خط شما برای دانلود تا 17 مگ و برای اپلود هم 1 مگ کشش داره ، میتونید به شرکتی که ازش اینترنت دارید درخواست بدید پهناباند دانلود رو روی 9 مگ یا 12 قرار بدن .
خط شما برای دانلود تا 17 مگ و برای اپلود هم 1 مگ کشش داره ، میتونید به شرکتی که ازش اینترنت دارید درخواست بدید پهناباند دانلود رو روی 9 مگ یا 12 قرار بدن .
عزیزان این خط چقدر کشش داره؟ سه ماه با قطعی و کندی سرعت مواجهم هیچکسم راه حل بهم نمیده. الان سرعتم در بهترین حالت از 160 بالاتر نمیره. نه ISP پاسخگوست نه مخابرات.
![]()
Last edited by WOLF 00; 23-11-2016 at 21:23.
خط افتضاح نویز داره و خیلی بیشتر از اینهها کشش داره
الان که روی 1194 بسته شده ولی احتمال قطعی بالا میره
بهتر نویز خط رو بگیرید تا کشش بره بالاتر و قطعی هم کمتر بشه
این صفحه رو بخونید تا دستتون بیاید که مشکل نویز از چی هست،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم اگر حال نویزگیری ندارید بهشون بگید مودم رو کمتر ببندن مثلا 512 تا قطعی نداشته باشید ولی خب سرعت دانلود میاد پایین
یک راه دیگر هم هست و اون اینه که بگردید ببینید تو مودم حالت g.dmt و adsl و..نیست؟اگر این حالت بود بذارید روی g.dmt تا نویز کمتر بشه
ممنونم عزیز. کارایی که فرمودی رو انجام میدم و خبر میدم.
جناب در مورد نویز گیری مطالب رو خوندم اما مودم الان سر خط هست و بیشتر ازین کاری از دست من ساخته نیست. مخابرات هم میگه خط مشکلی نداره. چیکار میتونم بکنم؟
مودم هم روی حالت اتوماتیک بود که روی g.dmt گذاشتم کمی بهتر شد. نتیجه رو ببینید:
اما سرعت الان بین 100-200 متغیره. ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید. امیدوارم حداقل قطعی از بین رفته باشه با g.dmt
الان بهتر شده snr
اومده روی 12 ،قبلا روی 6 بود
ولی یه خورده قاطی کرده مودم مثلا دیتا ریت رو زده روی 1536 اونوقت ماکزیمم پهنا رو زده روی 1472
نمیشه ماکزیمم کمتر از پهنای خط باشه
خلاصه با همین g.dmt سر کنید تا حداقل قطعی نداشته باشید
یک نکته ای هم بگم که بعضی از دوستان از جمله من هم تجربه داشتم،گاهی کاهش پهنای باند و نوسان snr میتونه از تجهیزات و تنظیمات شرکت هم باشه،اگر قبلا پهنای باندتون بالا بود و با سرعت زیاد دانلود میکردید و تازگی ها اینطوری شده ممکنه مشکل یا از سمت شرکت باشه یا ممکنه مودم خراب شده باشه
خیلییی ممنونم. با مودم دیگه هم تست میکنم بعدا. واقعا همین حد که قطعی نداشته باشم لطف بزرگی بود که در حقم کردی. پشتیبانی و کارشناسای ISP ها که واقعا تعطیلن. همین مورد ساده رو بعد از سه هفته پیگیری کسی نگفت!
دوستان سوالم رو خلاصه میکنم لطفا جواب بدید:
اینترنتم 16 مگ و کشش خطم 9 مگ ، رو 9 هم up میشه، وضعیت خط رو هم در پایین مشاهده میفرمایید.
سرعت دانلودم ولی از 800 بالا تر نمیره مشکل از منه یا از isp?
![]()
اولا که مودلاسیون مودم رو روی g.dmt گذاشته شده،خوب مسلم است که پهنا کم میشود پس باید مودلاسیون رو بذارید روی adsl2++
بگردید و تو مودم بذارید روی حالت adsl2++
اما حواستون باشه اگر گذاشتید روی adsl2++ نویز بیشتر میشه و ممکنه قطعی صورت بگیره،الان نویزتون روی 6.9 و خیلی خوب نیست
اگر گذاشتید روی Adsl2++ و دیدید باز از 800 کیلو بیشتر نمیره بدونید مشکل از سمت isp و isp شما رو محدود کرده روی همون 800
ببخشید ندونستم کجا بزارم؛
سلام
نت یکی مرورگرش خطای ۴۰۴ ارور میده
هم کامپیوتر هم موبایل هر دو خطا رو میدن
با چیز شکن میشه رفت ولی بدون اون نمیزاره!
مشکل از کجاست؟!
مودمشم عوض کردم نشد
بیس بیس گفته از ما نیس!
############
سوال بعد
سلام
اینترنتم زیاد قطع وصل میشه
گاهی وقتا خوبه ولی گاهی وقتا دهنت س میشه!
دو تا کابل تلفن از بیرون وصل میشه به دو تا اتاق. هر دوشم اینطوره!
با اون ترفند نویز چک کردن هم رفتم جلو اونا هم خوب نشون داد.
کابل برق هم تا جایی که میدونم از کنار سیما رد نمیشه!
صدای خش خش میومد تلفن با نویز گیرم رفع نمیشد.
تو اون لینک چک کردن نویز گیر یکی گفته بود نویز گیر رو وصل کن به تل مودم رو هم یکسره کن درست میشه الان اینکارو کردم درست شده.
Last edited by Ghaioom; 25-11-2016 at 21:33.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)