دیروز و امروز چند ساعت قطع شد، شما هم مشکل داشتین؟
قسمت رویدادهای کاربر، 18 تا "عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان" زده شده اینا یعنی چی؟ از ساعت 14:59:28
آخریش Concurrent user login not allowed (15270728@46.224.0.8 clid c8be.1921.539d)
دیروز و امروز چند ساعت قطع شد، شما هم مشکل داشتین؟
قسمت رویدادهای کاربر، 18 تا "عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان" زده شده اینا یعنی چی؟ از ساعت 14:59:28
آخریش Concurrent user login not allowed (15270728@46.224.0.8 clid c8be.1921.539d)
برای منم این مشکل پیش اومد قبلا دیگه پیگیری نکردم چون بعد دو سه دقیقه وصل شد. همین رویداد رو زده بود تو پنلم. جریانش چی هست؟ یعنی چی "عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان"؟
این از وضعیت امروز من
پینگ به گوگلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پینگ به سرور خوده های وبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هر کی های وب بگیر اشتباه بزرگی کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 روز دیگه اشتراکم تموم میشه
به هیچ عنوان دیگه تمدید نمیکنم
زنگ هم که میزنم 30 دقیقه حرف میزنم ( 15دقیقه پشت خط )
سرویس 1 مگ
دانلود شبانه تایم رایگان
سرعت دانلود حدود 700k
جالبه این سرعت شبانه با قند شکن هست !
سرعت روز حدود 750k
مازندران - ساری
لعنت بر های وب با این اینترنت ذغالیش
پشتیبانی که فقط چرت وپد تحویل مشترکا میده
پوکیده وحشتناک های وب
2مگ
[IM
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by ham33d; 25-01-2014 at 16:57.
خدمت شما
تست سرعت از چندجا
اخریش هم اصفهان هست
![]()
اخرش که نفهمیدیم این های وب چجوریاست ؟
یکی میگه عالیه , پینگ زیره 50 واسه داخل
یکی میگه اشغاله , پینگ 150 به بالا واسه داخل
گند های وب هم دراومد
چند دقیقه پیش باز قطع شد سرعت مرور صفحات هم پایین اومد، میگفتن های وب هفته اول عالیه، به یک هفته هم نرسید
اینطوری باشه ماه بعد احتمال داره برم سمت مخابرات، دیگه انتخابی نیست. مبنا مزخرف بود
نتم قطع شده زنگ زدم پشتیبانی های وب گفت 30 نفر منتظر اپراتور هستن یه چند ساعت بعد دوباره ز زدم ایندفه گفت 45 نفر گفتم باشه بعد از یکساعت نوبت اول شدم یک ربع همینجوری نوبت اول بودم بعد دو هزاریم افتاد که بابا اصلا اپراتوری در کار نبست هی ملت وای میستن و چون می رن نفر بعدی فکر می کنن حتما اپراتور به نفر قبلی پاسخ داده منو میگی
حالا یه سوال جایی هست بریم شکایت کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)