ex1000 ژاپنی و sennheiser ie8 هستند که هم قیمتشون واقعا از همه جای دنیا ارزونتر هست و هم واقعا ارزششون رو داره و فکر نکنم فرقی هم با مدل های دیگه ای که تو امازون پیدا کردین داشته باشه (البته واسه اقا رضا همشون از همه لحاظ با هم فرق دارن ولی برایه من فرق نمیکنه).
    این دو مدل رو هم برسی کنین انشاالله که مورد پسند قرار بگیرن.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان یه سری از پست های قبلی رو دیدم کسی رفت اخر نمایندگی برای ام 50 یا کسی خربد اخر ؟ ...
    اخه تو اکثر سایت ها دیدم اون مدل هایی که چین زده رو خریداری نکنید احتمال فیک بودندش هست .
    البته من به لطف دوستان تفاوت های فیک و اصلش رو دیدم ولی میخواستم کلی بدونم نمایندگی یه جا تو همین تاپیک دیدم که چینی
    وارد کرده.
    دروغ بهت نگم من اصلا از این ها خوشم نیمد ادم های رو راستی هستند ولی منش کاسبی دارند که خیلی رفتارشون رو دلپسب نمیکنه.
    اینی که چیزهاشون اصل هست یا نه این ها رو تجهیزات چند برند استدیو کار میکنند یکیش audio Technica هست. و برای همین در کنار اون وسایل هدفون هم خریده بودند.
    شاید قبلا اصل داشتند الان نداشته باشند معلوم نمیکنه کاسب هستند و قصدشون پول در آوردن هست نه خیرات و کمک به مردم.
    ولی باز تنها فروشگاهی تو بین همه فروشگاه های زیر پل حافظ و پایتخت که به دید من audio Technica اصل داشته همین هست و یک ماه پیش رفتم دیددم همه مدل های موجود رو برای تست باز کرده و گذاشته. میتونی همون جا تست کنی.
    بار هم میگم هیچ تضمینی برای اصل بودن موجودی الان این مغازه نیست ولی تنها جایی هست که احتمالا مدل اصلی داشته یکی از دوستان هم تو اون لینکی که گذاشتم لطف کردند و هدفون خودش رو باز کردند تا کمی اطمینان دوستان بیشتر بشه.

15. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وارد کرده.
    چون هدفون خوبی هست و خوب بودنش هم با گوش دادن بهش کاملا محسوس هست یه زحمتی بکشین و برین نمایندگی و تستش کنین .اگه بنظرتون واقعا بهمون خوبی که ما تعریف میکنیم بود بخرین و دنبال چینی بودن ویا تقلبی و اینها نباشین.چون قیمتش مشخص هست و مشخصات ظاهریه فیک رو میدونین پس دیگه پیدا کردن اصل با توجه به وجود نمایندگی کار سختی نیست.
    موفق باشین

17. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •