تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 602 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.
    اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.
    ممنون از جوابت من اسمارت فونم galexy note 3 هستش که پرچمداره فبلت سامسونگ.
    اما خوب می خوام با لب تاپ و pc خونه هم وصلش کنم.
    گزینه ی دیگه ای هم هست بهم بگین
    مچکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلا از متال خوشم نمیاد
    پاپ ، رپ ، هیپ هاپ

پس شما ناراضی هستین
    اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    بیس زیاد لزوما بد نیست به شرط اینکه با سبک موسیقی متناسب و در عین حال کنترل شده باشه و بقیه قسمت های صدا رو خراب نکنه.
    ep 630 مید عقب رفته ، بیس زیاد و صدای تاریکی داره.در رابطه با هیپ هاپ یا رپ نظری ندارم ولی تو موسیقی پاپی که مثلا تاکید روی مید و صدای خواننده باشه و نه بیس ،این هدفون خوبی نیست البته این نظر منه

3. 2 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بیس زیاد لزوما بد نیست به شرط اینکه با سبک موسیقی متناسب و در عین حال کنترل شده باشه و بقیه قسمت های صدا رو خراب نکنه.
    ep 630 مید عقب رفته ، بیس زیاد و صدای تاریکی داره.در رابطه با هیپ هاپ یا رپ نظری ندارم ولی تو موسیقی پاپی که مثلا تاکید روی مید و صدای خواننده باشه و نه بیس ،این هدفون خوبی نیست البته این نظر منه
    تا همین قیمت چه پیشنهادی دارید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
    فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
    پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم.
    فیلیپس مثل AKG هست زمینه صداش؟
    من میخوام صدای بازی داشته باشه. خودم کریتیو داشتم خوب بود ( همین مدل ) ولی میخوام کمی صداش شفاف تر باشه به نظرم فیلیپس خوب باشه. فقط اینکه فیلیپس فکر کنم In Ear نباشه. درسته؟؟؟ چون هدفون هایی غیر این مدل نمیدونم چرا رو گوش من واینمیسه ! می افته !

ویرایش :
    In Ear هست.
    یه سوال دیگه اینکه بلندیه صدا در هدفون ها متفاوت هست. مثلا 100درصد صدای کریتیو از صد در صد صدای فیلیپس ضعیفتره ؟؟؟
    +

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا همین قیمت چه پیشنهادی دارید

به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....
    در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره

7. 2 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....
    در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره
    چند هست

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
    اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
    اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
    واقعا ممنون
    یعنی مثل هندزفری موبایل ها می مونه. که سوکتشون 3 تا خط دارن و در اصل به 4 قسمت تقسیم شدن. که سوکت موزیکش با میکروفونشون یکیه. از اونور خیلی کامپیوترها، خروجی هدفون با میکروفونشون جداست. برای همین شرکتی مثل ریزر پیشنهاد کرده که از همون آداپتورها استفاده کنین. یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکتی معتبر توی این زمینه. اون کابل که گیر میاد توی ایران. فکر نکنم بیشتر از 5 تومن قیمت داشته باشه.

توی پایتخت یادمه یک مغازه بود که اکثر مدل های ریزر رو داشت و لااقل مدل پایینش رو برای تست موجود داشت.

اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
    اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
    سپاسگذارم
    واقعیتش اینه که من تست نکردم و چیزی نخوندم که دقیق بتونم مقایسشون رو براتون نقل قول کنم.

واقعیتش اینه که حرفه ایی ترین حالت برای هدفون گیم اینه که یک هدفون حرفه ایی با معیارهای موزیک داشته باشین، بعدش یکدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرین. که قیمتش حدود 130 دلاره. هدفون حرفه ایی هم حدود 250 دلار، سر جمع می شه 380 دلار. پس شما که الأن هدفون مناسبی دارین، فکر نکنین که هدفون های مخصوص گیم قرار معجزه کنن. اونها فقط سبک صداشون، صدای هیجان برانگیز (معمولاً صدای U شکل) با سوند استیج مناسب و میکروفون هستش. مگرنه چیز خاصی نیست. همین یاماها eph100 هدفون بسیار خوبیه و سوند استیج مناسبی هم داره. لااقل عمق سوند استیجش مناسبه. اگر اصراری به میکروفون ندارین، با خرید هدفون گیم، چیز خاصی بدست نمیارین مگر تغییر سبک صدای هدفون.

ممنون از جوابت من اسمارت فونم galexy note 3 هستش که پرچمداره فبلت سامسونگ.
    اما خوب می خوام با لب تاپ و pc خونه هم وصلش کنم.
    گزینه ی دیگه ای هم هست بهم بگین
    مچکرم
    خب پس وسیلتون مناسبه. و تا 150 دلار منطقیه خرج کردن. البته باید آهنگ هاتون هم با کیفیت باشن.
    راستیتش توصیه هدفون، کار خیلی سختیه. هر هدفون یا وسیله تولید صدا، 2 ویژگی اصلی داره :1- سبک صدا 2- کیفیت صدا
    در خرید محصولات، مهمترین اصل، تعیین سبک صدای مورد علاقه فرد هست. بعد از اون باید رفت سراغ محصولی که بهترین کیفیت رو توی او
    من اینجا به عنوان راهنمایی کننده فقط می تونم بهتون گزینه ایی رو معرفی کنم که کیفیت صدای خوبی توی اون سبک صدای مورد علاقتون داشته باشه. پس این شمایید که باید با اطلاعاتی که به من میدید، سبک صدای مورد علاقتون رو به من بفهمونید تا من براساس اون با کیفیت ترین گزینه ممکن رو اگر بشناسم، بهتون معرفی کنم.
    اگر فردی، اطلاع دقیقی از سبک صدای مورد علاقش نداشته باشه، اونوقت اصل بر اینه که هدفونی با سبک صدای گرم یا لااقل سبک صدای متعادل اندکی مایل به گرم به فرد توصیه میشه.
    گزینه ایی که من به شما پیشنهاد کردم، دقیقاً هدفونی بود با صدای متعادل و اندکی مایل گرم در قسمت میدرنج. گزینه های دیگه:
    صدای گرم و نرم یاماها eph-100
    صدای اندکی متعادل تر از های فای من: vsonic vc1000
    صدای طبیعی: vsonic gr01, rockit sound r-50, vsonic gr07
    شبیه همون های فای من ولی با سوند استیج بازتر و اندکی بیس بیشتر: vsonic gr07 bass edition

فیلیپس مثل AKG هست زمینه صداش؟
    من میخوام صدای بازی داشته باشه. خودم کریتیو داشتم خوب بود ( همین مدل ) ولی میخوام کمی صداش شفاف تر باشه به نظرم فیلیپس خوب باشه. فقط اینکه فیلیپس فکر کنم In Ear نباشه. درسته؟؟؟ چون هدفون هایی غیر این مدل نمیدونم چرا رو گوش من واینمیسه ! می افته !

ویرایش :
    In Ear هست.
    یه سوال دیگه اینکه بلندیه صدا در هدفون ها متفاوت هست. مثلا 100درصد صدای کریتیو از صد در صد صدای فیلیپس ضعیفتره ؟؟؟
    +
    از لحاظ تریبل، فیلیپس معمولا مقدار بیشتری تریبل داره و برای همین احتمال تیز بودن صداش بیشتره. از اون طرف بیس بیشتری هم داره. برای همین معمولاً می شه گفت صداشون شبیه هم نیست.

مطمئناً این فیلیپس صدای شفاف تری رو بهتون می ده (به علت تریبل بیشترش). مخصوصاً در مقابل قیمتش عالیه.

میزان بلندی صدا، به حساسیت هدفون بستگی داره.
    اگر فرض کنیم که شما دارید با یک وسیله و با یک آهنگ هر دو هدفون رو تست می کنین، براساس مشخصاتی که من از این دو هدفون توی سایت آمازون و سی نت دیدم، کریتیو صداش بلندتر می شه. ولی به احتمال خیلی زیاد، اگر آهنگتون سطح بلندی معمولی داشته باشه (یعنی مثل بعضی ترک های کلاسیک بیش از حد صداش کم نباشه.) مطمئن باشید که قبل از رسیدن به حداکثر ولوم پلیرتون، هر دو هدفون به سطح بلندی نهاییشون خواهند رسید و بلندیشون یکی خواهد شد.
    Last edited by rave-87; 07-09-2014 at 23:18.

10. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

ممنون از راهنماییت rave-87 عزیز
    منتهی من دیگه انقدر هدفون in air استفاده کردم یکم دلمو زده نه اینکه بد باشن چون هدفون klipsch و jvc من هردوتا سیمشون پاره شد
    اما من الان دنبال یه هدفون فول سایز میگردم که قابلیت حمل و نقل هم داشته باشه چون من شبا که با آهنگ میخوابم روزا هم بیرون آهنگ گوش میدم
    در حال حاضر هم philips shl9600 رو دارم که تقریباً عمرشو کرده منم الان نهایت هزینه ای که میتونم برای هدفون فول سایز بکنم 350 تا 400 تومن هست

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون
    به نظر شما این هدفون با پلیر کوون میتونه خودشو رو بهتر نشون بده ؟ یا تفاوتی در پلیرهای اجرایی نداره این هدفون یا کلا به نظر شما این هدفون ( فیلیپس ) میتونه جایگزین موقتی خوبی باشه؟
    و در آخر اینکه بعد از استفاده موقتی ازاین هدفون شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید که صدای شفاف و خوبی رو داشته باشه با کیفیت بالا. من خودم کلیپش رو دوست داشتم. نمیدونم هنوز هست یا نه
    یه مدلش بود که مخصوص دستگاه های اپل بود و این محصولاتی که به صورت اختصاصی واسه اپل زده میشه یه جورایی منم از اون شرکت زده میکنه
    نظر شما چیه ؟ چی رو پیشنهاد میکنید؟
    حدود قیمتم هم تا 200 تومن هست

مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند تومانه؟ ایا برای ورزش مناسبه؟ موقع ورزش داخل گوش ثابت میمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •