تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 773 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جناب *Alucard* و جناب t_tanhayam عزیز،

من نمیدونم تاپیک قیمت و مشاوره رو چه کسی و با چه انگیزه ای جدا کرده است ولی خوهش میکنم شما که پست و مقامی دارید به حرف منِ رعیت توجه کنید این دو تاپیک دوباره پیوند بخورن آخه اصلاً قیمت و مشاوره با هم گره خوردن و کاریش هم نمیشه کرد. شما میرید مغازه میگید فلان مدل رو دارید میگه بله ناخودآگاه میگید چند؟ دقت کرده باشید در تاپیک قیمت مرتب در حال راهنمای کسانی که مشاوره خواستن به این تاپیک هستید و برعکس... مثلاً خود من با اینکه در جریان جدایی این دو تاپیک هستم ولی واقعاً حواسم نبود الآن اینجا پست زدم و پیشبینی حدود قیمت vt30 رو خواستم. بازم اگه این جدایی دلیل خواصی داشته ممنون میشم به ما هم بفرمایید ذهنم رو مشغول کرده!

با احترام.

2. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شرمنده ام اما یه سوال احتمالا ابتدایی: منظورتون از پنل دقیقا کدام قسمت از تلویزیونه؟ مثلا توی تبلیغات شارپ میگه با پنل ژاپن بقیه قسمتهای تلویزیون مگه کدومه؟
    یه مورد دیگه اینکه توی این تلویزیونها میشه تصویر رو کوچیک کرد؟ یعنی مثلا LCD با اندازه 46 اینچ باشه اما تصویر رو توش کوچیکتر کرد و مثلا اندازه 37 اینچ دید؟ بابای من با تصویر بزرگ مشکل داره و خیلی اذیتش میکنه، میخوام ببینم میتونم برای بعضی اوقات تصویر رو کوچیک کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از بین فاکتورهایی که شما عنوان کردین نمیشه همشو در یک مجموعه گیر آورد ولی اگر پول و یا چند اینچ سایز بالاتر براتون مهم نباشه مدلهای زیر انتخابهای خوبی هستن:
    ال جی LE8500 به خاطر کنتراست بالا حتی در محیطهای تاریک و کیفیت تصویر خوب
    سامسونگ سری C6000 به خاطر کنتراست بالا و USB خوب
    سونی NX700 بیشتر به خاطر صفحه محافظ و کیفیت تصویر خوب
    شارپ سری LE700صفحه محافظ و گارانتی خوب (به شرطی که گارانتی مادیران بگیرید)
    ولی برای مقابله با فاکتور بچه کوچیک بهتره پنل رو روی دیوار نصب کنید و سامسونگ سری C6000 بگیرید که قیمت معقولتر و دکور خوبی هم داره
    ممنون از جوابتون فقط یه سوال میمونه که آیا واقعا این نمونه هایی که پیشنهاد دادید طول عمر مناسبی دارند؟ با توجه به بحثهایی که شده در مورد اینکه طول عمر LED ها کمتر از LCDهاست. یعنی یا باید کیفیت خوب تصویر LED رو داشت یا طول عمر بیشتر LCD رو؟ با توجه به استفاده 10 - 12 ساعت در روز به حدودا چند سال کار میکنند؟ راستش با این شرایط من اعتمادی به تبلیغاتی که در موردشون میشه ندارم و عملا میخام ببینم چقدر کار میکنند
    Last edited by leila gol; 19-05-2011 at 03:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از جوابتون فقط یه سوال میمونه که آیا واقعا این نمونه هایی که پیشنهاد دادید طول عمر مناسبی دارند؟ با توجه به بحثهایی که شده در مورد اینکه طول عمر LED ها کمتر از LCDهاست. یعنی یا باید کیفیت خوب تصویر LED رو داشت یا طول عمر بیشتر LCD رو؟ با توجه به استفاده 10 - 12 ساعت در روز به حدودا چند سال کار میکنند؟ راستش با این شرایط من اعتمادی به تبلیغاتی که در موردشون میشه ندارم و عملا میخام ببینم چقدر کار میکنند
    با اجازه الکوراد عزیزم
    در پست های قبلی در موردش صحبت شده. به طور کلی در حال حاضر اکثر HDTV ها عمر خوب و بالایی دارن.خیر اینطور نیست ال ای دی ها عمر بالاتری دارن با توجه به تکنولوژی به کار رفته در اونها.به نظر من بهتره شما به جای این مبحث به سلیقه شخصی خودتون در مورد مسایل کیفی تصویر و بقیه مباحث جانبی بپردازین. اگر هم خیلی مساله طول عمر و کارکرد نگرانتون میکنه حتما با گارانتی تهیه بفرمایید

6. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شرمنده ام اما یه سوال احتمالا ابتدایی: منظورتون از پنل دقیقا کدام قسمت از تلویزیونه؟ مثلا توی تبلیغات شارپ میگه با پنل ژاپن بقیه قسمتهای تلویزیون مگه کدومه؟
    یه مورد دیگه اینکه توی این تلویزیونها میشه تصویر رو کوچیک کرد؟ یعنی مثلا LCD با اندازه 46 اینچ باشه اما تصویر رو توش کوچیکتر کرد و مثلا اندازه 37 اینچ دید؟ بابای من با تصویر بزرگ مشکل داره و خیلی اذیتش میکنه، میخوام ببینم میتونم برای بعضی اوقات تصویر رو کوچیک کرد؟
    در مورد پنل:
    1..پنل در ال سی دی یا ال ای دی و کلیه سیستم های نمایش به صفحه نمایش تلویزیون می گویند.
    2.پنل در تلویزیون اصلی ترین قسمت بوده و در صورت خرابی امکان تعمیر نزدیک به صفر می باشد.
    3.پنل در سیستم های نمایش خانگی بسیار حساس بوده و در صورت برخورد اشیا به راحتی صدمه میبیند.و معمولا به علت هزینه بالایی که دارد تعویض آن مقرون به صرفه نمی باشد.

در مورد سوال دوم هم بله تا اندازه ای میتوان تصویر رو بزرگ و کوچک کرد.البته من در مورد سامسونگ امتحان کردم

8. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی جابه .... یه سری صحبت ها رو آدم میشنوه و واقعا به فکر فرومیره .

در مورد v20 هم همه بچه ا میدونند من چقدر دنبالش بودم . در به در دبال vt20 بودم . همه جا هم رفتم آخر سر panasonic v20 رو گنار panasoinc d25 دیدم و در نگاه اول اصلا خوب نبود . به خاطر همین رفتم توی مغازه در مورد سورسی که به tv ها داده از معازه دار پرسیدم . و اتفاقا به نور محیط هم کاملا توجه کردم و نوز کاملا نرمال بود . از اون به بعد دیگه دنیال v20 نرفتم . از d25 نمیگم قطعا بدتر بود ولی توقعی که من ازش داشم این بود که خد اقل بشه گفت از d25 بهتره اما ئاقعا من این رو نمیتونم بگم .

وقتی میگم تعریف دقیق از کیفیت تصویر نداریم یعنی معیار مشخصی برای سنجش کیفیت تصویر نداریم . یعنی معیارهای هر شخصی ممکنه با شخص دیگه متفاوت باشه !

مثلا یه display میبیم میگم به چه وضوحی داره عحب با کیفیته ! بقلیم میگه چه کنتراست پایینی داره چه بی کیفیته ! دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم !

منظور اصلیم رو هم حتما متوجه نشدید دیگه پس واضح تر میگم . منظورم اینه که برتری یک تکنولوژی دیگه به تکنولوژی دیگه لزوما دلیل بر "کیفیت تصویر بالاتر" نیست . چون هر تکنولوژی معایب خودش رو داره .

حتی جور دیگه ای هم میشه به قضیه نگاه کرد !

یکی میگه برای من دستگاهی با ارزش تر و مناسب تره که محان بیشتری داشته باشه : اینجا میشه گفت تکنولوژی پلاسما با توجه به مسائلی که همه کم و بیش ازشون آگاه هستیم ه صورت بالقوه محاسن بیشتری نسبت به lcd داره .

در مورد مقایسه ی پلاسما و lcd در کنار هم هم فکرمیکنم انقدر بحث شده که الان بچه های فروم های دیگه هم در مورد شرایط نوری و .... محیط مقایسه اطلاعات کافی داشته باشند .
    دوست عزیز من با بخشی از صحبتهای شما موافقم سوای همه این پارامتر ها و اندازه گیریها و... هر کسی با توجه به نیاز و سلیقش خرید می کنه. چون استفاده کننده ی اصلی صاحب کالاست ولی تمامی این تستها و اندازه گیریها معنی دار هستند آنها اصو لی رو دنبال می کنن که می شه بر پایه این اصول برای کیفیت تعاریفی داشت عمق رنگ مشکی کنتراست دقت رنگ و ... اینکه کسی براش رنگهای اشباع خوشاند تره بحث دیگیه یی
    ساده تر از این همه می گن زیبایی سلیقهییه این درست ولی در پس این نکات ظریفی هست فاصله بین چشمها اندازه ی بینی فاصله ی ابرو تا چشم و... همه بر اساس نظم خاصی زیبایی رو شکل میدن حالا فرض کنید توی صورت یه شخص فاصلهی بین چشم و ابرو کاسته بشه این قضیه چون اون نظم رو به هم می زنه از زیبایی شخص کم می کنه ولی ممکنه کسی این چهره رو بیشتر دوست داشته باشه.
    برگردیم به TV دوست عزیز شدت نور داخل مغازه تقربیا 4 تا 5 بار بیشتر از شدت نور در بیشتر خونه هاست آیا هنگام مقایسه دو HD TV اینو لحاظ کردید یه نکته دیگه کنتراستی که تلویزیونها نمایش می دن توی یه محدوده ی خاصیه. پلاسما ها کنتراست قوی تر و باز تری رو توی ناحیه تاریک دارن و lcd توی ناحیه روشن بیشتر صحنه های فیلمها توی رنج ناحیه تاریک قرار می گیره نه روشن شما به کرات صحنه های شب غروب آفتاب و.. رو می بینید ولی صنحه های فوق الاده روشن چی ؟ بنابر این بر اساس یه مقایسه ساده نمی شه نظر داد تمامی نکات با ظرافتهاشون باید در نظر گرفته بشه .
    Last edited by naamre; 21-05-2011 at 07:26.

10. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    90% استفاده عوام از شبکه های تلویزیونی معمولی و فیلم های SD هست و این همه توضیحات که راجع به FULL HD بودنشون یا پیکسلشون و یا رفرش تایم های بالای 120 هرتز و .... از این ها میدند خیلی جنبه کاربردی در ایران نداره
    راستش میخواستم کمک کنیدخیلی ساده بشه تلویزیون مورد نظر رو انتخاب کرد
    سوال اول : چه برندی و چه مدلی کیفیت قطعاتش بهتر هست و دیرتر خراب میشند
    سوال دوم : خدمات پس از فروش کدام برند تو ایران بهتر هست
    سوال سوم : صدای کدوم تلوزیون بهتر هست چون برخلاف کیفیت تصویر که این همه توضیحات تخصصی براش داده شده و در ایران از بخش خیلی کمی از امکاناتش میشه استفاده کرد در مورد کیفیت صدا زیاد توضیحی داده نشده با توجه به اینکه کیفیت صدا در حرف زدن و حالت سخنرانی دارای اهمیت بیشتری نسبت به گوش دادن به موسیقی هست
    سوال چهارم : این همه زحمتتون دادم برای این آخرین سوال دنبال یه تلویزیون LED و یا FULL LED و یا پلاسما مدل پاناسونیک هستم که نه تو ایران نه 3 بعدی بودنش برام مهم هست و نه اینترنت داشتن و از این چیزا
    عمرا یه فیلم 2مگا پیکسل گیرم بیاد که تلویزیون های با مگاپیکسل بالا خیلی برام مهم باشه
    رفرش تایم های بالای 120 هرتز هم عملا با چشم انسان قابل تشخیص نیست و برای همین توی انتخاب تلویزیون دیگه از 120 هرتز پایین تر نباشه و اگر بالاترهم باشه فقط پول رو هدر دادم
    حتی الامکان فلش بخوره و از همه مهمتر امروز خریدیم پس فردا نبریم نمایندگی برا تعمیر

و یه نکته دیگه خواهشا اگه کسی بلد بود یه رتبه بندی هم بکنه
    مثلا :
    مثلا بگه بهترین مدل 40 اینچ LG از بهترین مدل 40 اینچ سامسونگ بهتر هست و دلیل و اسم مدلش رو بگه
    یا اینکه بهترین مدل 40 اینچ LG با بهترین مدل 40 اینچ ایکس ویژن فرقی نداره

راستش توی مدل های متوسط بین LG و سامسونگ و ایکس ویژن شک دارم
    و در مدل های بهتر بین پاناسونیک و شارپ و سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام چندروزقبل توی مقاله ای خوندم شرکت سامسونگ مانیتوری تولید کرده کرده که رزولیشنش از2مگاپیکسل بیشتره(البته توی مقاله دقیقا رزولیشن قیدشده بودامامتاسفانه الان یادم نیست)ایا سورسهایی وجودداره که بتونه چنین کیفیت تصویری رومنتقل کنه؟ایا دوربینهایی که بااین کیفیت تصویربرداری کنه ساخته شده؟اگه چنین سورس یادوربینی وجودنداره ساخت چنین تلویزیون یامانیتورهایی چه توجیهی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز میخواستم کسانی که تصویر ex700 و c650 رو از نزدیک دیدن بگن که خرید کدامیک پیشنهاد میشه!!!
    آیا تفاوت در کیفیت تصویر عمق سیاهی و blur محسوس هستش بین این دو مدل یا خیر!!!

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

کسی از دوستان میتونه لینکی از یه فایل ویدویی HD 1080 بده تا با اون ال سی دی و ال ای دی رو تست بکنیم
    مثل این فیلمهایی که برای تبلیغ تلویزینو میزارن
    فقط حجمش بالاتر از 50 مگ نشه

و اینکه Full HD همون 1080 هست دیگه یا بالاتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •