در مورد بلوري bt100كسي از دوستان ميتونه بگه قيمت وكيفيتش چطورياست
در مورد بلوري bt100كسي از دوستان ميتونه بگه قيمت وكيفيتش چطورياست
با سلام خدمت همه دوستان.
خیلی خوشحال کنندست که این همه افراد مطلع اینجا دور هم جمع شدند.
دوستان عزیز،من می خوام برای کامپیوتر اسپیکر 5.1 بخرم.edifier s550 انتخابم بود چون صدای خوب و بالانسی تو رنج قیمتش (حدود 400 تومن)میده ولی متاسفانه تو بازار نیست.اسپیکر z5500 لاجیتگ هم بود که می دونم باس بیش از حد داره وصداش خیلی بالانس نیست.در نتیجه رو به خرید سینمای خانگی اوردم.من بیشتر با کامپیوتر بازی می کنم و فیلم می بینم.البته موزیک هم گوش می کنم.بودجم تا 750 هستش.می دونم که یک انتخاب عالی با این بودجه ممکن نیست ولی ممنون می شم که کمکم کنید تا سیستمی ببندم که صدای خوبی در هرسه مورد کاربری گفته شده بده.باس هم فقط درحد کافی برام مهمه و اصلا دوست ندارم که بیش از حد بوم بوم کنه.در آینده کارت صدای asus d2x برام می فرستند.در نتیجه،فکر می کنم که اگر سینمای خانگی وردوی آنالوگ 5.1 داشته باشه بهتره چون صدا توسط کارت صدا پردازش می شه.با این حال اگر کیفیت انالوگ با دیجیتال(من خوندم دیجیتال توسط ریسیور پردازش می شه و ممکنه کیفیتش پایینتر باشه) فرقی نداره،طبیعتا نبودش مهم نیست.من صفحه های قبلی رو تا حدی خوندم و مدل های :
pioneer 717bd
pioneer rs 33(دارای ورودی انالوگ 5.1)
مورد توجهم قرار گرفت ولی فکر می کنم انتخاب های بهتری هم باشند.پکج یا به صورت جدا(اسپیکر و آمپ جدا)
خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید.
با تشکر از همه دوستان عزیزم...![]()
Last edited by sx57; 23-11-2011 at 13:59.
شما اول مانوال آمپ رو دانلود کنين و خوب بخونين
بلندگو های شما اهم پايينی دارن ، برای اين آمپ ميتونی از بلندگوهای 6 و 8 اهم استفاده کنيد
به نظر من بهتره يه ست استريو بگيری و بعداً با توجه به بودجت کم کم بهش بلندگو اضافه کنی
Power Output: Watts per Channel (20Hz-20kHz@8ohm): 80
Power Output: Watts per Channel (1kHz@8ohm): 110
Power Output: Watts per Channel (1kHz@6ohm): 125
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
اين مدل كه گفتي فكر كنم سينما خانگي باشه!
ما كه دو سال هست بلوري پانا دارم و هيچ مشكلي نداشته.
حالا بستگي داره توقع شما در چه حد باشه و بخواي برات چه كاري انجام بده؟
من فقط فيلم اصل ميخرم , البته فقط كد B پخش ميكند
حالا شما نميدونم در چه مورد ميخواي بدوني؟
دوست من
من میخوام یه 50ST30 یا 50VT30 بگیرم حالا:
1- یه سینما خانگی 3D متوسط و مناسب با با این تی وی چی خوبه؟
2- یه پلیر بلوری متوسط + یه سینما خانگی جدا با این تی وی چی خوبه ؟
3- پیشنهاد خودتون چیه؟
گویا شما DHT-1311XP دارید. AVR-1311 AV چیه ؟ سیستم شما چجوره؟
اطلاعات من کمه تاحالا توی این موضوع تحقیق نکردم . شما ودیگر دوستان مثل ناظر انجمن کمک کنید.
ممنون
pioneer bcs 717bd گرفتم.
شب می رم ببینم چطوره.![]()
دوستان به نظر شما ازمیان امپلی های 820 پایونر با 1020 ویا920 کدام بهتر است؟البته منظورم من با توجه به تفکیک صدا -وقیمت منطقی برای یک کاربر معمولی ؟ وبطور کلی چه تفاوتهایی باهم دارن؟
سلام
من جامو 426 رو از فروشگاه ارمغان قیمت گرفتم 550 و ساب 250 هم 300
جای دیگه ای رو سراغ دارید معرفی کنید که مناسب تر باشه قیمتشون
امپ 1020 هم که فروشگاه راستین 740 میگه ..
ممنون میشم برای خرید راهنمائی کنید .
Last edited by jalalkarimi; 25-11-2011 at 15:26.
با سلام دوستان من برای خرید سینمای خانگی بین مدلهای 717 پایونییر و 940 سونی مرددم از نظر کیفیت صدا وتصویر کدامیک بهتره ؟و از نمایندگی پایونییر پرسیدم گفت 717 سی دی پخش نمیکنه ایا همه دستگاههای بلو ری سی دی پخش نمیکنند ؟ از راهنمایی شما متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)