تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 645 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی لپ تاپ سونی گرفتم که بنا به دلایلی مجبور به تعویض ویندوزش شدم.روی ویندوز اصلی قسمت بالای صفحه دسکتاپ یه تولبار بود.حالا برنامه اون رو از کحا باید بیارم؟
    اینی که شما میگی برنامه ای هست که همراه ویندوز اورجینال میباشد میتونید از سایت خود سونی قسمتی که درایورها رو گذاشته برای دانلود بگیری تو قسمت software یا application

اونی که شما میگی ربطی به ویندوز نداره. یه چیز جانیبیه هست که رو ویندوز نصب میکنن. درضمن اون ویندوز اگه اینو داشته اصل نبوده. از همین ویندوزهای معمولی بوده ویندوز های اصلی از این جنگولک بازی ها نداره .غیر از ایکن های اصلی چیزی رو دیسک تاپ نیست.

دوست عزیز ویندوز ایشون اصل بوده اینم برنامه ای هست که همراه اورجینال ارائه میشه روی سری های جدید شرکت سونی موجود میباشد.

سلام
    از کجا دقیقاً میشه فهمید که ویندوز ارجنیال خود کارخونه است؟
    آیا میشه ویندوز رو به نام خودمون رجیستر کنیم؟اگه میشه کجا و چطوری؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    از چند طریق میشه متوجه شد یکی اینکه همراه ویندوز اورجینال روی لپ تاپ برنامه های جانبی زیادی هست مثلا اگر سونی باشه vaio care... اگر دل باشه dell data.... و همچنین روی خود لپ تاپ برچسب ویندوز زده میشه مثلا میزنه windows 7 home premium سوم اینکه معمولا یه پارتیشن مخفی دارند که معروفه به پارتیشن ریکاوری حجمش هم بسته به خود ویندوز متفاوته بین 8 تا 14 گیگ هست.

2. این کاربر از CYPRESS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Camaro Z 28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همین جا !

پيش فرض

سلام دوستان من يه اچ پي مدل 3140se گرفتم من تو همه سايتا و مجلات خونده بودم كه كارت گرافيك اين مدل 5650 اي تي آي هست اما تو ديوايس منيجر من نوشته intel hd graphics درحاليكه برچسب ati قرمز رنگ روي لپ تاپم هست و manufacurer رو هم زده ati technologies
    حالا نظرتون چيه؟ آيا گرافيكم 5650 نيست؟ خواهش ميكنم جواب بدين
    دوستان اگه نباشه سرمو كلاه گذاشتن

سیستم شما دو تا کارت گرافیک داره یه Intel که آنبرده و دومی هم Ati
    با نصب درایور درست میشه

4. این کاربر از Camaro Z 28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Camaro Z 28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همین جا !

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی لپ تاپ سونی گرفتم که بنا به دلایلی مجبور به تعویض ویندوزش شدم.روی ویندوز اصلی قسمت بالای صفحه دسکتاپ یه تولبار بود.حالا برنامه اون رو از کحا باید بیارم؟
    حداقل مدل لپ تاپ رو میگفتی!

خودت مدل لپ تاپ رو توی ساپورت سونی وارد کن حتما پیدا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام یک وایو خریده که winsows 7 روش به صورن پیشفرض نصب بود

الان یه مدته قاطی کرده و یهو خاموش میکنه و تا چند دقیقه نمیشه روشنش کرد

میخوام ویندوزشو عوض کنم ولی دوتا مشکل هست:

1. هارد پارتیشن بندی نشده و تمان فیلم ها و عکسهاش و خود ویندوز تو یک درایو ( C ) هستند
    2. ویندوز خودش original هست و دلم نمیاد پاکش کنم!!!!!

خواهش میکنم کمکم کنید! خیلی ضروریه

فقط خواهشن اگر میخواین راهنمایی کنین جامع و کامل باشه

ممنون از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب نداره. خیلی از سیستم ها این اسلات رو نداره جایش PCMCia داره که البته سرعتش خیلی پایینه.
    شما چی میخوای وصل کنی؟؟ با USB کارتون راه نمی افته؟؟
    البته 90 درصد مدلهای جدید این اسلات رو دارن.

برادر من مدل g73jh رو خریدم expresscard نداره می خوام گرافیک وصل کنم بهش.عزیز دل اگه من بخوام اکسترنالشو بگیرم که معلوم نیست تو ایران باشه یا نه سرعتش فرق می کنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برادر من مدل g73jh رو خریدم expresscard نداره می خوام گرافیک وصل کنم بهش.عزیز دل اگه من بخوام اکسترنالشو بگیرم که معلوم نیست تو ایران باشه یا نه سرعتش فرق می کنه
    چطوری گرافیک وصل کنین بهش؟؟
    این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!
    Last edited by Milad4171; 02-02-2011 at 16:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[QUOTE=Milad_4171;5824539]چطوری گرافیک وصل کنین بهش؟؟
    این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!

از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل کرافیک وجود داره که فکر کنم ای جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 و پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام یک وایو خریده که winsows 7 روش به صورن پیشفرض نصب بود

الان یه مدته قاطی کرده و یهو خاموش میکنه و تا چند دقیقه نمیشه روشنش کرد

میخوام ویندوزشو عوض کنم ولی دوتا مشکل هست:

1. هارد پارتیشن بندی نشده و تمان فیلم ها و عکسهاش و خود ویندوز تو یک درایو ( C ) هستند
    2. ویندوز خودش original هست و دلم نمیاد پاکش کنم!!!!!

خواهش میکنم کمکم کنید! خیلی ضروریه

فقط خواهشن اگر میخواین راهنمایی کنین جامع و کامل باشه

ممنون از همه

قبل از اینکه دست به تعویض ویندوز بزنی اول مطمئن شو که سیستم مشکل دمائی نداره.
    برای تعویض ویندوز هم مشکلی نیست میتونید باز همون ویندوز اصلی رو برگردونید که با ریکاوری مشکلتون حل میشه که آموزشش هم تو قسمت مربوطه هست. عکسها و فیلمها رو هم میتونید به یه هارد اکسترنال انتقال بدید البته اگر حجم بالایی نداره روی فلش هم امکانپذیر هست.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    امروز ظهر لپ تاپمو Hibernate کردم و شب اومدم سراغش
    حدود یک ربع که باهاش کار کردم یهو پیغام اتمام شارژ داد و دستگاه خاموش شد . قبلش توی ویندوز 40% باطری رو نشون میداد . بعد از اینکه توی شارژ زدم و روشنش کردم از 0% شروع به پر شدن کرد
    چطور چنین چیزی ممکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •