تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 2199 اولاول ... 2042047051051651751851952052152252352453057062010201520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Aeronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سرور های خارجی هم خوبه؟
    من که همون موقع که سرعت افتضاح بود سایت های داخلی رو راحت با سرعت بالا باز میکردم مثل سایت بانک پارسیان.

سرورهای خارجی هم بد نیست

2. این کاربر از Aeronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Aeronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این اعداد در چه رنجی باشند خوبه؟البته بدون توجه به گراف سیگنال.
    RSSI نمایشگر قدرت سیگنال دریافتی است عددش بین 40- تا 80- و بر حسب dbm است (چون یک المان توانی است) هر چه این عدد بیشتر باشد یعنی منفی آن کمتر باشد توان درفتی بیشتر و سیگنال قویتر است. بنابراین 40- قویترین و 80- ضعیف ترین سیگنال دریافتی است.

CINR نیز یک نسبت است .نسبت سیگنال مطلوب(carrier) به نویز (noise) و تداخل (interference) و در واقع همان سیگنال به نویز است که دوستانی که مخابرات خوندند میدونند. این عدد بر حسب دسی بل است و طبیعتا هر چه بیشتر باشد بهتر است.
    البته توضیحش مفصله ولی امیدوارم منظور رو رسونده باشم.
    Last edited by Aeronaut; 03-12-2011 at 15:15.

4. این کاربر از Aeronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من با مودم خارجی مبین نت وایمکس دارم (منطقه مون فقط این رو پوشش می داد). امکان ADSL هم نداریم. حالا دوستم که هم خونه ای منه هم اینترنت می خواد و میگه همین مبین نت رو با همدیگه شریک بشیم.

متاسفانه همونطور که می دونید مودم خارجی فقط یک پورت لن داره که خودم استفاده اش می کنم. فکر می کنم اگر بخوایم ایشون هم استفاده کنه باید اکسس پوینت بگذاریم و وایرلسش کنیم، درسته؟

ما اصراری نداریم که حتما وایرلس باشه (در واقع بهتره نباشه). وسیله دیگه ای نیست که بتونه با سیم هم این کار رو بکنه (سوئیچی چیزی)؟

اگر اکسس پوینت هم بگیریم امکانش هست که دوستم مثلا وایرلس استفاده کنه و خودم با کابل؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر اکسس پوینت هم بگیریم امکانش هست که دوستم مثلا وایرلس استفاده کنه و خودم با کابل؟
    بله میشه..منم مودم bm8301 دارم که الان از مودم adsl به عنوان اکسس پوینت دارم استفاده میکنم.. سیستم خودم با کابل-دو تا کامپیوتر و موبایل و.. با وایرلس!

7. این کاربر از File not found بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اينترنت بي‌سيم در ناباروري مردان موثر است

يافته‌هاي پژوهشي حاكيست: استفاده از اينترنت بي‌سيم (WiFi) در ناباروري مردها نقش دارد.
    به گزارش ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران آرژانتيني طي يك پژوهش، نمونه اسپرم مردان را به دو گروه تقسيم کردند.
    نيمي از نمونه‌ها در معرض فعاليت لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم براي ۴ ساعت قرار گرفت، اما گروه دوم در معرض لپ تاپ با ويژگي‌هاي ياد شده قرار نگرفت. در گروه اول، اينترنت بي سيم منجر به کاهش حرکت و قطعه قطعه شدن دي ان اي شد.
    بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله «Fertility and Sterility» منتشر شده است، اسپرم مرداني که در معرض لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم قرار مي‌گيرند، دچار قطعه قطعه شدن و کاهش حرکت مي‌شوند.
    در اين پژوهش تفاوتي در سطح مرگ اسپرم‌ها در هر دو گروه مشاهده نشد.
    پژوهشگران تاکيد دارند که قرار دادن لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم نزديک ارگان‌هاي توليد مثلي مي‌تواند در ناباروي مردان نقش داشته باشد
    اینی که شما میگین رو قبلا در مورد خود لپتاپ عنوان می کردند اون هم در حالتیکه برای مدت طولانی دستگاه روی رانها قرار بگیره.
    کلا نمیشه گفت امواج کاملا پاک هستند ولی این وسایل که استفاده می کنیم از هزارتا آزمایش و استانداردهای جهانی سربلند بیرون میاد تا بره تو بازار.اگه بخوایم بخاطر احتمالات و یا مضرات نا محسوس تکنولوژی رو کنار بذاریم که الان همون عصر حجر بود.به تکنولوژی و عصر ارتباطات ایمان داشته باشیم(چیزی که در ایران از نگاه مسئولان فقط سیاسی و کوته فکرانه بهش نگاه میشه متاسفانه)
    --------------------------------------------------------------
    شما چه 1خط آنتن داشته باشید چه فول فول ، هیچ ربطی به سرعتتون نداره چون پهنای باند وایمکس اینقدر بالاست که 512 و 1مگابیت واسش چیزی نیست ولی هرچی RSSI به سمت مثبت بیشتر باشه ، پینگتون رو کمتر میکنه
    هرچه مقدار R1 CINR بالاتر باشه آپلودتونم بهتره.
    وگرنه کم و زیاد بودن سیگنال بر دریافت اطلاعات تاثیری نداره.
    برای BTS هم ، یه BTS خلوته و ترافیکش پایینه یه BTS شلوغه که شما با عوض کردن میتونید تست کنید
    RSSI نمایشگر قدرت سیگنال دریافتی است عددش بین 40- تا 80- و بر حسب dbm است (چون یک المان توانی است) هر چه این عدد بیشتر باشد یعنی منفی آن کمتر باشد توان درفتی بیشتر و سیگنال قویتر است. بنابراین 40- قویترین و 80- ضعیف ترین سیگنال دریافتی است.

CINR نیز یک نسبت است .نسبت سیگنال مطلوب(carrier) به نویز (noise) و تداخل (interference) و در واقع همان سیگنال به نویز است که دوستانی که مخابرات خوندند میدونند. این عدد بر حسب دسی بل است و طبیعتا هر چه بیشتر باشد بهتر است.
    البته توضیحش مفصله ولی امیدوارم منظور رو رسونده باشم.
    ممنون از توضیحات دوستان.حالا مقدار CINR در چه رنجی باشه خوبه و آیا فقط روی آپلود موثره یا در دریافت اطلاعات هم تاثیر داره؟
    جایی خوندم که نوشته بود bts ها بصورت مخروطی سیگنال میدن و ممکنه هرچقدر به bts نزدیکتر باشیم قدرت سیگنال کمتر باشه.من سرچ کردم نتونستم عکسی پیدا کنم.شکل فرضی این سیگنال دهی چجوریه؟یعنی مثل خود آنتنها قاعده روی زمین قرار داره و سطح زمین بیشتر در پوشش هستشش یا دریافت در ارتفاع بالاتر بهتره؟

کسی می تونه نقشه bts های مبین نت رو بذاره تا حداقل بدونیم در اطرافمون چندتا bts و در چه فواصلی هست؟
    ---------------------------------
    این مودمهای wifi رو که با کابل وصل هستن چجوری میشه از حالت اتوکانکت خارج کرد؟یعنی یک کانکشن بسازم و با اون هر وقت خواستم کانکت بشم.
    Last edited by mohammad_87; 03-12-2011 at 22:10.

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینی که شما میگین رو قبلا در مورد خود لپتاپ عنوان می کردند اون هم در حالتیکه برای مدت طولانی دستگاه روی رانها قرار بگیره.
    کلا نمیشه گفت امواج کاملا پاک هستند ولی این وسایل که استفاده می کنیم از هزارتا آزمایش و استانداردهای جهانی سربلند بیرون میاد تا بره تو بازار.اگه بخوایم بخاطر احتمالات و یا مضرات نا محسوس تکنولوژی رو کنار بذاریم که الان همون عصر حجر بود.به تکنولوژی و عصر ارتباطات ایمان داشته باشیم(چیزی که در ایران از نگاه مسئولان فقط سیاسی و کوته فکرانه بهش نگاه میشه متاسفانه)
    --------------------------------------------------------------

ممنون از توضیحات دوستان.حالا مقدار CINR در چه رنجی باشه خوبه و آیا فقط روی آپلود موثره یا در دریافت اطلاعات هم تاثیر داره؟
    جایی خوندم که نوشته بود bts ها بصورت مخروطی سیگنال میدن و ممکنه هرچقدر به bts نزدیکتر باشیم قدرت سیگنال کمتر باشه.من سرچ کردم نتونستم عکسی پیدا کنم.شکل فرضی این سیگنال دهی چجوریه؟یعنی مثل خود آنتنها قاعده روی زمین قرار داره و سطح زمین بیشتر در پوشش هستشش یا دریافت در ارتفاع بالاتر بهتره؟

کسی می تونه نقشه bts های مبین نت رو بذاره تا حداقل بدونیم در اطرافمون چندتا bts و در چه فواصلی هست؟
    ---------------------------------
    این مودمهای wifi رو که با کابل وصل هستن چجوری میشه از حالت اتوکانکت خارج کرد؟یعنی یک کانکشن بسازم و با اون هر وقت خواستم کانکت بشم.
    زیاد جدید نیست ولی کار راه اندازه
    از دوستم که تو مبین نت بود گرفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه metal0003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

128

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    Last edited by hhh111; 04-12-2011 at 22:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله میشه..منم مودم bm8301 دارم که الان از مودم adsl به عنوان اکسس پوینت دارم استفاده میکنم.. سیستم خودم با کابل-دو تا کامپیوتر و موبایل و.. با وایرلس!
    ممنونم از کمک تون.

---------------------------------------------------------
    بچه ها دارم فکر می کنم که راه دیگه ای که اصلا سیستم وایرلس نباشه هم وجود داره؟

وایرلس اولا یه پول حسابی به خرجی که باید بکنیم اضافه می کنه و دوما امواجش برای تماس 24 ساعته مناسب نیست، یعنی البته دلیل قطعی برای خطرناک بودنش هم وجود نداره، ولی یه جورایی دلم نمی خواد به طور غیرضروری در تماس با این جور چیزها باشم.

چون هر دو تامون عمدتا با PC داریم اینترنت استفاده می کنیم دارم فکر می کنم به یه چیزی مثل سوئیچ و ... که فقط یک سیم واردش بشه و از اون ور دو تا سیم ازش خارج بشن که یکی بره اتاق من و یکی اتاق ایشون.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

زیاد جدید نیست ولی کار راه اندازه
    از دوستم که تو مبین نت بود گرفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با چی باز میشه این فایل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •