دوستانی که از نکات جالب بازی گفتن، یه نکته ی خیلی مهم رو فراموش کردن:
وقتی جلوی یه ماشین بایستید و با تفنگ سر راننده رو نشونه بگیرید، خودش پیاده می شه و فرار می کنه، دیگه نمی خواد خودتون پیادش کنید.
دوستانی که از نکات جالب بازی گفتن، یه نکته ی خیلی مهم رو فراموش کردن:
وقتی جلوی یه ماشین بایستید و با تفنگ سر راننده رو نشونه بگیرید، خودش پیاده می شه و فرار می کنه، دیگه نمی خواد خودتون پیادش کنید.
یکی از دوستام این بازی را گرفته و میگه واسم اجرا نمیشه!! سیستمش اینه:
سلرون 2.8
7600 gt :کارت گرافیک
رمشم یک گیگ!
آیا این سیستمش مناسبه واسه بازی؟
سلام
متاسفانه اجرا نمیشه
البته به سیستم نیست این بازی انقدر نحس شده که خیلی ها به مشکل بر خوردند نه از لحاظ سخت افزار بلکه نرم افزاری!
خود این بازی حدود 1000 تا از رم رو میگیره و بخاطر همین فکر نکنم با 1 گیگ اجرا بشه
اگر هم اجرا بشه فریم ریت بازی حدود 2 میشه!
البته با اطلاعاتی که دوستان در پست اول گذاشتن مشکل حل میشه.!
مثلا واسه من یه کرک رازور و طریقه تبدیل سرویس پک 2 به 3 مشکلم رو حل کرد!
سلام دوستان.
من از ویستا استفاده میکنم. زمانی که این بازی به طور کامل بالا میاد، حدود دو و نیم گیگ از فضای رم رو اشغال میکنه، و همین باعث میشه که زمان لود شدن بازی خیلی طول بکشه. البته رم سیستم من چهار گیگِ و خیالم از بابت رم راحته. ولی در کل، این بازی با رم کمتر از دو گیگ تقریبا غیر ممکنه..
در ضمن من لینک دانلود چند تا از عکسهای خفن از بازی رو در صفحه 515 گذاشتم. برید دانلود کنید و حالشو ببرید.
خسته نباشید این که همش شد بقیش رو نمی گم که ؟!
حالا شما که بازی رو تمام کردی ما هم تا 60 رفتیم و دیگه مرحله ای نیست حالا این وسط یه نفر زنگ میزنه به موبایل و یه چیز میگه نمی دونم چی چی مادر تو چی چی نیکو هم یه جواب بهش میده فکر کنم خود داری می کنه و طرف هم قطع می کنه اینجا چی باید کرد تا یه اتفاق صورت بگیره ؟؟؟
هیچی نفهمیدم چی گفتی!!!!!!!!!!
چی چی !
منظورت اون قسمته که هیچ ماموریتی نداری؟؟؟
اگه اونجایی که باید واستی یکی بهت تلفن کنه من نفهمیدم چی میگی آخه هزار تا تلفن میزنن بعدشم من که دقیق حرف هاشونو حفظ نمی کنم اگه میتونی یکم واضح تر بگو !
راستی این ساختمان سازمان مللش چرا بالاش نوشته geta life ?
خیلی جالبه پایینش پر از پلیس !
ولی خوب مراحلش خیلی کمتر از gta san andreas بود.
سلام.
من بازی gta رو تا 30 % رفتم ولی ویندوزم مشکل پیدا کرده و میخولم عوضش کنم
میخوام وقتی ویندوزم رو عوض کردم دنباله gta برم و نشینم از اول برم
مشه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضیا بکاپ هم از سیوشون گرفتن ولی ارور میده باید چیکار کنم که سیو هام ارور نده؟؟؟؟؟؟؟
و بتونم دنباله بازی رو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا کسی نمی تونه مشکل من رو حل کنه؟؟؟؟
یعنی چی منفجر شده؟؟؟منظورت چیه ؟؟شما واس ایمیل ها رو بخونید و پاسخ بدی
یکم واضح تر توضیح بده
دوستان من الان گیره دوتا مرحلم
25 درصد بازی که میشه دو تا مرحله میاد که شکله علامت سوال هست رو نقشه که یکیش رو میشل دوست دخترت میده باید بری خونه یه یارو بعد کسی نیست یه لب تاپ اونجاس فقط نقطه زرد هم تو نقشه همون لب تاپه میشه اونجا که میرم میگه e بزن بشین پایه نت میرم ولی چیزی نمیشه باید چیکار کنم؟؟
اون یکی علامت سواله هم اونه که یارو دمه ساحل وایساده داره دریا رو نگاه میکنه سیبیل داره بعد باید بری یه جا دیگه دمه ساحل که دوربین داره اونجا زنگ میزنه به یکی بعد دیگه هیچی نیست رو نقشه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟
کمکم کنید گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)