من مودم وایرلس broadkam دارم و برای موبایلم و لپتابم استفاده می کنم وقتی مودم رو روشن می کنم خودکار وصل میشه اگه بخوام شبانه صبانت استفاده کنم باید چی کار کنم که بتونم user و pass وارد کنم؟
من مودم وایرلس broadkam دارم و برای موبایلم و لپتابم استفاده می کنم وقتی مودم رو روشن می کنم خودکار وصل میشه اگه بخوام شبانه صبانت استفاده کنم باید چی کار کنم که بتونم user و pass وارد کنم؟
دوستان آپلودباز شبا تقریبا down میشه. نمیشه دانلود کرد. شما آپلودسنتری سراغ ندارید که مثل آپلودباز به IP حساس نباشه و ریزوم داشته باشه؟ ممنون میشم بگید.
سلام
چرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطا می دهد؟!
Server Error in '/' Application.
The current identity (NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE) does not have write access to 'c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files'.
پس چطور ترافیک مصرفی را چک کنیم؟!
از تو خود صبانت برو ببین
با سلام
آقا این طرح های صبانت رو با قیمت هاش میشه بزارین
قرار نیست بتونی چک کنی ...
اگه بتونی چک کنی پس اونا چه جوری حجم تو و امثال تو رو بدزدند ؟
Last edited by .mohsen; 27-01-2012 at 23:06.
سلام دوستان
من میخوام تو مشهد از وایمکس بیام به سمت adsl به نظرتون شماها که صبانت دارین،شاتل بگیرم یا صبانت؟
یکی از دوستام که شاتل داره میگه خیلی عالیه و پهنای باند رو باز کردند و سرعت دانلودش با 256کیلوبایت بودن اشتراکش،به300کیلو هم میرسه!!
ولی یکی از دوستام که صبا داره هم میگه خیلی راضیه و قطعی نداره!!
چیکارکنم؟خیلی گیج شدم!!
راستی،صبانت تو دهه فجر بنظرتون طرح داره واسه تخفیف(مثلا واسه مودم) یا نه؟
ممنونم
اول پیشنهادم این هست که مودم ای دی اس ال رو از بازار تهیه کنید.
نکته دوم اینه که چند وقتی است همه ISP ها قعطی دارن.حتی برای من هم که فعلا خیلی خوبه قعطی داشته.اگر بتونید تو منظقه خودتون یکی رو پیدا کنید که صبا یا شاتل داره و ازش سوال کنید عالی میشه.![]()
چند وقتی هست که خیلی صبانت از لحاظ بازکردن صفحات کند شده. سرویس های گوگل رو بسیار کند باز می کنه(جیمیل کند، سرچ کند، پلاس لود نمیشه، گوگل تاک لاگین نمیکنه). حتی نمیشه یه سرچ کرد. کلا با سایتای غیر از رجانیوز و فارس نیوز مشکل داره و کند کار می کنه. خود پشتیبانی هم این مسائل رو تائید می کنه.
Last edited by solidworm; 28-01-2012 at 20:02.
دارن یه کارایی می کنند بی شرف ها .......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)