فایل اصلی بازی حدود 200 مگ هست.
شاید اون فشرده است!!!
یا شاید هم اصلی نباشه.
فایل اصلی بازی حدود 200 مگ هست.
شاید اون فشرده است!!!
یا شاید هم اصلی نباشه.
باسلام
اگه فشرده است چطوری اجرا میشه ؟؟؟؟
من ایمیجم که گرفتم شد204 مگ
باrarفشرده کردم شد21 مگ
بازیپ فشرده کردم شد25.6 مگ
بادوتا نرم افزار دیگه فشرده کردم شد32و22 مگ
واقعا موندم قضیه چیه adrss
میتونی یه عکس باگوشی از اون فایل 80 مگت بگیری ببینیم چه طوری چطوری نیست من که گیج شدم![]()
من الان راهنمایی تون می کنم ایشون از این آدرس دانلود کردند که به قول این سایت مخصوص کامپیوتر هست من که دانلود کردم مالی نیست همین Emulator خودمون بهتره بیا اینم آدرسش اگه خواستی دانلود کنی!
و دوم من که چشمم آب نمی خوره شهری وجود داشته باشه آخه خیلی ها تو این تاپیک تلاش کردن تا شهر برن ولی فعلا که کسی نتونسته به هر حال!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سوم من بازی نسخه دختر و پسر و !!!نیتودو !!!اگه درست نوشته باشم رو رو با ایمیجش و Emolator به شما 70MB میدم اگه می خوای بگو آپ کنم! کار خودمه و ازش مطمعنام!!
به نظر من که اصلی نیست چون شرکت دلفی روش کار کرده!![]()
حتما شما رو دعا می کنیم و امیدوارم موفق و موید باشید دوست من![]()
من بازم می گم فکر نمی کنم شهری باشه فعلا بای
از سیوت ممنونم دوست من ولی چطوری همه رو طلایی کردی لطف کن یه آموزش بزار ما هم یاد بگیریم
و لطفا یه سری هم به اینجا بزنید و نظرتون رو بدید این سایت منه!
منتظر حضور گرمتون هستم فعلا بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دوست من راستی راجب سیوت خیلی خوب بود تا2پاییز خوب بازی کردی آفرین فقط اگه من جای تو بودم گاو وگوسفند ومرغ نمی خریدم که hard worker بپره با اکسچنج می آوردم آخه کی حوصله داره 6000g فقط پول یه گاوه و4000g فقط پول یه گوسفند تازه باید کلی پول واسه بزرگ کردن خونه بدیم به نظر من که اصلا نمی شه کل فصلهای سه سال رو hardworker کرد نظر شما چیه؟؟!!!!
درباره شهر هم یکی میگه دوستم رفته یکی می گه رفته بودم سیو نمیدم عکس میزارم یکی میگه دوستم سیو داره 20000تومان می فروشه از این حرفا ولی من میدونم که دهکده که کارن مریض میشه میره وجود داره خودم هم رفته بودم ولی هر چی میگم کسی باور نمی کنه تازه نه مدرکی هم ندارم جز اینکه وقتی برگشتم سگا رودیدم که قیمتاشون بود:30000g,35000gحالا ما گفتیم ولی هیچ کس باور نمیکنه
مشکل ما کامل نبودن 100درصد بازیه وگرنه میره شهر![]()
چشم عزیزم تابعد از ظهر ساعت 6.00 یه آموزش میزارم البته من درسطحی نیستم که آموزش بدم بچه ها همه اوستان !!!!!!!![]()
من حرف شما رو قبول دارم چون خودم هم با چشمام دیدم ولی خودم نتونستم برم!
آموزش رفتنش و گرفتن عروسک جادویی سبز که همه چیز رو برات رایگان می کنه رو فکر کنم صفحه 415 گذاشتم دقیقا یادم نیست حالا بگذریم راستی لطف می کنی بگی شما چطوری به اونجا رفتی من دیدم ولی خودم موفق به رفتن نشدم همونجاست که Won دستگیر میشه درسته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)