تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 674 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

دوستان کسی لینک آخرین پچ و کرک رو داره ؟
    + اینکه آیا پچی هست که دوربین رو عقبت بکشه ؟!! و آیا تنظیمی داره که مثله قبل شوت ها هدف دار بشه و به مقصد بازیکن دیگه باشه حتما !

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

کسی کرک پچ 1.3 نداره؟
    من نمیخوام از پچی استفاده کنم اگر پچ 1.3 , dlc 2 نصب کنم ورژن بازی جدید میشه؟
    این کارارو کردم ولی پیغام خطا میده انگار کرک میخواد؟
    کسی از بازی بدون پچ استفاده نمیکنه؟ لطفا کمک کنید؟
    سلام
    من بدون پچ استفاده كردم
    فقط dlc 2 با كرك 1.2 رو نصبيدم
    البته بازي هم با فايل هاي اصلي نصب كردم
    فعلا اين بهترينه البته به نظر من
    موفق باشي

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام
    من بدون پچ استفاده كردم
    فقط dlc 2 با كرك 1.2 رو نصبيدم
    البته بازي هم با فايل هاي اصلي نصب كردم
    فعلا اين بهترينه البته به نظر من
    موفق باشي
    کرک 1.2 منظورت هومن پچ 1.2 کونامیه؟
    dlc 2 فقط باید فایل dt0c رو کپی کرد؟
    بهد نصب ایندو بازی اجرا میشه یا خطا میده که نیاز به کرک جدید داره مثل پچ 1.3؟

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

کرک 1.2 منظورت هومن پچ 1.2 کونامیه؟
    dlc 2 فقط باید فایل dt0c رو کپی کرد؟
    بهد نصب ایندو بازی اجرا میشه یا خطا میده که نیاز به کرک جدید داره مثل پچ 1.3؟
    اول با فايل هاي اصلي نصب كن بازيرو بعد كرك 1.2 رو بريز آخر سر هم Dlc 2
    هيچ مشكلي پيش نمياد
    از پست اولين همين تايپيك بردار كه زحمتشو آرمين كشيده
    موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان كاملترين و بهترين پچ كه تا حالا اومده كدومه بيخودي بقيه رو دانلود نكنم

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

اول با فايل هاي اصلي نصب كن بازيرو بعد كرك 1.2 رو بريز آخر سر هم Dlc 2
    هيچ مشكلي پيش نمياد
    از پست اولين همين تايپيك بردار كه زحمتشو آرمين كشيده
    موفق باشي
    مرسی دوست عزیز درست شد کیت سرور خودمو ریختم شناخت.
    1سوال داشتم؟ من نمیتونم از option file که توی my document هست از پچ دیگه ای که ورژن خودم که 1.2 هست استفاده کنم؟ اخه option file واسه پچ pesedi 1.2 رو که ورژن 1.3 هست رو با off editor به ورژن 1.2 تبدیل کردم پعد داخل my document ریختم قبل اینکه منوی بازی بیاد میپره بیرون؟ چیکار کنم؟ پیشنهاد میکنید واسه جدید شدن ترکیب تیمها از edit کدوم پچ استفاده کنم که بیرون نیاد؟

داره خودمونی میشه blackstare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من خیلی وقته که دارم pes بازی می کنم ولی در مورد این ورژن واقعا نمی دونم چی بگم؟!؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم...
    من به این بازی معتادم! ولی هر چی بیشتر این ورژن 2011 رو بازی می کنم بیشتر ازش بدم میاد تا اینکه لذت ببرم. واقعا game play بازی افتضاحه و این افتضاح بودن رو در مستر لیگ و لیگ های دیگری که هست بیشتر نشون میده.
    پاس دادن نسبت به ورژن های قبلی بهتر شده ولی بازم مشکل داره مخصوصا پاس های بلند که هیچ کنترلی روشون نیست!! تا آخر پر میکنی پاس بلند رو میندازه 2 قدم اونورتر ولی در عوض میبینی بعضی وقتا یه اشاره می کنی میندازه اونور زمین!
    یا مثلا وقتی دو تا بازیکن تو یه خط هستن که یکی تو افسایته و یکی نه وقتی پاس بندازی در 100% مواقع توپ رو میندازه برای اونی که تو افسایته!! که این مورد از همه بیشتر منو عصبی می کنه!!

عوض کردن بازیکن که دیگه فاجعه است!! توپ زیر پای یکی از بازیکنات داره قل می خوره ولی شماره روش نیست هرچقدر هم دکمه L1 رو میزنی شماره بالای سر بازیکنای دیگه میره و دست آخر هم همه چی قاطی میشه!
    بازی تک ضرب خیلی مشکل شده و بعضی وقتا تا زمانی که توپ به پای بازیکن کاملا نچسبه نمیشه کاری انجام داد! در صورتی که در ورژن های قبلی وقتی توپ داشت میرسید به بازیکن یا بازیکن داشت میرسید به توپ میتونستی بهش بگی که مثلا سرضرب شوت کنه یا پاس بده!
    دفع توپ یا بکش زیرش که کلا تعطیله! بازیکن تو محوته جریمه یه ساعت طول میکشه تا بخواد یه توپ رو بکشه زیرش و دفع کنه و در 99% موارد میندازه زیر پای مهاجم حریف!اونم مدافع های تراز اول دنیا! نه مثلا یحیی گل محمدی!!
    کلا مثل اینه که هیچ قانونی بر بازی حاکم نیست. وقتی تیم کامپیوتر شروع به حمله می کنه اگر قرار باشه این حملش گل بشه به هیچ وجه نمی شه جلوش رو گرفت. مثلا وقتی یه بازیکنش با به توپ می شه من شده که حتی 3 یا 4 بار زیر پای بازیکن تکل زدم و توپش رو گرفتم ولی باز بلند شده و توپ رو برداشته و من با خودم گفتم که آها این از اون مواردیه که قراره گل بشه!! و دست آخر هم میبینی هر چی خودتو به آبو آتیش بزنی و هر کاری بکنی فایده نداره و توپ به هر شکلی که شده می ره تو دروازت!!!
    خیلی مشکلات دیگری هم هست که اگر شما که همه حرفه ای هستید بازی کرده باشید حتما به اونها برخورد کردید.و اگر من بخوام اینجا همه رو بگم دیگه خیلی طولانی می شه ...
    خلاصه هر چند که من به این بازی اعتیاد دارم و از ورژن 2002 تا الان دارم بازی می کنم و آماتور هم نیستم! ولی این ورژن رو فقط به خاطر اعتیادی که به بازی دارم ، دارم بازی می کنم! وگرنه اگر اینطور نبود شاید تعداد بازیهام به 10 تا هم نمی رسید که قیدش رو میزدم.
    حالا امیدوارم که در update هایی که کمپانی میده این مشکلات حل بشن و ما هم بتونیم این update ها رو نصب کنیم و شاید باز هم از بازی pes لذت ببریم.

البته بگم که من از ورژن 1.2 استفاده می کنم.

8. 2 کاربر از blackstare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

دوست عزيز blackstare با تمام انتقاداتت موافقمخودم حوصله نداشتم بنويسم
    تازه جايي از همه باحال تره كه توپ توي يك قدميه ولي بازيكن بي محلي ميكنه بهش
    بساز بااين مدل چون كاريش نميشه كرد
    البته كم كم دست مياد بازي
    سعي كن بيشتر توسر توپ بزني جلوي محوطه حريف فعلا بهترين دريبل هست تا بياي دريبل بچيني از gameplay
    واسه گرفتن توپ از حريف هم وقتي تنه به تنه ميشي باهاش جهت رو به سمتي بگير كه به بازيكن فشار بياره يعني خودتو بزار جاي بازيكن وبا فلش حول بدش تا بتوني راحت توپ رو بگيري و توي مواقعي كه دنبال توپ هستي R2 رونگه دار با ضربدر اين باعث ميشه سريع ترين مسير رو واسه دفاع پيدا كنهغلق زياد داره
    موفق باشي

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

مرسی دوست عزیز درست شد کیت سرور خودمو ریختم شناخت.
    1سوال داشتم؟ من نمیتونم از option file که توی my document هست از پچ دیگه ای که ورژن خودم که 1.2 هست استفاده کنم؟ اخه option file واسه پچ pesedi 1.2 رو که ورژن 1.3 هست رو با off editor به ورژن 1.2 تبدیل کردم پعد داخل my document ریختم قبل اینکه منوی بازی بیاد میپره بیرون؟ چیکار کنم؟ پیشنهاد میکنید واسه جدید شدن ترکیب تیمها از edit کدوم پچ استفاده کنم که بیرون نیاد؟
    خواهش
    تا اونجايي كه من ميدونم نميشه چون حتي گل هاي ضبط شده هم نشون نميده ورژني به ورژن ديگه
    من به سولت زياد وارد نيستم ببينيم بقيه چي نظر ميدن

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام دوستان
    من خیلی وقته که دارم pes بازی می کنم ولی در مورد این ورژن واقعا نمی دونم چی بگم؟!؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم...
    من به این بازی معتادم! ولی هر چی بیشتر این ورژن 2011 رو بازی می کنم بیشتر ازش بدم میاد تا اینکه لذت ببرم. واقعا game play بازی افتضاحه و این افتضاح بودن رو در مستر لیگ و لیگ های دیگری که هست بیشتر نشون میده.
    پاس دادن نسبت به ورژن های قبلی بهتر شده ولی بازم مشکل داره مخصوصا پاس های بلند که هیچ کنترلی روشون نیست!! تا آخر پر میکنی پاس بلند رو میندازه 2 قدم اونورتر ولی در عوض میبینی بعضی وقتا یه اشاره می کنی میندازه اونور زمین!
    یا مثلا وقتی دو تا بازیکن تو یه خط هستن که یکی تو افسایته و یکی نه وقتی پاس بندازی در 100% مواقع توپ رو میندازه برای اونی که تو افسایته!! که این مورد از همه بیشتر منو عصبی می کنه!!

عوض کردن بازیکن که دیگه فاجعه است!! توپ زیر پای یکی از بازیکنات داره قل می خوره ولی شماره روش نیست هرچقدر هم دکمه L1 رو میزنی شماره بالای سر بازیکنای دیگه میره و دست آخر هم همه چی قاطی میشه!
    بازی تک ضرب خیلی مشکل شده و بعضی وقتا تا زمانی که توپ به پای بازیکن کاملا نچسبه نمیشه کاری انجام داد! در صورتی که در ورژن های قبلی وقتی توپ داشت میرسید به بازیکن یا بازیکن داشت میرسید به توپ میتونستی بهش بگی که مثلا سرضرب شوت کنه یا پاس بده!
    دفع توپ یا بکش زیرش که کلا تعطیله! بازیکن تو محوته جریمه یه ساعت طول میکشه تا بخواد یه توپ رو بکشه زیرش و دفع کنه و در 99% موارد میندازه زیر پای مهاجم حریف!اونم مدافع های تراز اول دنیا! نه مثلا یحیی گل محمدی!!
    کلا مثل اینه که هیچ قانونی بر بازی حاکم نیست. وقتی تیم کامپیوتر شروع به حمله می کنه اگر قرار باشه این حملش گل بشه به هیچ وجه نمی شه جلوش رو گرفت. مثلا وقتی یه بازیکنش با به توپ می شه من شده که حتی 3 یا 4 بار زیر پای بازیکن تکل زدم و توپش رو گرفتم ولی باز بلند شده و توپ رو برداشته و من با خودم گفتم که آها این از اون مواردیه که قراره گل بشه!! و دست آخر هم میبینی هر چی خودتو به آبو آتیش بزنی و هر کاری بکنی فایده نداره و توپ به هر شکلی که شده می ره تو دروازت!!!
    خیلی مشکلات دیگری هم هست که اگر شما که همه حرفه ای هستید بازی کرده باشید حتما به اونها برخورد کردید.و اگر من بخوام اینجا همه رو بگم دیگه خیلی طولانی می شه ...
    خلاصه هر چند که من به این بازی اعتیاد دارم و از ورژن 2002 تا الان دارم بازی می کنم و آماتور هم نیستم! ولی این ورژن رو فقط به خاطر اعتیادی که به بازی دارم ، دارم بازی می کنم! وگرنه اگر اینطور نبود شاید تعداد بازیهام به 10 تا هم نمی رسید که قیدش رو میزدم.
    حالا امیدوارم که در update هایی که کمپانی میده این مشکلات حل بشن و ما هم بتونیم این update ها رو نصب کنیم و شاید باز هم از بازی pes لذت ببریم.

البته بگم که من از ورژن 1.2 استفاده می کنم.
    من مخالفم و اصولا هیچ کدوم از این مشکل ها رو بجز بازی سر ضرب ندارم. پاس های بلندش یه لم خاصی داره طول میکشه آد عادت کنه

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال تو ورژن قبلی (2010) اگه با صفحه کلید بازی میکردید دکمه c رو که میزدی بازیکن شروع به پا عوض کردن میکرد که خیلی راحت میشد با این حرکت بازیکن حریف رو دریبل زد حالا که تو 2011 دریبل سخت شده میخواستم بدونم با کدوم دکمه بازیکن پا عوض میکنه هر کار کردم نشد

12. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •