تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 827 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در سایتهای وسترن و سیگیت و در قسمت مربوط به مشخصات هاردهای اینترنال ، حداکثر دمای مجاز مکانی که هارد در آنجا قرار گرفته نباید بیش از 60 درجه باشه (Environmental Temperature) . این مشخصات نشان میدهد که دمای 60 درجه برای خود هارد مشکلی ایجاد نمیکند ولی توصیه میکنم اجازه ندید هارد به این دماها برسه . با نصب یک فن خیلی راحت میتوان دمای کاری هارد را کاهش بدید . البته هاردهای 3.5 اینچی و پرظرفیت و 7200rpm بیشتر و زودتر گرم میکنند نسبت به هاردهای 2.5 اینچی 5400rpm و کم ظرفیت ...
    در مورد هارد های اکسترنال به جهت وجود باکس پلاستیکی و سایر اجزاء الکترونیکی بغیر از هارد ، حداکثر دمای محیطی مجاز معمولاً کمتر از حالت اینترنال هست . دمای هارد اکسترنال شما چقدر هست ؟
    مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟
    دمای 36 درجه خوبه و مشکلی نداره .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زمانی که هارد رو به ----- برای ضبط قرار میدم ارور میده مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمانی که هارد رو به ----- برای ضبط قرار میدم ارور میده مشکل از کجاست؟
    چه اروری میده ؟ (اروری که داده را اینجا بنویسید) .

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چه اروری میده ؟ (اروری که داده را اینجا بنویسید) .
    eror conect

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی PC یا لپتاپ تست و بررسی کنید که آیا مشکلی از لحاظ شناسایی شدن و یا کارکرد آن دارد یا ندارد ؟
    احتمال بعدی به خاطر نوع فرمت پارتیشنهای هارد هم میتونه باشه ، بعبارت دقیقتر ----- ممکنه فرمت NTFS را شناسایی نکنه که در اینصورت باید به صورت FAT32 فرمت بشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

روی PC یا لپتاپ تست و بررسی کنید که آیا مشکلی از لحاظ شناسایی شدن و یا کارکرد آن دارد یا ندارد ؟
    احتمال بعدی به خاطر نوع فرمت پارتیشنهای هارد هم میتونه باشه ، بعبارت دقیقتر ----- ممکنه فرمت NTFS را شناسایی نکنه که در اینصورت باید به صورت FAT32 فرمت بشه .
    از لحاظ کارکررد مشکلی نداره NTFS بهتره به طور کلی یاFAT32?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا که حرف از دما زدید هارد من my book exs... از وسترن هست دماش ثابت 36 وقتی توش فایل ریختم (البته زیاد بود و چند ساعت کار میکرد حدود 400 -450 گیگ)
    دمای اون رفته رفته به 46 و گاهی به 47 میرسید مشکلی نداره؟(از 47 بیشتر نمیشد و برمیگشت به 46 )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من یه هارد یه ترا میخوام بگیرم واسه آرشیو کردن فیلم و سریال ممکنه در آینده هم ویندوز روش نصب کنم..
    طول عمرش و سرعتش برام مهمه..تو رنج 300-350 چی پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که حرف از دما زدید هارد من my book exs... از وسترن هست دماش ثابت 36 وقتی توش فایل ریختم (البته زیاد بود و چند ساعت کار میکرد حدود 400 -450 گیگ)
    دمای اون رفته رفته به 46 و گاهی به 47 میرسید مشکلی نداره؟(از 47 بیشتر نمیشد و برمیگشت به 46 )
    توصیه میکنم اگر به مدت طولانی از هارد استفاده میکنید و اگر به مدت طولانی هارد در حال read و write هست حتماً از فن استفاده کنید . هر چه دمای کاری پایینتر باشد بهتر هست (البته نه نزدیک به انجماد) . خودم که my book دارم در کپی های سنگین با استفاده از فن دمای هارد حدود 40 الی 42 هست .

دوستان من یه هارد یه ترا میخوام بگیرم واسه آرشیو کردن فیلم و سریال ممکنه در آینده هم ویندوز روش نصب کنم..
    طول عمرش و سرعتش برام مهمه..تو رنج 300-350 چی پیشنهاد میدین؟
    اگر هارد اینترنال میخواهید میتونید سیگیت barracuda 7200.14 بخرید . برای یکترابایت مدل نامبر آن ST1000DM003 هست که 64MB cache و SATA 6.0Gb/s هست و سرعت مناسبی هم دارد .
    اگر خودتون نصب میکنید دقت کنید که سیستم را بطور کامل خاموش و از برق بکشید و همچنین در هنگام نصب به برد روی هارد دست نزنید موقع پیچ و نصب کردن کردن هارد دقت کنید که برد هارد به بدنه کیس برخورد نکنه . موقع حمل و نقل دقت کنید که ضربه وارد نشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-03-2013 at 19:11.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •