تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 4105 اولاول ... 2042047051051651751851952052152252352453057062010201520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. من اعزامم 1 آبان هست افتادم شهدای کرمانشاه. دوستان اطلهعاتی در مورد این پادگان دارن؟ آیا لیسانس و فوق لیسانسها با هم هستند؟ یا جدا ؟
    سلام دوست عزیز. من هم آموزشی این پادگان بودم و تازه دورمون تموم شده. عرض کنم که در کل پادگان خوبی هستش. قبلا معروف بود به هتل شهدا اما الان با عوض شدن فرمانده کمی سختگیر شدن. معمولا فوق لیسانس و دکترا رو سعی میکنن گردان جدا سازماندهی کنن ولی الزاما اینطور نیست. دوره ما به دلیل رژه 31 شهریور تقریبا بیشتر کلاسها و اردو و اینجور چیزا حذف شد. اما برای شما دوره سختی رو پیش بینی میکنم. به خصوص اردو که باید تو هوای سرد بخوابید. حتما لباس گرم ببرین. در کل انتظار آسونی رو نداشته باش که جا نخوری. سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by mortez maya; 18-10-2011 at 14:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها من اعزامم 1 آبان هست یا در واقع بود که دانشگاه قبول شدم حالا سوالم اینه که اگه تا 1 آبان معافیت تحصیلی صادر نشه غیبت می خورم؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها من اعزامم 1 آبان هست یا در واقع بود که دانشگاه قبول شدم حالا سوالم اینه که اگه تا 1 آبان معافیت تحصیلی صادر نشه غیبت می خورم؟؟
    شما الان دانشگاه ثبت نام کردی؟ یا فقط قبولیت اومده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم شما هر چه سریعتر برید قسمت نظام وظیفه دانشگاهتون و برگه سبزتون هم بهشون میدید و اونا خودشون یه نامه بابت قبولی میدند و با برگه سبز و مدارک دیگه که بهم منگنه شده سریعا باید ببرید به پلیس + 10 محل تحصیل تون و اونجا هم با مسئولش صحبت کنید که همون موقع براتون ثبت کنه و رسید پلیس + 10 رو برای معافیت تحصیلی ازشون بگیرید.البته برای خودم اینطوری بود و قبلش ثبت نام هم کرده بودم.
    پ.ن :در هر صورت غیبت نباید داشته باشید تا براتون معافیت تحصیلی صادر بشه

5. این کاربر از mmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

سلام دوستان.
    من با اینکه سابقه بسیج ندارم ولی با پارتی تونستم به سپاه درخواست پذیرش بدم.ولی اون آقایی که پرونده مو تحویل گرفت،گفت بهتره اعزامتو یه دوره عقب بندازی(اعزامم 1دی هست و یه بار تمدید کردم.قبلا 1 آبان بودم) تا با کارت بسیج فعال بتونی دوره تکمیلی که دیماه برگزار میشه شرکت کنی تا هم آموزشی نخوای بری و هم خیالت راحت باشه که میافتی شهر خودت(همونجا که درخواست دادم) وگرنه اگه تکمیلی نرفته باشی معلوم نیست بعد آموزشی موقع تقسیم کجا بندازنت.دوستانی که تجربه پذیرش از سپاه رو دارن لطفا راهنماییم کنن.چیزایی که اون آقا بهم گفت واقعیت داره؟(درمورد تقسیم بعد از آموزشی)
    ممنون
    پذیرش شدی یا فقط درخواست دادی اگه پذیرش شدی با پارتی باید بیفتی شهر خودت جون اونجوری دیگه پذیرش معنا نداره اگر بسیج تکمیلی داشته یودی نیازی به پارتی نبود پارتیت کلفت باشه حله کلا پذیرش شدی حله

7. این کاربر از hellionamour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

سلام دوستان.
    من با اینکه سابقه بسیج ندارم ولی با پارتی تونستم به سپاه درخواست پذیرش بدم.ولی اون آقایی که پرونده مو تحویل گرفت،گفت بهتره اعزامتو یه دوره عقب بندازی(اعزامم 1دی هست و یه بار تمدید کردم.قبلا 1 آبان بودم) تا با کارت بسیج فعال بتونی دوره تکمیلی که دیماه برگزار میشه شرکت کنی تا هم آموزشی نخوای بری و هم خیالت راحت باشه که میافتی شهر خودت(همونجا که درخواست دادم) وگرنه اگه تکمیلی نرفته باشی معلوم نیست بعد آموزشی موقع تقسیم کجا بندازنت.دوستانی که تجربه پذیرش از سپاه رو دارن لطفا راهنماییم کنن.چیزایی که اون آقا بهم گفت واقعیت داره؟(درمورد تقسیم بعد از آموزشی)
    ممنون
    دوست عزیز چطور سابقه بسیج نداری میخوای با کارت فعال دوره تکمیلی یا همون کفایتو بری ؟من دوتا اشنامون بدون بسیج جفتشونم اشنا داشتن بعد اموزشی هم افتادن تهران شهر خودشون تازه غیبتم داشتن بگو اگه قراره شهر دیگه بیافتن چرا پذیرش میکنن؛من خودم پذیرش سپاهم 1 ابان میرم اموزشی

9. این کاربر از hellionamour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

سلام دوستان.
    ممنون
    مراحل شرکت در دوره تکمیلی:
    گرفتن کارت عادی بسیج ----> گرفتن کارت فعال بسیج ----> شرکت در دوره تکمیلی البته دقت کنید زمان شرکت در این دوره باید حداقل 6 ماه قبل از اعزام باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما الان دانشگاه ثبت نام کردی؟ یا فقط قبولیت اومده؟؟
    من دانشگاه ثبت نام کردم مدارک هم کامل تحویل دادم . خدشون گفتن واسه معافیتت اقدام می کنیم . غیبتم که تا حالا ندارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مراحل شرکت در دوره تکمیلی:
    گرفتن کارت عادی بسیج ----> گرفتن کارت فعال بسیج ----> شرکت در دوره تکمیلی البته دقت کنید زمان شرکت در این دوره باید حداقل 6 ماه قبل از اعزام باشد.
    نیاز نیست 6 ماه قبل باشه. دوره آموزشی ما یکی بود تکمیلی رفته بود هنوز کارتش نیومده بود. به محض آمدن کارت ترخیص شد.

13. این کاربر از mortez maya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smwin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای مشکل روانپزشکیم که از سه تا دکتری که باید امضا میکردن دوتاشون امظا کردن گفتن معاف موقتی و دکتر سوم امروز کار داره نمیاد که امضا کنه
    میخواستم ببینم معاف موقت یعنی چی؟
    اگه میشه شرایطشو برام کامل بگین که چطوریه این معافی؟َ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •