تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 1024 اولاول ... 204204705105165175185195205215225235245305706201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

بهتره به کتابایی رجوع کنید که تمرین های کتاب رو در قالب تست حل کرده مثلا شیمی بازرگان یا فیزیک فکور یا ریاضی رمزینه
    روزهای اخر هم بگذارید تمرین های کتابایی مثل شیمی رو حل کنید یا نه اصلا حفظ کنید !!!!!!! چون تو کنکور می یاد عین من از حفظ می زنین باور کنید ده تا سوال شیمی رو از قبل حفظ بودمو سوالو نخوندم زدم همه ی تست های خارج از کشورو انقدر زدم که حفظ شده بودم همه رو از حفظ زدم جالبه عدداش هم عوض نشده بود

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها دینی صفحه 75 تا صفحه 88 همش برای مطالعس ؟

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید من رشته کاردانشم (برنامه نویسی ) می خواستم بدونم دفترچه های دانشگاه دولتی کی پخش می شن

لطفا هر چه زودتر راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بکس باحال پی سی...
    خوب دیگه رسیدیم به آخرای امتحانات....
    من که فقط مونده امتحان گسسته...شما رو نمی دونم.....(معدل پیشم کمترین معد تو کل دوران تحصیلم خواهد بود...حول حوش 11-10میشم ...البته ملالی نیست مهم قبولی بود که البته اخذ خواهد شد....)

دوستان من فصل 3 و 4 فیزیک و سری ها تو دیفرانسیل رو هنوز اونطور که باید جمع و جورش نکردم.....(تست هاش رو هم نزدم)
    میگم میشه تو ترم دوم همراه با برنامه کانون جمعشون کرد؟؟؟یا دیگه باید بیخیالشون شم؟؟؟؟

این یه ماهه اصلا تست نزدم....همش فکر می کنم هر چی خوندم فراموشم شده.....
    چیکارررررر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

(پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....
    عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود )
    Last edited by masud-000000; 11-01-2010 at 17:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....
    عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود
    کلا هر کاری که با انجام دادنش به آدم خوش بگذره معتادی داره

6. 3 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام بکس باحال پی سی...

(پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....
    عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود )

2012 رو الان داری میبینی . ؟

شما هم همه چی رو سخت نگیر دیگه . چرا نمیشه ؟ اتفاقا همش رو هم میشه جمع و جور کرد .

8. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام بکس باحال پی سی...

دوستان من فصل 3 و 4 فیزیک و سری ها تو دیفرانسیل رو هنوز اونطور که باید جمع و جورش نکردم.....(تست هاش رو هم نزدم)
    میگم میشه تو ترم دوم همراه با برنامه کانون جمعشون کرد؟؟؟یا دیگه باید بیخیالشون شم؟؟؟؟
    آره میشه جبرانش کرد تو دوران عید( 23 اسفند تا 7 فروردین اگه اشتب نکنم)... فقط خودت میدونی که همچین راحتم نیست که تو این زمان بشینی درس بخونی! ولی به نظرم میارزه این یه عیدو آدم بشینه درس بخونه!

پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....[/I]
    [I]عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود
    من همه اینارو تقریبا ول کرده بودم ps3 اومد!

10. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها حالا که امتحان هارو دادید بشینید یه ذره فکر کنید در مورد برنامه تون من فقط و فقط تجربه پارسال خودم میگم و کسی رو هم تشویق نمیکنم
    پارسال این پیش رفتن با برنامه قلمچی پدر من در اورد یعنی من اگه به گذشته بر میگشتم از ترم 1 به بعد دیگه با برنامه قلمچی پیش نمیرفتم یادمه انتگرال فکر کنم نزدیک خرداد تموم کرد!!! به هر حال پیشنهاد میکنم طوری برنامه ریزی کنید که تا اخر فروردین تمام درس هاتون تموم شده باشه (شدنیه خیلی راحتم شدنیه) در ضمن 1% هم احتمال ندید که بتونید با اون برنامه عید قلمچی درسی جمع کنید

12. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها حالا که امتحان هارو دادید بشینید یه ذره فکر کنید در مورد برنامه تون من فقط و فقط تجربه پارسال خودم میگم و کسی رو هم تشویق نمیکنم
    پارسال این پیش رفتن با برنامه قلمچی پدر من در اورد یعنی من اگه به گذشته بر میگشتم از ترم 1 به بعد دیگه با برنامه قلمچی پیش نمیرفتم یادمه انتگرال فکر کنم نزدیک خرداد تموم کرد!!! به هر حال پیشنهاد میکنم طوری برنامه ریزی کنید که تا اخر فروردین تمام درس هاتون تموم شده باشه (شدنیه خیلی راحتم شدنیه) در ضمن 1% هم احتمال ندید که بتونید با اون برنامه عید قلمچی درسی جمع کنید
    منم برنامشو ديدم فقط جا واسه مرور داره و جا واسه ي جبران نداره !
    حالا به نظرت تو اين 2 هفته اي كه پنجره ي بازه مثلاً ميشه جبران كرد عقب افتادگي رو؟؟؟
    لا مذهب واسه ما تا 28 دي برنامه ي امتحاني گذاشتن يعني تا 2 شنبه !!!! لعنت بهشون !همه امتحاناشون تموم شده ما بايد تا 2شنبه امتحان بديم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم برنامشو ديدم فقط جا واسه مرور داره و جا واسه ي جبران نداره !
    حالا به نظرت تو اين 2 هفته اي كه پنجره ي بازه مثلاً ميشه جبران كرد عقب افتادگي رو؟؟؟
    لا مذهب واسه ما تا 28 دي برنامه ي امتحاني گذاشتن يعني تا 2 شنبه !!!! لعنت بهشون !همه امتحاناشون تموم شده ما بايد تا 2شنبه امتحان بديم!
    اخه قضیه اینه که جبران چجوری ببینی اره اگه بخوای میتونی یه نگاه به فرمول.... بندازی
    من حرفم اینه که از الان میتونید طوری برنامه بریزید که تا اخر عید با تست... درس هارو جمع کنید یعنی میگم هدفتون ازمون جامع اخر فروردین بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •